Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цена на трактор ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Цена на трактор ?

Здравейте,
    Някои може ли да ми каже приблизителни цени на трактори от среден клас - 80-100 кс?
    Отделно - доколкото знам "руските" машини са по-евтини, но ако основната разлика е че няма климатици - ще го преживея...Ако някои може да направи паралел между източните и западните марки му стискам ръката предварително...

ПС: Видях, че има подобна тема, но все пак тук въпроса е различен, затова я пуснах тази...

До: Цена на трактор ?

Основната разлика между руските и западните марки не е само в наличето на климатаик за мен качването от ЮМЗ на CASE беше все едно съм се качил от Жигула на S класа какво да ти кажа карал съм CASE няколкокръгчета докато учих в техникума и няма ама нищо общо с руските зверове цялата машина е така направена че а те улеснява в работа комфорта е на супер ниво убеден съм че след няколко часа работа с машина различна от руските ще слезеш и няма да се чустваш като пребит и тн.Нищо лично нямам спрямо руските машини но смятам че за сега единственото има реално предимство пред запдните ашини е цента но тук вече имам ного варианти всичко е компромис между цена и качества на дадента машина.
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

Да, вярвам, че си прав, но все пак 50% разлика в цената за мен не се оправдава само с комфорта...Освен това беларус са изкарали нови машини - предпоалгам ще са по-добре от старите ЮМЗ-та. Имаш ли някакъв опит с тях?

Коментар

Първоначално публикуван от ektelion Преглед на мнение
        Да, вярвам, че си прав, но все пак 50% разлика в цената за мен не се оправдава само с комфорта...Освен това беларус са изкарали нови машини - предпоалгам ще са по-добре от старите ЮМЗ-та. Имаш ли някакъв опит с тях?
        С най-новите не само с по старите но предполагам че вече нещата стоят на друго ниво но и цените са на друго ниво също трябва да се провери щото може да се окаже че да си вземеш руска машина вече би ти излезло по скъпо
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Виж ето това Беларус 8345 даже имат дилър в щатите фирмата която ги внася мисля че се казваше Бултрекс или нещо такова преди време нашата мандра даде награда един трактор Беларуs на най-голямия си млекопредавател гледам че го търкалят из града ама освен по накичените ламарини не виждам огормна разлика със старото МТЗ но този нови ми се вижда бая по по ето и сайта на фирмата производител на тракторите беларус

Коментар

И аз за тези ти говоря :-)...Не им знам точната цена обаче, и не мога да ги сравня с други фирми...

Коментар

Сравненията в какъв ценови диапазон трябва да бъдат?

Коментар

Ами смятам, че повече от 50% разлика в цената при съизмерима мощност обезсмисля сравнението...

Коментар

Основно ме интересува случая с Беларус спрямо "западните" трактори за мощност около 90кс.

Коментар

Няма ли някои да помогне? :-(...
                    Гледах на Fendt - много са добри, но сумичите са доста сериозни...Нещо маи клоня към Беларус 952. Гледам обаче че продават 3-4 на по няколко години, и не знам дали не са доволни хората от тях, или просто нямат пари в момента (сушата това онова) и гледат да си посрещнат нуждите...

Коментар

Виж http://www.agro.bg/ намери фирмите, някои имат сайтове и може да разгледаш. Мисля също, че имаше и tractor.bg. Дано намериш нужната информация.
                      Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Поправка - http://www.tractor.dir.bg/ , а също и това - http://www.tractor.dir.bg/bg_5ALLtractors.htm- китайски трактори с доста добро качество/ аз имам такъв и над 10 години работи безпроблемно/ а и като цени и резервни части са доста по-приемливи от западните си аналози.
                        Важно е и какво обработваш с този трактор и какъв инвентар ще прикачваш към него.
                        Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Важно е и с какви пари вземаш трактора...Ако е през "програма",може и да ти посочат -правилната марка.Ти да точиш лиги на някоя "американка" ,те да ти кажат -"ЗЕТОР" ."Супер е ,4х4, над 100 коня ,бъди доволен".
                          Пак е по добре отколкото , предвид "многото валежи"тия дни ,да "впрегнеш" верижно,защото ,аз си мисля ,че друго не може да оре тия дни.
                          B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                            Важно е и с какви пари вземаш трактора...Ако е през "програма",може и да ти посочат -правилната марка.Ти да точиш лиги на някоя "американка" ,те да ти кажат -"ЗЕТОР" ."Супер е ,4х4, над 100 коня ,бъди доволен".
                            Пак е по добре отколкото , предвид "многото валежи"тия дни ,да "впрегнеш" верижно,защото ,аз си мисля ,че друго не може да оре тия дни.
                            Примерно ......
                            Прикачени файлове

Коментар

Ами засега ще си е кеш от моя джоб :-). Тия китайските изглеждат добре. Само не видях да имат цени на сайта :-(. Изниква ми и един друг въпрос при тях - инвентара който ще ползвам е руски стандартен. Подходящ ли е за китаиските трактори?

Иначе саитовете tractor.bg и agro.bg ги гледам всеки ден, но стандартно е да не се посочва цената на нови машини, което е малко тъпо според мен ... Някой може ли да ми каже конкретни ориентировъчни цифри?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X