От: ФОТОСОЛАРНА ЛОДКА-Каква лодка да купя
Моят случай е по-специфичен...Моето хоби е риболов. Аз имам нужда от сравнително лека лодка която да мога да закарам (понякога завлача/отнеса) на по-зачукани места. За езеро електрическият мотор ми е незаменим, но в солена вода се съмнявам, че ще се навия да вляза само с него. Много маневрен (духне ме вятъра, закача и трябва бързо да върна....), тих и винаги готов-няма нужда да го паля... и най-важното-покрива критерия "Electric motors only" който е в сила за някои езера покрай мен. В момента в който ми се появи нужда от бензин ще взема И такъв(не е идеята да се возя без пари).
Аз съм 77 кг
С мен идва само Късмета
(когато не забрави да дойде разбира се)
Лодка тежка 90 паунда със сглобяемо твърдо дъно. Дължина 2,4м. Местонахождение-цяло лято сгъната отзад в джипката.
В допълнение:миксер Minn Kota 30, батерия 110Ач диип сайкъл(най-евтиния който добарах на сел), мини даун-ригър за котва, 2 въдици, раница с такъми и провизии, жилетка и фишфайндър.
На първа скорост мотора дърпа 10А и се возя цял ден (с почивки, нали все пак съм за риба
). По-напред съм дал данни за консумацията при различните скорости.
Торкидото го пропускам напълно като неоправдано скъпо, но пък ме подсети да потърся повече информация за "пулсово" захранване на електрическия мотор-пестяло ток уж.
Ето снимка от моето динги (пост 37) без батерия и мотор. Тоя катун го мъкнах на около 200м по пътека през гората-няма достъп с кола.
http://www.offroad-bulgaria.com/show...=144339&page=2
Първоначално публикуван от NIKSD
Преглед на мнение
Аз съм 77 кг
С мен идва само Късмета
(когато не забрави да дойде разбира се)Лодка тежка 90 паунда със сглобяемо твърдо дъно. Дължина 2,4м. Местонахождение-цяло лято сгъната отзад в джипката.
В допълнение:миксер Minn Kota 30, батерия 110Ач диип сайкъл(най-евтиния който добарах на сел), мини даун-ригър за котва, 2 въдици, раница с такъми и провизии, жилетка и фишфайндър.
На първа скорост мотора дърпа 10А и се возя цял ден (с почивки, нали все пак съм за риба
). По-напред съм дал данни за консумацията при различните скорости.Торкидото го пропускам напълно като неоправдано скъпо, но пък ме подсети да потърся повече информация за "пулсово" захранване на електрическия мотор-пестяло ток уж.
Ето снимка от моето динги (пост 37) без батерия и мотор. Тоя катун го мъкнах на около 200м по пътека през гората-няма достъп с кола.
http://www.offroad-bulgaria.com/show...=144339&page=2
Коментар