Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъгито на Таро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бъгито на Таро

Първоначално публикуван от taro79 Преглед на мнение
    импулсивен съм по природа и реагирам остро,когато ме настъпят по мазола,но ще се постарая за в бъдеще да съм по мек и не "надървен"
    Радвам се да го прочета, надявам се че разбираш че не е нищо тенденциозно и лично.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

импулсивен съм по природа и реагирам остро,когато ме настъпят по мазола,но ще се постарая за в бъдеще да съм по мек и не "надървен"
      Точно така и на живо си си същият, но хората не те познават!
      Тези, които те познават сигурно нямаше и да обърнат внимание на това, защото нон стоп си спориме за нещо, меко казано "разгорещено" и точно затова шедьоврите се раждат при нас!!!

Коментар

Абе я да се върнеме на темата за предницата!
        Фермата, която си направил наистина е много здрава, о'к, но не можеш да ме убедиш, че не съществува вероятност, при здрав удар, голям скок, цялата предница да подае нагоре, спрямо останалата част от конструкцията.
        Тавана не е носещ, но ако направиш това, което ти предлагам, ще укрепиш цялата конструкция на бъгито така, че със сигурност никога и при никакви условия предницата няма да подаде!!!
        Ще стане почти вечно!
        А и според мен на вид ще бъде по яко, даже много по-яко!!!
        Ама в крайна сметка ти си решаваш!!!
        Утре ако си в Пирдоп ще се видим на живо и ще се опитам да те убедя, че това най го умея!!!

Коментар

Първоначално публикуван от MDRAZHEV Преглед на мнение
          Абе я да се върнеме на темата за предницата!
          Фермата, която си направил наистина е много здрава, о'к, но не можеш да ме убедиш, че не съществува вероятност, при здрав удар, голям скок, цялата предница да подае нагоре, спрямо останалата част от конструкцията.
          Тавана не е носещ, но ако направиш това, което ти предлагам, ще укрепиш цялата конструкция на бъгито така, че със сигурност никога и при никакви условия предницата няма да подаде!!!
          Ще стане почти вечно!
          А и според мен на вид ще бъде по яко, даже много по-яко!!!
          Ама в крайна сметка ти си решаваш!!!
          Утре ако си в Пирдоп ще се видим на живо и ще се опитам да те убедя, че това най го умея!!!

не е нужно,защото предницата е само 100 кила.включително с гумите и шенкелите,така че какъв то и да е удар,просто ще я повдигне,няма да я изкриви.пък и да се случи,ремонта ще е много бърз.нали знаеш?

Коментар

Първоначално публикуван от speisi
            ex Mишо ......То е мн лесно да си пред ПС и да даваш акъл П Даи зор на Краси да ти сглоби Г-то (ко4ината) хи хи за Таро не бери грижи тои е като Ба6та си а и ве4е го надмина ка4ествено&бързо знае къде и как от малък е в гаража ......
            Колега, ползвай ги тея букви Ш и Ч знаеш ли как ще ти отиват
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Незнам защо, не мога да видя къде е мнението на Спас???
              Иначе Спасе, в събота бях на място при Таро и на място си говорихме, ама теб те нямаше!!!
              Отдавна не съм те виждал, домъчня ми за теб!!!
              На Краси му давам много зор, ама незнам дали той ме разбира!!!
              Мисля, че работата потръгна вече!!!

Коментар

Първоначално публикуван от MDRAZHEV Преглед на мнение
                Незнам защо, не мога да видя къде е мнението на Спас???
                Иначе Спасе, в събота бях на място при Таро и на място си говорихме, ама теб те нямаше!!!
                Отдавна не съм те виждал, домъчня ми за теб!!!
                На Краси му давам много зор, ама незнам дали той ме разбира!!!
                Мисля, че работата потръгна вече!!!
                да и аз мисля така.вчера имах сводно време и скалъпих едно таванче.
                Прикачени файлове

Коментар

Браво много си напреднал.На коя фирма е смолата за тавана че синя не бях виждал.
                  Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                  Дий Снайдер

Коментар

Таре пиши внимателно, всичко което правиш, защото ми се струва, че ще получиш доста поръчки за бъгита, като стане готово първото!!!

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                      Браво много си напреднал.На коя фирма е смолата за тавана че синя не бях виждал.
                      Смолата е почти безцветна по принцип, тонира се в какъвто цвят си пожелаеш

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                        Смолата е почти безцветна по принцип, тонира се в какъвто цвят си пожелаеш
                        Знаех си че има нещо гнило в цвета
                        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                        Дий Снайдер

Коментар

Знаех си че има нещо гнило в цвета
                          Много е хубаво защото после държи на драскотини

Коментар

има оцветители с които може да се тонира

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                              Много е хубаво защото после държи на драскотини

няма да слагам гел защото после много лесно се напуква.верно, не е много гладко ама ще е по здраво.

Коментар

на това хората му викат,ДА АМА НЕзащото не всички са с ресор
                                Какъв е тоя двигател в трабанчето?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X