Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъгито на Кольо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бъгито на Кольо

И аз така си мислех, но не бях сигурен. А комутатора струва 70 лв. Ако изгоря нещо по запалването ще ми илезе баси златното бъги. И без това на неговата сметка са записани 80 лв за пререгистрация на Астрата. Щото тя нощува навън, гаража е зает от бъгито, и откраднаха номера

Ето как изглеждаше бобината, монторана на Форда:

Долният извод е означен с + и 15. На него са два кабела-единият отива в снопа към комутатора, а по другия вероятно се подава +. както каза Скрападжията. Но нямаше оборотомер, и се притеснявам за другия кабел на втората клема.
    Засега може да го оставя без връзка, ако запали и работи нормално, ще го клъцна, и с малко PVC лентичка...
    Стискайте палци да не изгоря нещо.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Мога да ти подаря резервоар от Траб, но как да стигне до теб?
      Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Ако ходим още веднъж в с. Мечка може да се обадя за резервоара.

Иначе да докладвам за напредъка по машината.
        Вече има под, ауспух, а резервоара засега е от нафтовата печка.

А снощи навързах малко кабели, сложих акумулатора от Пежото на брат ми, и бъгито запали! Запали бе! Даже мръдна 30 см напред. В най скоро време предстои и проба в реални условия.

Коментар

евала чакама с търпение първите крачки на машината ти

Коментар

Резервуара ако остане незащитет ще станя беля.
            Радиатора е скрит от седалката и няма да може да охлажда достатъчно.Може да се сложи отзад с обратна перка сиреч да смучи.

Коментар

очаквам с нетърпение да му чуя гласчето на живо и да го пробвам!

Коментар

Здравей!
                Браво за постигнатото,ще става прекраспо за полска работа-предполагам за това си го и направил.Дай още снимки да видим какво представлява машината от всички страни.
                Поздрави!

Коментар

И аз напредвам, но по-бавно. Днес направих предните носачи.
                  GSM 0877 08 99 19
                  Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Започвам поред:
                    Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                    Резервуара ако остане незащитет ще станя беля.
                    Радиатора е скрит от седалката и няма да може да охлажда достатъчно.Може да се сложи отзад с обратна перка сиреч да смучи.
                    Може да сложа някаква ламарина за щит от камъни и пръст, но засега ще е така. А радиатора така или иначе няма да се обдухва от насрещен въздух защото няма да се кара на повече от втора. Разчитам главно на вентилатора. Като мотокарите. А зад седалката е най-защитеното място от кал, поне така си мисля сега, като вкарам в калта ще си покаже дали съм бил прав.
                    Първоначално публикуван от jordan-bg Преглед на мнение
                    очаквам с нетърпение да му чуя гласчето на живо и да го пробвам!
                    Ако днес беше минал през гаража щеше да го покараш Аз направих първите му метри. Засега е долу-горе добре, като изключим леката предница и изтърващата помпа на съединителя. Но това е малък проблем, още утре ще купя ремонтен комплект гумички и ще я оправя.
                    Първоначално публикуван от ludau Преглед на мнение
                    Здравей!
                    Браво за постигнатото,ще става прекраспо за полска работа-предполагам за това си го и направил.Дай още снимки да видим какво представлява машината от всички страни.
                    Поздрави!
                    Каква полска работа бе, за нея си имам трактор. Бъгито е за кеф!

Започнах да правя инсталацията и така съм се увъртолил в разни жици... Ама нали тръгна, другото е лесно.
                    Сега качвам в You Tube клипче от първите метри на бъгито, но се точи много бавно. Като се източи естествено ще го пусна тук.

Коментар

Колега поздравления за бъгито,добра идея.
                      Имам една опел корса и аз, от 2г. седи в гаража защото е бая изгнила,но тази твоя идея ми допадна стига да нямам проблем с полицията

Коментар

Ако не караш по асфалта да не те е страх от полиция.
                        Даже преди 15-20 дни едни полицаи идваха в гаража да ме питат за един адрес наблизо, и като видяха бъгито се кефиха
                        И те са хора, винаги има начин да се разберем.

Начина не е финансов, достатъчно е да БЪДЕМ ХОРА.

Коментар

Ето го и клипчето
                          Съединителя не работи добре, и затова го угасих, но това не е проблем, още утре ще го оправя, само да отворят магазините за авточасти.

Коментар

Браво, адаш! Добра работа си свършил с кеф да си го караш!

Коментар

браво за успеха искам да попитам колко ти излезе като пари аз имам на идея и аз да си направя но ресурсите недостигат все пак сам на 14 искам да сметна колко мога да заделя благодая предварително

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Ето го и клипчето
                                Съединителя не работи добре, и затова го угасих, но това не е проблем, още утре ще го оправя, само да отворят магазините за авточасти.
                                Здравей колега!
                                Беще писал,че работиш доста в полето и заради това си помислих,ч с него ще ходиш да си наглеждаш културите.Неможе да не е така?
                                Второ:Предупредих те за помпата на съединителя,но ти не ми повярва и каза,че са вечно.Сам видя,че далеч не е така.Сега търси гумички и темподобни глупости,но от личин опит ти казвам,че с гумички няма да кара много.
                                Поздрави и е много добро между другото!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X