Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъгито на Таро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бъгито на Таро

Правено е 88 година и е наи малко на 120 състезание в Европа и България.Продължава да участва по състезания.
    Снимката е копирана от весник.
    Второто е едно от наи добре направените бъгита в БГ .
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от КОКО; 10-10-07, 16:37.
    LZ1HAH
    0888705588

Коментар

Първоначално публикуван от КОКО Преглед на мнение
      Правено е 88 година и е наи малко на 120 състезание в Европа и България.Продължава да участва по състезания.
      Снимката е копирана от весник.
      Второто е едно от наи добре направените бъгита в БГ .
      <другите не ме интересуват,все пак гледам как ще ми излезе и от финансова гледна точка,затова го правя с по евтини материали.нали си го правя за кеф

Коментар

Имам едно питане към taro79.
        Като седнеш на седалката какво място остава между най-горната тръба (или тавана ,да го кажем по просто) и главата?Питам защото аз си бях харесал едно фабрично на Толиати но като го пробвах преди пет,шест години ми се стори малко тясно за моите размери и тогава не го взех за което съжалявам в момента.Имаш ли представа колко трябва да бъде височината на кокпита,от къде си взимал размери или си го постигнал с проба-грешка?
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
          Имам едно питане към taro79.
          Като седнеш на седалката какво място остава между най-горната тръба (или тавана ,да го кажем по просто) и главата?Питам защото аз си бях харесал едно фабрично на Толиати но като го пробвах преди пет,шест години ми се стори малко тясно за моите размери и тогава не го взех за което съжалявам в момента.Имаш ли представа колко трябва да бъде височината на кокпита,от къде си взимал размери или си го постигнал с проба-грешка?

когато нещо си го правя за мен,го правя както ми харесва.повече мисля за сигорноста ми,затова мойто е малко по високо.

Коментар

Първоначално публикуван от taro79 Преглед на мнение
            когато нещо си го правя за мен,го правя както ми харесва.повече мисля за сигорноста ми,затова мойто е малко по високо.
            Колега колко си висок ако не е тайна?
            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

баси то с ресор отпреде

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                баси то с ресор отпреде
                Като трабант
                Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                  Колега колко си висок ако не е тайна?
                  тайна е

Коментар

баси то с ресор отпреде
                    казваш го подигравателно,но няма нищо с твойта подвижна кочина.

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
                      Като трабант

на това хората му викат,ДА АМА НЕзащото не всички са с ресор
                      Прикачени файлове

Коментар

казах го с почуда.никога несе подигравам на нещо дето някой се е трудил да го направи.
                        възпирай се от подобни определения тук във форума.
                        досега съм направил поне десетина такива подвижни кочини

Коментар

казах го с почуда.никога несе подигравам на нещо дето някой се е трудил да го направи.
                          възпирай се от подобни определения тук във форума.
                          досега съм направил поне десетина такива подвижни кочини

не ме интересува колко си направил,щото залагам повече на качеството а не на количеството.затова се дразня когато пък някой друк прави такива изказвания по адрес на мойта рожба.по принцип не си запознт с причините които са ме накарали да го направя така и се"възпирай от подобни определения тук в форума".а не съм те разбрал за това,че ти така си го написал.да се възпирам?защо?че ас казвам истината такава каквато е.ако не ти изнасят мойте снимки не ги гледай!аре чаооооо.

Коментар

Хайде малко да укротиме страстите!!!
                            Таре, недей да се палиш така лесно, за нищо!!!
                            Сигурен съм, че Коко не е имал никаква лоша умисъл, в това което е написал и те уверявам, че 95% от хората, които пишат в този форум, харесват работата ти много!!!
                            Нали виждаш двете зелени квадратчета, отдясно на името ти.
                            Това е одобрението и подкрепата за теб, на страшно много хора, за това което правиш!!!
                            Или с други думи, в момента си по-известен, от някои хора, които пишат от 2-3 години тук и имат 250-300 мнения!!!
                            Бъгито ти е едно от най-хубавите или по-точно ще стане!!!

Коментар

Първоначално публикуван от MDRAZHEV Преглед на мнение
                              Нали виждаш двете зелени квадратчета, отдясно на името ти.
                              Да, също така може да види и червения картон който се вижда в долния десен ъгъл който също малко хора са получавали толкова бързо откакто са се регистрирали. До сега се опитвах да бъда толерантен и да не прибягвам към такива крайни мерки но въпреки че част от положителната репутация която е получил я дължи на мен, защото веднага гласувах одобрение, няма да се поколебая да използвам червените картони и за в бъдеще. Изпълненията от другите форуми тук не са добре приети.
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                                Да, също така може да види и червения картон който се вижда в долния десен ъгъл който също малко хора са получавали толкова бързо откакто са се регистрирали. До сега се опитвах да бъда толерантен и да не прибягвам към такива крайни мерки но въпреки че част от положителната репутация която е получил я дължи на мен, защото веднага гласувах одобрение, няма да се поколебая да използвам червените картони и за в бъдеще. Изпълненията от другите форуми тук не са добре приети.

импулсивен съм по природа и реагирам остро,когато ме настъпят по мазола,но ще се постарая за в бъдеще да съм по мек и не "надървен"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X