От: Instroi Rally team гараж.
Не това е само заради големите ходове.
Когато сложиш 18" кол в средата на носача, в края получаваш 36" ход. След скок има 36" за да омекоти и поеме удара, а не 10-12".
Е за да не питате защо всички не ги слагат така, отговора е във ФИА има ограничение на хода 25см. за а рамена и 30см за цели мостове. От друга страна когато са в средата на носача коловете трябва да са 2 пъти по твърди и понасят 2 пъти повече натоварване, от там и загряване и т.н.
Първоначално публикуван от nitro
Преглед на мнение
Когато сложиш 18" кол в средата на носача, в края получаваш 36" ход. След скок има 36" за да омекоти и поеме удара, а не 10-12".
Е за да не питате защо всички не ги слагат така, отговора е във ФИА има ограничение на хода 25см. за а рамена и 30см за цели мостове. От друга страна когато са в средата на носача коловете трябва да са 2 пъти по твърди и понасят 2 пъти повече натоварване, от там и загряване и т.н.
. Аз глупостите си ги правя в гаража и без да ми е необходимо да ги правя достояние на широката общественост и да търся реклама
. Радвам се в темата /микро форума/ да дискутират хора , които знаят , но и които питат и искат да научат нещо . Та нима аз знаех всичко , или сега го знам . Не,... научавам по нещо ново всеки ден . Темата е за тези които искат да избягат от ежедневните тъпотии с които се сблъскват и искат да говорят за нещата които ги кефят и разтоварват. . Близнаците, .... Добре дошли !!!

.
Коментар