Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъгито на Таро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бъгито на Таро

Първоначално публикуван от shyfx Преглед на мнение
    само да питам твоито бъги колко коня е много ми е лубопитно штотосам решил да правя от сааб 9000 а тои 200 коня
    първо направи твойто и тогава ще ги бягаме

Коментар

малко снимки
      Прикачени файлове

Коментар

много яко става

Коментар

И на мен ми харесва. Работи се качествено.
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

На мен също ми харесва.
            Дай нещо координати за вързка!
            tuning-parts.bg

Коментар

здравей искам да те попитам как си направил задното окачване и как е разположена скоростната кутия -как си я обърнал за да отива към кабината а не назад защтото този двигател попринцип седи отпред на колата или съм се объркал нещо благодаря предварително

Коментар

Първоначално публикуван от vic Преглед на мнение
                здравей искам да те попитам как си направил задното окачване и как е разположена скоростната кутия -как си я обърнал за да отива към кабината а не назад защтото този двигател попринцип седи отпред на колата или съм се объркал нещо благодаря предварително
                много е лесно.както седи на колата се взима заедно с моста и се премества отзад и нищо не се променя по мотора и скоростите

Коментар

малко снимчици
                  Прикачени файлове

Коментар

От какво са калниците? Правени ли са?

Коментар

Първоначално публикуван от todger Преглед на мнение
                      От какво са калниците? Правени ли са?

направил съм ги от алуминий с по-високо съдържание на силиций и магнезий а събирането на ламарината в джемперите съм го направил с shrinker&strecher
                      Прикачени файлове

Коментар

Колега много готино бъги като замисъл и изпълнение евала направено с мерак. Мойте адмирации. Да те попитам може ли да ми дадеш инфо от къде си взел алуминиевата рифелова ламарина. Много ми харесва и направо как е паснала от страните на бъгито направо супер.

Коментар

[quote=Дон Нуцо;325355]Колега много готино бъги като замисъл и изпълнение евала направено с мерак. Мойте адмирации. Да те попитам може ли да ми дадеш инфо от къде си взел алуминиевата рифелова ламарина. Много ми харесва и направо как е паснала от страните на бъгито направо супер.[/qu

виш steelmet.bg ,там предлагат всякаква ламарина

Коментар

Имам един въпрос:
                            Имам Рено 5 и смятам да го използвам за донор на моето бъдещо бъги дето в момента само ми се върти в главата

Та виждам че си свършил чудесна работа и искам да питам: Може ли да се вдигне окачването още ??? Защото от снимките ми се вижда ниско , като на обикновен Голф или има причина да е ниско???

Аз моето ако ще го правя ще го направя по високо да мога да газя през планината(офф роад бъги )

Коментар

Първоначално публикуван от didodo Преглед на мнение
                              Имам един въпрос:
                              Имам Рено 5 и смятам да го използвам за донор на моето бъдещо бъги дето в момента само ми се върти в главата

Та виждам че си свършил чудесна работа и искам да питам: Може ли да се вдигне окачването още ??? Защото от снимките ми се вижда ниско , като на обикновен Голф или има причина да е ниско???

Аз моето ако ще го правя ще го направя по високо да мога да газя през планината(офф роад бъги )

Ниско е защото щях да го карам повече на таван а не на гумиако го бях направил високо.А иначе всичко може,стига да ти харесва и да е ефективно.Мойто гази много прилично нищо че ти изглежда ниско.Сега карам с заварен диференцял и има места на които и някои джипки не могат да излязат
                              Последно редактирано от taro79; 05-01-09, 09:21.

Коментар

Здравейте!
                                Какво ще каже заварен деференциал?
                                Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X