Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цена на трактор ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Цена на трактор ?

свършисе с руските боклуци колко и да не искат да чуят колегите които ги продават става въпрос за беларус новите.от както добър клиент мой си го купи и не можа да мине и 500м от базата заради дефект и то сериозен .се отказах да ги продавам иначе им вдигат цените постоянно.поне един климатик да сложат тез тъ.аци ама и това немогат да направят.цената на новия 952 с караро мост е 39000лв без ддс.case 90ks нов с климатик около 46000лв без ддс.
    Последно редактирано от Станислав_; 07-10-07, 15:17. Причина: Без обиди

Коментар

здравеите на всички. да кажа и аз нещо по темата. сравнениата, които правите са малко смешни. всеедно да сравняваш жигула и бмв. от руската техника абсолютно нищо не става. а тракторите, направени след разпада на съюза са още по зле. повечето са правени в някое малко хале на разпродадениа на парче голям завод и изобщо не могат да изкарат колкото старите

Коментар

Първоначално публикуван от bojo-5 Преглед на мнение
        здравеите на всички. да кажа и аз нещо по темата. сравнениата, които правите са малко смешни. всеедно да сравняваш жигула и бмв. от руската техника абсолютно нищо не става. а тракторите, направени след разпада на съюза са още по зле. повечето са правени в някое малко хале на разпродадениа на парче голям завод и изобщо не могат да изкарат колкото старите
        Гледам, доста "Беларус 952" работят в България, и не съм чувал някакви сериозни критики. Тези информации за силно заниженото качество ме учудват. Но аз нямам почти никъв опит с този модел, тъй,че може и да е вярно. Но все пак ако са толкова лоши, щяха ли да се купуват толкова?
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от bojo-5 Преглед на мнение
          от руската техника абсолютно нищо не става.
          Не се изказвай неподготвен защото е смешно многоАко нещо не го разбираш или не ти е напълно ясно-питай и който знае ще ти отговори.

Коментар

bojo-5 е прав наистина руските трактори не са със същата здравина .а това че се купуват е друг въпрос.преди 3години цената на 952 беше 25000лв а последно бяха 33300цена на бултрекс.какво подобриха в този трактор че да му вдигнат цената толкова.отговор нищо.много от големите фирми като кеис ню холанд масей фергюсън започнаха да зглобяват някои модели трактори в турция и цените започнаха да падат на западната техника.така че бултрекс трябва да се замисли малко като си прави тези цени.

Коментар

За цените - нямам толкова много информация...
              Но като гледам Беларус имат нови машини пуснати на пазара, за тях предполагам има доста разлики в конструкцията...Не знам за съжаление какви парички струват. Ако някои има информация - да си каже ;-)))!

Коментар

[quote=ipalio;224649]какво подобриха в този трактор че да му вдигнат цената толкова.Всяка стока струва толкова, колкото можеш да вземеш за нея(старо еврейско правило) Щом са вдигнали цената, значи, че има кой да я даде. За съжаление аз не мога, пък ми трябва точно такъв един... Бе кво говоря, аз и предната не мога да дам:-((((.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Беларус 952.2 е добро решение. Арендатор съм в Силистренска добруджа ,реших да си подменя постепенно парка започнах от по-малките машини,търсех съвременния аналог на ЮМЗ-то.Доста обикалях и четох а имах и доста голям опит и информация,Избрах Белорус 952.И не сгреших защото земеделския бизнес в бг не е най-доходния и човек добре трябва да си прави сметката!Аналогът DEUTZ струваше с 12-15000 лв повече,като има повече екстри разбира се но и без тях ще преживеем.И952-то както всичко Руско ако попадне в добри ръце ще служи дълго и безотказно.Но досадни проблеми като недозатегнати болтове,незатегнати холендри и маркучи от коитотече масло трябва сами да си оправите ще Ви струва 2лв за някоя дихтунга и 1-2 дена труд а не 10-15000лв. Аз лично всичко си прегледах и вече 2000 мч само нафта наливаме и масло смеяме иникакви проблеми.

Коментар

Колега до къде стигна с трактора? Или чакаш европейските програми? Похвали се , ако си купил някой ЗВЯР.

Коментар

колега вече руските машини са с климатик миналата седмица си взех чисто нов Беларус 1025.4 за 68 000 а лятото си взех 1025.3 за 60 000 на 3-ката сам му навартял 800 моточаса няма мърдане голяма машина е имам и 200 коня Дойц втора рака си го взех на 3000 моточаса от германия но 75 000 евро ако нямаш достатъчно пари вземи си руски перфектен е .. !

Коментар

ние имаме 2 беларуса 1025.3 и 1025.4 и имаме един фендт 150 к.с. на 1500 мото часа е но като се качиш от беларуса на фенда разликата е огромна .. макарче 1025.4 има климатик фенда е каде каде по комфортен.. но лошото му е че всичко е електроника с 2 дисплея ватре.. няма лостове няма нищо само копчета

Коментар

Здравеите на всички във форума имам един въпрос понеже виждам,че тук има хора ,които разбират.Може ли на UMZ 6l (с квадратната кабина)да се монтира преден мост от ТК82 или Т40 владимирец?Понеже много искам да го направя по силен в тежките манипулаций!!! Двойното прдаване си е двойно

Коментар

Тази година пролетния Пловдивския панайр беше доста изчерпателен от към цени .Китай вече са номер 1 и в тази област

Коментар

Интересувам се от трактор ДТ-75... знам , че е на пазарлък ама някаква ориентировъчна цена на която вървят в момента някой знае ли?

Коментар

Колега, съжалявам, че ще го кажа, но времето е много гадно - "За един брадва, за друг - сватба!"

В момента термин "цена" няма! Има термин "кеш"!

Кофти ситуация, но това е истината! Сега е момента да си купиш някоя хубава машина за малко пари! Уви!

Дано този "хубав момент" да приключи по-бързо!

П.С. Само внимавай при сделката, защото много от машините са заложени при данъчните, да не те изненада някое писмо, докато празнуваш покупката!

На който и вносител или банка да звъннеш с въпроса "Имате ли клиенти с проблем в лизинга?" ще получиш много информация!

Най-важното е да не се интересуваш от цената, която ще ти кажат! Казваш си своята цена - в кеш, пък ако ще да е в пъти по-малка!

Току виж, са ти се обадили след седмица! Проверено!
                                Последно редактирано от Volk; 04-03-10, 17:46.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X