Обява

Свий
Няма добавени обяви.

T-40 мнения за и против

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: T-40 мнения за и против

Не знам дали от фалшивите федерки, но при владимиреца определено нямат голям ефект , особено на ръкавите . Не ми се иска да ги заварявам , защото искам да мога да си сменям височината на задните колела , а пък нямам място за контрагайка на шпилките , явно ще си ги натягам редовно и това е .
    gsm - 0899388807

Коментар

Първоначално публикуван от dradonov Преглед на мнение
      Не знам дали от фалшивите федерки, но при владимиреца определено нямат голям ефект , особено на ръкавите . Не ми се иска да ги заварявам , защото искам да мога да си сменям височината на задните колела , а пък нямам място за контрагайка на шпилките , явно ще си ги натягам редовно и това е .
      Ръкавите се разхлабват заради разбити дупки на ръкава и евентуално оскубани резби на корпуса. При мене проблема беше в левия ръкав към бъбрека (краиния редуктор). Редовно стягах и ми писна. Баща ми преди години беше правил нови шпилки, но никакъв ефект. Миналата година аз смъкнах ръкава и на фреза разстъргах отворите докато не добитят правилна форма. после направих шпилки и нови фиксиращи чопове. Вече година не е мръднал. Един познат поради не навременно стягане на тези гайки беше окривил полуоската и се счупи ръкава. Нов ръкав струва към 500лв.

Коментар

Така е федерките се разчекват ако са от новите с пазарски вид , могат и да се чупят ако са черни закалени докато стягаш здраво, контрагайката е добра идея ,но не винаги има място за нея, но от коронна гайка и шплент по- нататък и да иска няма как да мръдне

Коментар

Колеги, може ли да ми припомните как се качват снимки?

Коментар

Намаляваш си предварително снимките, после докато пишеш мнението цъкваш върху иконката която е като картина. Излиза ти прозорец за качване, после е рутинно.
            Ако и там не се справиш-пак питай.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Кефя се на желанието ви да запазите старите руски трактори които никога не са ви изоставили, и аз няма да изоставя набора- юмз така го наричам защото сме родени през 73, няма и да загърбя старата ифа и всяка една стара машина която ми е помогнала да си купя нов джон диър или клас или каквото и да е ново

Коментар

колега металсмит аз също много ценя старите машини които са помогнали да стигнем да по-новите джонита и фендове ама май не му е тук мястото в тази тема а и имам един въпрос попадна ми едно Т 40 за продажба само че отпред му я няма хидравликата на управлението иначе всичко друго се е пореда и работи кажете горе долу колко струват бутилките и дали си заслужава да го купя

Коментар

Ето това са двигателите на серията Т-40 и на ЛТЗ-55.

На тракторите Т-40; Т-40Н;Т-40А;Т-40АН
                  двигателите са Д144-25
                  кВт.29
                  к.с.40

Тракторите Т-40"Супер";Т-40Н"Супер";Т-40А"Супер";Т-40АН"Супер"
                  двигателите са Д144-28
                  кВт.37
                  к.с.50

Тракторите ЛТЗ-55;ЛТЗ-55А;ЛТЗ-55АН са два вида:
                  двигател със стартер Д144-42
                  с пусков двигател Д144-44
                  кВт. 39
                  к.с. 53

Коментар

Първоначално публикуван от tirarista-traktorista Преглед на мнение
                    колега металсмит аз също много ценя старите машини които са помогнали да стигнем да по-новите джонита и фендове ама май не му е тук мястото в тази тема
                    Извинявам се колега, просто се зарадвах на хъса ви и ми се прииска да ви похваля и някак си и аз да стана съпричастен, съжалявам

Коментар

Колеги някой да ли има снимка или схема на белезите на ГНП-то но с шпонка
                      JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0

Коментар

Колега може ли да обясниш по-точно какви белези търсиш по ГНП-то и по какъв повод ти трябват?

Коментар

ako moje6 da dade6 niakakav terlefon da ti se obadia i po to4no da ti obesnia za pompata
                          JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0

Коментар

Писах ти на лични ама май нещо не се получи.
                            Ето номера ми 0889990756.

Коментар

здравей аз имам т40 с проблемна хидравлика. този вариант емного добър .можеш ли дами дадеш тел да се свържа стеб.хидроуселвателя от какво е от каква машина.също и бутилката.благодаря ти предварително

Коментар

Първоначално публикуван от vaskova000 Преглед на мнение
                                здравей аз имам т40 с проблемна хидравлика. този вариант емного добър .можеш ли дами дадеш тел да се свържа стеб.хидроуселвателя от какво е от каква машина.също и бутилката.благодаря ти предварително
                                Писах на лични дано сте го получили,че все нещо ми се обърква с тях при писане.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X