От: Как да сваля лодка от ремаркето?
Съветът ми е да си направиш колесар, като от наличния ползваш теглича и регистрацията. Аз постъпих така и колесарят ми издържа и офроуд.
Сега мисля да го кача на 30'' гуми, защото с тези от Панда, понякога закача
. Направил съм мостът да има възможност за местене, за да се корегира центърът на тежестта в зависимост от лодката.
Досега не е показал дефект, а е на доста километри. При пътуване лодката се използва и като особено голямо товарно ремарке.
Друг съвет е да изхвърлиш тези торсионни мостове и да сложиш такива от автомобил, които имат и амортисьори. За гръцките пътища няма ядове но за нашите си е необходимост.
Съветът ми е да си направиш колесар, като от наличния ползваш теглича и регистрацията. Аз постъпих така и колесарят ми издържа и офроуд.
Сега мисля да го кача на 30'' гуми, защото с тези от Панда, понякога закача
. Направил съм мостът да има възможност за местене, за да се корегира центърът на тежестта в зависимост от лодката. Досега не е показал дефект, а е на доста километри. При пътуване лодката се използва и като особено голямо товарно ремарке.
Друг съвет е да изхвърлиш тези торсионни мостове и да сложиш такива от автомобил, които имат и амортисьори. За гръцките пътища няма ядове но за нашите си е необходимост.
От коя кола стават?
Коментар