Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъгито на Таро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бъгито на Таро

ТАРО,честит рожден ден!Много здраве,щастие и любов в семейството!С пожелание за много още такива гениални идеи и творения
    Семеиство Прокопиеви......БеДсТвИе ТЕАМ!!!!Правим и невъзможното!:twisted:

Коментар

Първоначално публикуван от nadi Преглед на мнение
      ТАРО,честит рожден ден!Много здраве,щастие и любов в семейството!С пожелание за много още такива гениални идеи и творения

благодаря ти Наде.

Коментар

малко снимки
        Прикачени файлове

Коментар

Едно бъги и за мене но да е 4х4 от Хондата 4х4 + една бавна ...за продаване е но няма желаешти и маи маи е за бъгиП И да не пиша много хи хи 4е НЯКОИ ме трие !!!

Коментар

Първоначално публикуван от speisi Преглед на мнение
            Едно бъги и за мене но да е 4х4 от Хондата 4х4 + една бавна ...за продаване е но няма желаешти и маи маи е за бъгиП И да не пиша много хи хи 4е НЯКОИ ме трие !!!

нямаш проблем.ама хондата иска само едно олекотяване, малко промяна на окачването и ще е готова за гората.няма смисъл да и правим рама защото тя и с купето ще си е много добре.пък ще си има и парно

Коментар

Има ли напредък ,първо кръгче направи ли?
              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
              Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                Има ли напредък ,първо кръгче направи ли?

за кръкче е още рано,като имам свободно време обръщам заслуженото внимание и на бъгито.иначе съм напреднал,ще го боядисам тези дни.като понапредна още малко ще пусна някоя друга снимка.между другото,трябва ми схема на ел.инсталация за голф 1.4пълен инж.ако ми намериш,добре ще направиш

Коментар

Първоначално публикуван от taro79 Преглед на мнение
                  за кръкче е още рано,като имам свободно време обръщам заслуженото внимание и на бъгито.иначе съм напреднал,ще го боядисам тези дни.като понапредна още малко ще пусна някоя друга снимка.между другото,трябва ми схема на ел.инсталация за голф 1.4пълен инж.ако ми намериш,добре ще направиш
                  От Ауди 100 имам ако върши работа мога да я сканирам.За Голф мога да потърся
                  Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                  Дий Снайдер

Коментар

Таре влез във форума на Фолксваген. Няма начин там да няма!

Коментар

Първоначално публикуван от MDRAZHEV Преглед на мнение
                      Таре влез във форума на Фолксваген. Няма начин там да няма!

да бе ама аз си мисля че е само за 4x4 и затова не питам там.днеска му пръснах грунда и след някой друк ден ще трябва да окабелявам,дай боже да запали добре.мина ли бушона?

Коментар

А отдавна, ама то много силно казано бушон. Ако не ти бях казал, нямаше и да забележиш!!!
                        Хубава вечер беше, хареса ми!!!
                        Отново се почувствах на 20!!!

Коментар

Ето ти ел. инсталациите на Голф-овете!
                          Мисля, че ще ти свърши работа!
                          http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=page09_g2

Коментар

Първоначално публикуван от MDRAZHEV Преглед на мнение
                            Ето ти ел. инсталациите на Голф-овете!
                            Мисля, че ще ти свърши работа!
                            http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=page09_g2

благодаря ти мишо,в момента го свалям и ще видя какво ще стане

Коментар

само да питам твоито бъги колко коня е много ми е лубопитно штотосам решил да правя от сааб 9000 а тои 200 коня

Коментар

Двигателя е 1.4 пълна инжекция, 75 к.с., от ГОЛФ 2.
                                Но цялото като се направи, с пълен резервоар и с се шофера вътре, по наши сметки няма да е повече от 450 кила, а голфа е над тон и си върви прилично.
                                Според мен, бъгито ще си върви доста, предвид намаленото на половина тегло, но скоро ще разберем!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X