благодаря за комплимента.май и ти страдаш от същата болес
Това не е болест!!!
Аз го наричам добре свършена работа!!!
А не просто свършена работа!!!
Просто хората са свикнали от време оно да си наблягат на количеството, а не на качеството, а пък аз съм малко по-различна порода!!!
Това не е болест!!!
Аз го наричам добре свършена работа!!!
А не просто свършена работа!!!
Просто хората са свикнали от време оно да си наблягат на количеството, а не на качеството, а пък аз съм малко по-различна порода!!!
Познато ми е - заради този манталитет на околните човек става обект на подигравки - "натегач", "претенция", "ти ли па се намери перфекциониста", "тва да не искаш да стане кат купено" и т.н.
P.S. Таро, завиждам ти за майсторлъка....
Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
Познато ми е - заради този манталитет на околните човек става обект на подигравки - "натегач", "претенция", "ти ли па се намери перфекциониста", "тва да не искаш да стане кат купено" и т.н.
Знаеш ли какво нарицателно плъзна в сервизите покрай мен - "Мишови работи не ми се правят!!!"
от тия които много говорят и дават акъл и чеп за зеле не става
А, всичко си е много хубаво, само да има кой да го прави!!!
Накрая ми се струва, че ще се науча да си заварявам сам и ще си купя един гараж някъде!!!
честно казано вратите от фибро стъкло не струват и след това, които и да ги прави нищо не може да направи.истината е такава, че всеки трябва да си свърши работата качествено,един не го ли направи добре всичко отива по дяволите.това си е лично мое мнение.работил съм с фибро стъкло и съм запознат минусите и плюсовете на материята.
Таро, гледайки конструкцията на бъгито ти и с някакви малки сметчици, ми се струва, че предницата няма да издържи при здраво натоварване(скокове) и ще подаде.
В таз насока да ти направя едно предложение за допълнително усилване на предницата, но в крайна сметка ти си решаваш!!!
Говоря за натоварването в предната част на бъгито, нагоре-надолу, както съм ти го показал със стрелката.
Допълнителното усилване, ще утежни предната част с не повече от 15кг. по мой сметки, но ти на място ще можеш точно да разбереш, колко ще тежи, като измериш разстоянията, а кг./м. съм ти казал!
Таро, гледайки конструкцията на бъгито ти и с някакви малки сметчици, ми се струва, че предницата няма да издържи при здраво натоварване(скокове) и ще подаде.
В таз насока да ти направя едно предложение за допълнително усилване на предницата, но в крайна сметка ти си решаваш!!!
Говоря за натоварването в предната част на бъгито, нагоре-надолу, както съм ти го показал със стрелката.
Допълнителното усилване, ще утежни предната част с не повече от 15кг. по мой сметки, но ти на място ще можеш точно да разбереш, колко ще тежи, като измериш разстоянията, а кг./м. съм ти казал!
мисшо!прав си за нагоре надоло,но това което си го нарисувал не е начина,защото има друг,по хубав който аз вече съм го направил.все пак снимките които са в форума са много стари.от парно не разбирам,но от коли и КОНСТРУКЦИЙ?много.в моя случай тавана не е носещ,защото рамата е двойна в долната си част с диагонални разпънки които блокират хоризонталното и вертикално изместване на рамата.получава се ферма(много яка).а ако погледнеш китайските фабрични бъгита,ще видиш че има хора които изобщо не мислят за здравина а само за тегло.така че мойто в сравнение с тяхното е като танк.ше пусна една две снимки(по късно че малкия спи и немога взема апарата) да видиш до каде съм.между другото,нещо стана и не мога да използвам емотикони и мнго се дразня.ако можеш да ме светнеш нещо, кажи!
Дай видим какво си направил, ама си мисля, че по-здрав вариант, в тази посока, която съм нарисувал, от моя няма.
Винаги е удоволствие да се поспори с човек като теб!!!
Е, няма да можем да го докараме като с Краси, но в края на краищата спора ражда истината!!!
Нали знаеш, че по професия не съм парнаджия!?
Дай видим какво си направил, ама си мисля, че по-здрав вариант, в тази посока, която съм нарисувал, от моя няма.
Винаги е удоволствие да се поспори с човек като теб!!!
Е, няма да можем да го докараме като с Краси, но в края на краищата спора ражда истината!!!
Нали знаеш, че по професия не съм парнаджия!?
всъщност твоя вариант наистина е по здрав,но става много гроазно.в началото го мислех и него но не ми харесва,въпреки че щеше да стане по леко,щото щяха да одпаднат повечето тръби и конструкцията щеше да е друга.точно така са направени китайските мърши.на снимката ще видиш въпросната тръба която държи предницата нагоре.естественно цялата работа върши комбинацията от всичките,но това се вижда по добре като се види,и ти се проведат курсове на обучение на живо ха_ха.за сега това което виждаш е не завършен проект и не изглежда мнго добре ама накрая като му духна боята и му направя тук там по някой спойлер от фибро стъкло ще е готово като за изложба
.пък винаги ще има по някой незадоволен,то е като при жените.но когато го правя за мен ас определям правилата
Коментар