Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да заменим колелата с вериги?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да заменим колелата с вериги?

Kолко струват тези вериги за моят уаз?

Коментар

Когато доларите още бяха пари, комплекта беше около 50 000 долара. Сега не знам. Никой не ги използва - значи - нищо.

Коментар

Хм, както всички знаем, пълно щастие няма. Ясно е, че имат недостатъци, но е ясно и че имат предимства. Имам тук една задачка за всички конструктори. Дайте съвет как и с какво мога да пробвам да си направя едни такива ... (щото до тук не прочетох реално развитие - що ли?) за скептиците ще кажа че ми е ясна тяхната позиция и че не обещавам да съм готов до коледа, нито пък обещавам, че нещото след като е направено ще върши работа навсякъде и във всичко. Идеята е да се направи нещо по-евтино, което да оди по сняг. Ако има желаещи да се включат в проекта, драснете по един ред.

П.П. Стефане, ясно, че не правим танк, нито пък оспорвам недостатъците на "нещото".
        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

На мене ми е все едно. Колкото да не гладуват децата ти, вземи да прочетеш нещо за гъсеничните движители.

Коментар

Няма да гладуват, спокойно. Точно с това се занимавам - чета, но както всички знаем, не става само с четене, трябва и ... действие и мислене.
            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
            0888 315 794
            LZ1UPI
            A1 (Rh+)

Коментар

Въпрос към Стефан.
              Имам огромното желание да чета за гъсеничните движители,но нямам време (и най-вече нерви) да преровя половината интернет.Та можеш ли да ми препоръчаш някаква синтезирана информация(по възможност без много формули).Може и на руски(западните езици са ми непонятни).
              Предварително благодаря!!!
              Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
              Джон Кенеди

Коментар

по въпроса за гъденичните машини, отново руснаци пускат версия:
                http://www.streetfire.net/video/russ...er_2372810.htm
                има във видеото информация за контакти; предлагам ако някой сериозно се интересува да им пусне един мейл и да прочетем всички информацията от източника.

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
                  Въпрос към Стефан.
                  Имам огромното желание да чета за гъсеничните движители,но нямам време (и най-вече нерви) да преровя половината интернет.Та можеш ли да ми препоръчаш някаква синтезирана информация(по възможност без много формули).Може и на руски(западните езици са ми непонятни).
                  Предварително благодаря!!!
                  http://www.wheeltracks.ru/prices.html не само цени, има доста инфо

Коментар

Тези които Гоблина ги е пуснал по-горе на снимките отдавна са при мене, а ето и едни други. На 2 метра сняг никакъв яд потъва има няма една педя надолу и маа гащи отгоре. Единственно се представят зле на оголени от снега места в комбинация от замръзнал камъняк, в кал също никви ядове няма.
                    .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0029.jpg
Прегледи:1
Размер:173.7 КБ
ID:5347325
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                      Тези които Гоблина ги е пуснал по-горе на снимките отдавна са при мене, а ето и едни други. На 2 метра сняг никакъв яд потъва има няма една педя надолу и маа гащи отгоре. Единственно се представят зле на оголени от снега места в комбинация от замръзнал камъняк, в кал също никви ядове няма.
                      .[ATTACH=CONFIG]419407[/ATTACH]

Пацо,не пускай на Стефан такива снимки защото сега ще те заведе на военен отчет с тази техника.Даже и пагони и ушанка ще ти зачисли.

Коментар

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
                        Пацо,не пускай на Стефан такива снимки защото сега ще те заведе на военен отчет с тази техника.Даже и пагони и ушанка ще ти зачисли.
                        Kъсно, да се е сетил по рано, техниката вече е зачислена като НАТОвска, и като такава има същия кусур нема отоплителни и антиобледенителни инсталации и малко и е трудно да лети във баш най-студените дни. А да не се чудиш лети си, пуснали са такива китове на женският пазар , некви по подобрени от МИГ-овските. Сигорно пак са краднали СССР-ски технологии.

Коментар

Бреей Пацо, тоя луноход с удоволствие бих се повозил като пасажер някоя събота/неделя

Коментар

В Еконт вече сме с 20% отстъпка.Ако ше му буташ рушвет сега е момента,че другата седмица го дават да почне да се тОпи!
                            Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
                              Бреей Пацо, тоя луноход с удоволствие бих се повозил като пасажер някоя събота/неделя
                              Да ти кажа честно нема фън с тая машина, сериозно. Иначе ако има мерак за рушвети-насреща съм.

Коментар

Първоначално публикуван от jugenattor Преглед на мнение
                                по въпроса за гъсеничните машини, отново руснаци пускат версия:
                                http://www.streetfire.net/video/russ...er_2372810.htm
                                има във видеото информация за контакти; предлагам ако някой сериозно се интересува да им пусне един мейл и да прочетем всички информацията от източника.
                                В феврале 2006 года заключил договор с Мальцевым Владимиром Георгиевичем, ЗАО "Челябтрак", на поставку гусеничного модуля СБМ-21 "Метелица" для автомобиля ВАЗ 21214, заплатил предоплату 2/3 суммы и должен был стать счастливым обладателем чуда техники в апреле 2006 года. Но и по сей день не имею ни возврата денег, ни чудо- модуля. На г-на Мальцева В.Г. в марте 2007 года заведено уголовное дело о мошенничестве, но дело тоже не сдвинулось с мертвой точки.
                                БУДЬТЕ БДИТЕЛЬНЫ!!!!!
                                Могу скинуть и фото этого г-на, но в интернете он уже светился.

---------------

В начале 2008 мы интересовались Метелицей. Общались с конструктором - было всё мутно. Люди со стороны сказали что проект закрыт. Хотя конструктор предлагал приехать на завод и присутствовать при строительстве. Обещал сделать за 30 дней. Но мы не подписались. Подумали что дураков лучше в зеркале искать.

Съжалявам за руския но предполагам , че на повечето им става ясно-с две думи проекта е закрит , като има и един изпържен който още не може да си върне парите.

Джон Кенеди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X