Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цена на трактор ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Цена на трактор ?

Няма ли да стане голяма заигравка?
    Не е ли по-добре да си взема директно с готово отколкото така да си играя с нещо което не съм правил, или смяташ че ще има значителна разлика в цената?

Коментар

Първоначално публикуван от ektelion Преглед на мнение
      Няма ли да стане голяма заигравка?
      Не е ли по-добре да си взема директно с готово отколкото така да си играя с нещо което не съм правил, или смяташ че ще има значителна разлика в цената?
      немога да ти преценя сялата ситоация ,

аз съм купувал преден мос за МТЗ преди 1 г за 300 л
      избиваш болта , сваляш кормилната щанга , и моста пада , единствено ще имаш проблем със запцатката ако е няма на скоростите ,коритото , дето се зацепва под кабината от дясно ,но ако е там ще качиш всичко до 2 ч

извиниме че не ти обяснявам подробно но така с писане ми е доса трудно
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
        немога да ти преценя сялата ситоация ,

аз съм купувал преден мос за МТЗ преди 1 г за 300 л
        избиваш болта , сваляш кормилната щанга , и моста пада , единствено ще имаш проблем със запцатката ако е няма на скоростите ,коритото , дето се зацепва под кабината от дясно ,но ако е там ще качиш всичко до 2 ч

извиниме че не ти обяснявам подробно но така с писане ми е доса трудно

300 лв. за мост с предно предаване. Искам и аз.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
          300 лв. за мост с предно предаване. Искам и аз.

писах че не се впускам в подробности , но намирасе все още нещо изостанало около трактористите ,

а иначе за двата кардана и 180 л не съм сигорем , нови
          висящ лагер съидинител тои е 280л излишно скъп при положение че изолира и става твърда връска между карданите , а капака за зацепването е фраилаив , стига правилно да съм го записал и така на татък

пак казвам , тук трудно се обяснява по този начин , на мясо око да види рака да пипне
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

точно и аз щях да питам за какво ще се ползва.
            при нас има доста трактори и са доста марки.Няма да изреждам че наистина са много.
            Най доволен съм от джон диарите и фейнта,
            руските си е истинско наказание да работиш с тях.
            Имай в предвид че никога не съм орал, а вчера с джонката никакви проблеми ,малко сухи тренировки и днес 2 юмз-та и 1 зетор ,не можаха да ми насмогнат
            "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
              точно и аз щях да питам за какво ще се ползва.
              при нас има доста трактори и са доста марки.Няма да изреждам че наистина са много.
              Най доволен съм от джон диарите и фейнта,
              руските си е истинско наказание да работиш с тях.
              Имай в предвид че никога не съм орал, а вчера с джонката никакви проблеми ,малко сухи тренировки и днес 2 юмз-та и 1 зетор ,не можаха да ми насмогнат

НЕ ГОВОРИМ ДАЛИ ЗНАЕШ ИЛИ НЕ ЗНАЕШ , ГОВОРИСЕ ЗА РАБОТА А НЕ ЗА РАЗХОДКА В ГОРАТА

МОЛЯ ДА НЯМА КОМЕНТАР ОТ ХОРА КОИТО НЕ СА РАОТИЛИ ТАЗИ РАБОТА , ВСЕ ПАК СТАВА ВЪПРОС ЗА ХЛЯБ
              НА НЯКОИ ХОРА ИМ Е МИНАЛО ДОРИ И ДЕТСТВОТО В ТАЗИ НАСОКА БЕЗ ДА ИМАТ ИЗБОР

АКО МОЖЕТЕ ПОМОГНЕТЕ НА ЧОВЕКА , ТОИ Е ИСКРЕН, НЕ МУ ПРАВЕТЕ НЕВЪЗМОЖНИ ОФЕРТИ , ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЕ Е НАИ ДОБРО

СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТОЗИ КОМЕНТАР НАИСТИНА ГО НАПИСАХ НА ИНАТ

Коментар

Ами, първо благодаря за многобройните отговори :-)
                По темата - за слагането на преден мост и за нужната зъбчатка - зъбчатка ще има ако реша - нали не е купен трактора :-). И моста ще го погледна - имам един познат с такъв трактор. Това което ме притеснява е цената - не вярвам вече да е 300 л....
                За JohnD - аз съм фен на Fendt но както и преди бях казал - отива към 60000 трактор какъвто ми трябва - ако успея да мина през някой "проект" ще се целя в такъв. Ако не - засега съм решил да си харесам някои стар но запазен трактор за предпочитане 4х4 около 80-90 кс. Предпоалгам "източна" изработка.
                Още едно нещо обаче ми минава през акъла - някой има ли идея Болгар-ите как се справят и колко парички са? Гледам че имат някакви нови модели?

Коментар

Нашия трактор е ЮМЗ 6L 80кс,след дългото търсене и разпитване казаха ни че те са най издръжливи. Работим около 200дк. земя,разсадник за маточници.и др. скоро мъжът ми и ора и дискова и е много доволен. За европеиските пари още май няма зелен светофар така че за сега ще се справяме с това което имаме.
                  Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                    НЕ ГОВОРИМ ДАЛИ ЗНАЕШ ИЛИ НЕ ЗНАЕШ , ГОВОРИСЕ ЗА РАБОТА А НЕ ЗА РАЗХОДКА В ГОРАТА

МОЛЯ ДА НЯМА КОМЕНТАР ОТ ХОРА КОИТО НЕ СА РАОТИЛИ ТАЗИ РАБОТА , ВСЕ ПАК СТАВА ВЪПРОС ЗА ХЛЯБ
                    НА НЯКОИ ХОРА ИМ Е МИНАЛО ДОРИ И ДЕТСТВОТО В ТАЗИ НАСОКА БЕЗ ДА ИМАТ ИЗБОР

АКО МОЖЕТЕ ПОМОГНЕТЕ НА ЧОВЕКА , ТОИ Е ИСКРЕН, НЕ МУ ПРАВЕТЕ НЕВЪЗМОЖНИ ОФЕРТИ , ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЕ Е НАИ ДОБРО

СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТОЗИ КОМЕНТАР НАИСТИНА ГО НАПИСАХ НА ИНАТ
                    незнам какви гори какви пет лева ,ама казвам това което вийдам
                    в момента фирмата в която съм обработва над 25 000 дек.
                    не съм искал и да спамя темата ,просто изразих мнение, не знам на какво те е яд
                    извинявам се за отклонението от темата

Коментар

В момента се продават 2 бр. - т-150к
                      оран 1дек. от 3-5 л. нафта
                      дисковане 1 дек. 1л. нафта
                      култивиране 1 дек 1л. нафта

Коментар

за тези машини дето говориш са доста не достъпни като цена ,
                        руските са приемлив вариант , нали знаеш с пари всеки може

Коментар

На Т-тата съм им фен, обаче са твърде големи за моя габарит към момента ;-), пък и са сравнително капризни машини доколкото знам :-(...
                          Иначе, аз почти съм решил - нещо източно ще е на първо време, дано да намеря нещо 4х4 по запазено :-))))...

Дона, странно, но това ЮМЗ6л което имам си е 60кс. Да не би да е друг модел или някаква модификация?

Пак да питам - а с новите "Болгари" някои да има опит?

Коментар

в нашият двор една друга фирма си държи техниката, имат болгар гледам, че нямат проблеми с него, от няколко месеца не съм ги видял да пипат нищо по него ,само гуми правят

Коментар

Хм бахъм :-)
                              Ами трябва да го видим значи и този вариянт ))....
                              Ще видя като тръгна "по магазините" как стоят нещата с тях... Нов ли е Болгара за който говориш?
                              Между другото - намерих един готин сайт с цените на дребно на МНОГО трактори :-))))

http://www.agfacts.co.za/traprjod.htm

Доколкото разбрах цените са в Африка в рандове. Официално курса съм го дал по-долу...

1 South African rand = 0.135683 US$

Коментар

Първоначално публикуван от ektelion Преглед на мнение
                                Да, вярвам, че си прав, но все пак 50% разлика в цената за мен не се оправдава само с комфорта...Освен това беларус са изкарали нови машини - предпоалгам ще са по-добре от старите ЮМЗ-та. Имаш ли някакъв опит с тях?
                                за съжаление не са .тази година доста продадох и ти гарантиам че все по зле стават.по вече ли пият тез руснаци не мога да си обясня.колкото до цените руснаците вече стигат другите трактори.case с климатик 90кс е 45000лв. беларус новия 952 90кс с новия мост и пластмасови капаци.38300лв.ако тия та.аци не са го вдигнали още.
                                Последно редактирано от Станислав_; 07-10-07, 15:17. Причина: Без обиди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X