Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Instroi Rally team гараж.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Instroi Rally team гараж.

Кaто и с усилвaне нa зaден мост ,мaй?Тоя див ентусиaзъм нещо ми е познaт.Поне имaте условия,бaчкaйте!
    Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
      Кaто и с усилвaне нa зaден мост ,мaй?Тоя див ентусиaзъм нещо ми е познaт.Поне имaте условия,бaчкaйте!
      Див ентусиазъм !!! Откъде ти е познат ? Сподели ......темата е отворена......и за диви ентусиасти.
      Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
      Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Гледам ти онбордите,дясната ти ръка през повечето време е не където трябва, но се налага защото са ти в повече предавките! На тоя мотор с тия нютон метри и 4 предавки му стигат! Мислил ли си!
        мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Не виждам "ножицта" на делителния апарат,явно купонът е голям при превъртане за следващ шлиц.

P.S.Не ми харесва попътната стружка на инструмента,шанса да се счупи при обиране на луфта на масата клони към 98%.
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
            Не виждам "ножицта" на делителния апарат,явно купонът е голям при превъртане за следващ шлиц.

P.S.Не ми харесва попътната стружка на инструмента,шанса да се счупи при обиране на луфта на масата клони към 98%.
            Няма никакъв купон.Тук се доверявам на фрезиста , не се опитвам да съм в час с всички процеси. Нямам физическа възможност. От ТОТОто не съм печелил , ама нещата се случват ....
            наречи го див ентусиазъм.
            Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
            Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от evos Преглед на мнение
              Гледам ти онбордите,дясната ти ръка през повечето време е не където трябва, но се налага защото са ти в повече предавките! На тоя мотор с тия нютон метри и 4 предавки му стигат! Мислил ли си!
              Мислил съм , но ръцете не ми стигат.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
                Мислил съм , но ръцете не ми стигат.
                Сещам се за Грьонхолм като беше в Пежо с 307-цата,недоволстваше че била чуплива кутията и само с 4 предавки, а печелеше отсечки само с 3 работещи...

Коментар

Сещам се за Грьонхолм като беше в Пежо с 307-цата,недоволстваше че била чуплива кутията и само с 4 предавки, а печелеше отсечки само с 3 работещи...
                  Не знам за Грьонхолм , ама ако седнеш веднъж при мен в колата ще видиш как търся седма скорост непрекъснато и все не я намирам.

Коментар

Къса ти е 6-та ли!?

Коментар

Къса ти е 6-та ли!?
                      Да.

Коментар

Малко разсейване.

Коментар

а ще видиш как търся седма скорост непрекъснато и все не я намирам.
                          Много са ти дълги скоростите, поне от това което се вижда на клиповете.
                          Преди много време имах удоволствието да се повозя при вече покойния Стоян Колев, на първият заводски Косуърт в България. Трасето беше на тогавашното рали "Траянови врата". Колата имаше също 7 скорости, но разликата с твоята кутия е драстична, без да говорим, че не беше секвенциална.
                          Сега като си избираш кутия от Садев за новата кола, си вземи с по-къси начални предавки - набирането на скорост е плашещо. Разбира се, ти си решаваш и може да приемеш поста за чист спам

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=1sAbQ5wRr0o
                            лудница

Коментар

Див ентусиазъм !!! Откъде ти е познат ? Сподели ......темата е отворена......и за диви ентусиасти.
                              Еми див ентусиазъм още като чирак при първия частник в района като частен сервиз в далечната 89г.Започнахме заедно със сина му ,човека ни научи на всичко от рязането на купетата ,кърпене, грундиране,кит,шприц,боя и постепенно и в автомеханиката,горелката не ми падаше от ръцете по 10 часа на ден,понякога,правехме всякакви МПС без камиони. Имаше и разни американски екзотики,джипове ,Уазки ,Арота,та така над десет и кусур години с авто приключения.Двора беше пълен с коли,Мерц190 СТАРИЯ,разни Фиати ,Опели Рекорд ,имаше време и за експерименти ,па и майстора много правеше такива,занимавахме се с кеф и съм безкрайно благодарен за всичко научено по сервизите ,не в училище ,щото дипломата ,знаеш,парче хартия.Който не е правил ДВГ на масата в стаята и не е висял по нощите в канала,надали ще разбере,вечер като изгасиш осветлението и си тръгнеш все едно нещо остава в сервиза,това му виках краста или профи изкривяване. Резането на купета и блокиране на жигулови диференциали си беше за забавление или Жигула с Фиатов резак и допълнителни дълги щанги.Много се присаждаха дизели ,беше мода Волги с Мерцедес,разни американски фордове пак с дизели Мерц,такива времена бяха .Та от там ми е познат ентусиазма и колкото по див ,толкова по- интересно става,като гледам вашите изделия!Горивото в кръвта ,вода не става!Поздрави!
                              Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
                                Много са ти дълги скоростите, поне от това което се вижда на клиповете.
                                Преди много време имах удоволствието да се повозя при вече покойния Стоян Колев, на първият заводски Косуърт в България. Трасето беше на тогавашното рали "Траянови врата". Колата имаше също 7 скорости, но разликата с твоята кутия е драстична, без да говорим, че не беше секвенциална.
                                Сега като си избираш кутия от Садев за новата кола, си вземи с по-къси начални предавки - набирането на скорост е плашещо. Разбира се, ти си решаваш и може да приемеш поста за чист спам
                                При положение, че Коцето е споделял доста за настройки... !пр. число на раздатка, !избор на предавателни числа за диференциалите и за максималните скорости на колата по зъбовете на кутията, защо драстично дразниш със смешен спам. Бай Садев не е в час!?
                                п.с. Колега, дебатирал съм с теб не веднъж по разни теми. Ти така и не излезе от анонимност!
                                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X