Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да сваля лодка от ремаркето?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как да сваля лодка от ремаркето?

Е как да я вдигна тогава че да си работя спокойно, ще преброя колко са тези, може и на тях и за самия двигател да пусна едно въже за да ми е свободно за работа.

Коментар

Искаш докато е във въздуха да си я боядисаш? Ще ти е неудобно, трябва все пак да и удариш една шкурка, трябва леко да я награпиш преди да боядисваш.И те съветвам да използваш валяче а за трудни места четка, с авто компресор не става добре, най-добре си е с професионална машина за боядисване на кораби.Ако ти се занимава можеш да видиш този сайт http://www.bulmarconsult.com/ и да си кажеш какво искаш да направиш, и те биха (ако имат желание) да ти помогнат с избор на боя, или поне да те ориентират.За метални лодки мога да ти кажа технологията от а до я, но за пластмасови не съм така компетентен.

Коментар

Е ще я изшкуря и китна яцлата и кит където трябва, за боята не знам още. Днес регистрирах ремаркето, 11 са куките на лодката отстрани доста солидни изглеждат ама ще проверя преди да я дигна.

Коментар

Лодката е над 1500 кг. а колесара не е калиброван (окантарен ) за нея
          GL420, G500

Коментар

За над 1500кг не знам, ама че не е калиброван 100% е така, а е правен специално за нея Вчера в КАТ някаква фирма за оборудване под наем регистрираха ремаркета от някаква русенска фирма, доста солидно направени, подсилени където трябва. Моето явно ще бъде тотално преправяно. Регистрирано е като ремарке за автомобил и замислям вариант да направя лодката на отделно шаси, а това ремарке да е само основа, че да мога да си влача и АТВтата на него с тази регистрация. Дават му 2700кг да носи.

Коментар

Ако ще вдигаш с кран то само с ШИРОКИ колани. Хубаво е да си намериш поне приблизително центъра на тежеста.
              25 санта широки 8м колани са по 60-80лв. Ако
              Ако лодката не е боядисвана до сега може да мине само с леко шлайфане на оригиналния глеч и полиране. Поправките се правят с глеч само локално. Не става като нова но е по-добре от боя.
              Колесара на снимките изгрежда също като истински. Подозирам, че е копиран, поне тази част която се вижда.

Този е истински и много прилича на твоя.

Ако ти се случи път през Пловдив, звънни.
              Не купувай жилетки и други такъми преди да си пиал, щом ти е първа лодка.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Явно е копиран, като идея е готин и солиден, ама до там Май не е боядисвана и пипана никога, поне така ми се вижда. Трябва да купувам жилетки нямам избор, ама ще се разтърся да видя преди да купя, и котва ще ми трябва. Утре ще оправям джипа че днес щети и ако остане време лодката ще отида да видя поне лебедката да преправя.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_DSC0141.jpg
Прегледи:1
Размер:103.7 КБ
ID:5444071Ето я стойката.

Коментар

на тази стойка повече от 6кс 4Т (26кг) не бих сложил..
                    Колесарът ти в Ловеч ли е правен?
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Тази стойка, след съответно преправяне, става да си държиш бирата на нея.
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

в Ловеч е правено, не препоръчвам на никой този производител Тя ми е към лодката не съм дал нищо за нея, има някаква цена 130евро на нея, от къде и защо е купувана никой не знае.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                          Аз си взех правилна боя от една железария на бул. Европа. Някак не на мястото си беше сред другите бои, но е специално за стъклопластови лодки и доказано добра. Доста често изкарвам лодката на брега на ход и не забелязвам обелено. Изключително добра повърхност и здравина.
                          Друго място е магазинът на Възраждане, но там са откровени лешпери и продаваха същата боя за доста повече пари. В същото време не можаха да ми отговорят на елементарни въпроси, като например конкретна ролка за въже за какво усилие е предвидена.
                          Боята е двукомпонентна и е препоръчително да се пръска на две ръце. Може и с четка, но освен, че няма да стане хубаво, ще отиде и доста повече боя.
                          Понеже и моята лодка е за боя, ще помоля за по точни координати на магазина!

Коментар

[QUOTE=superMAX;2063395]Понеже иМ оята лодка е за боя, ще помоля за по точни координати на магазина
                            Магазин Техноевропа ООД, бул. Европа №53

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                              в Ловеч е правено, не препоръчвам на никой този производител ...
                              Мога да напиша книга за него - като отидох да говоря за пръв път с него ми сваляше звезди - работил Х години в Германия, копирал ремаркетата от най-добрите фирми, сам си произвежда торсионите... Абе чудеса...
                              Поръчвам 3 ремаркета - нищо общо с уговореното и цената нагоре /а аз вече съм ги пазарил с клиентите и не мога да вдигам цената/... Главините /втора употреба от лада и москвич/ хлабави/разбити - колелата като се въртят правят 8-ци... Лебедките /пак той си ги прави/ се разпадат...
                              Накрая го хванах и че продава на крайните клиенти на същата цена както на мен за поръчки от по 2-3бр...
                              Едно от първите продадени ремаркета на 2000км пробег му се сцепи рамата точно, където от 2 греди става една... Разправяхме се една година и така и не се съгласи да си го вземе обратно... Клиента го продаде на половин цена и си взе RESPO...
                              На друг клиент се принудих да сменя лагер на главина за моя сметка, при положение, че мустачките по гумите още стояха /регенерати малатеста с вътрешни гуми на ръждиви джанти от лада, пръснати с цинк спрей/ - тоест главината е била за боклука още при вграждането й...

Така, че имай не едно, а много "на ум" - да не те изпревари лодката някъде...
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Хахах буквално същото е при мен. Лебедката която е сложил се е разпаднала веднага. Това ремарке е ходило 1 път до Халкидики и се е разпаднало. Главини от москвич с капачки КНОТТ, ръждиви джанти от москал Тотално неграмотен човек, сложил е тънки профили и на всичкото отгоре ги е и пробил и всичките напречни греди са сцепени, говорим за 3-4 качвания е ползвано ремаркето и пробег около 2000км даже по-малко. Главините метат грес, гумите са за лека кола и дори и на 4 атм не поемат тежестта и са регенерат, центъра на тежестта е сгрешен, отпред теглича е КНОТТ и е хубав но нали в V завършва рамката и V е самия механизъм на теглича, е да ама 2те не съвпадат и свалиш ли го трябва после с лост да напасваш. Спирачката се дърпа с шпилки който не могат да се регулират по никакъв начин. Има спирачка само на 1та ос. Самите оси нещо е видял ама недовидял, защото всичките гуми седят на ебем страна пак напомням 2000км пробег Мисля да сваля лодката и ща неща да сменя осите и да преправя греди всичко. Гогоси има някакви коли разкостени и се чудя не става ли от кола някаква ос да се вземе. Фирмата е ВААС А.Попов та ако някой търси в нета да му излезне какво мислим за този неграмотник. Забравих да спомена че лодката по никакъв начин не ляга на всички ролки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X