Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъгито на Таро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бъгито на Таро

За съжаление май ми се види 1,3
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
      Класическа схема ... БРАВО!!

Ама да питам все пак ДВГ-то 1,6 ли е или 1,8 ...???
      1.4 бензин пълен инж.не е силен ама за начало е добре,пък като не може да го движи ще го сменя много бързо

Коментар

Първоначално публикуван от taro79 Преглед на мнение
        благодаря за комплимента.май и ти страдаш от същата болес
        Това не е болест!!!
        Аз го наричам добре свършена работа!!!
        А не просто свършена работа!!!
        Просто хората са свикнали от време оно да си наблягат на количеството, а не на качеството, а пък аз съм малко по-различна порода!!!

Коментар

Първоначално публикуван от MDRAZHEV Преглед на мнение
          Това не е болест!!!
          Аз го наричам добре свършена работа!!!
          А не просто свършена работа!!!
          Просто хората са свикнали от време оно да си наблягат на количеството, а не на качеството, а пък аз съм малко по-различна порода!!!
          Познато ми е - заради този манталитет на околните човек става обект на подигравки - "натегач", "претенция", "ти ли па се намери перфекциониста", "тва да не искаш да стане кат купено" и т.н.
          P.S. Таро, завиждам ти за майсторлъка....
          Don't hunt IF you can't kill
          първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Там , на снимките се вижда един тръбогиб . Май е домашно производство. Върши ли работа?
            Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
              Познато ми е - заради този манталитет на околните човек става обект на подигравки - "натегач", "претенция", "ти ли па се намери перфекциониста", "тва да не искаш да стане кат купено" и т.н.

Знаеш ли какво нарицателно плъзна в сервизите покрай мен - "Мишови работи не ми се правят!!!"

Коментар

Знаеш ли какво нарицателно плъзна в сервизите покрай мен - "Мишови работи не ми се правят!!!"
                абе не всичко мишово е лошо в интерес на истината

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
                  от тия които много говорят и дават акъл и чеп за зеле не става

Коментар

Първоначално публикуван от Макавеев (mac) Преглед на мнение
                    Там , на снимките се вижда един тръбогиб . Май е домашно производство. Върши ли работа?

може да е грозен,но е ефективен
                    Последно редактирано от taro79; 04-10-07, 16:27.

Коментар

Първоначално публикуван от taro79 Преглед на мнение
                      абе не всичко мишово е лошо в интерес на истината
                      А, всичко си е много хубаво, само да има кой да го прави!!!
                      Накрая ми се струва, че ще се науча да си заварявам сам и ще си купя един гараж някъде!!!

Коментар

А, всичко си е много хубаво, само да има кой да го прави!!!
                        Накрая ми се струва, че ще се науча да си заварявам сам и ще си купя един гараж някъде!!!
                        честно казано вратите от фибро стъкло не струват и след това, които и да ги прави нищо не може да направи.истината е такава, че всеки трябва да си свърши работата качествено,един не го ли направи добре всичко отива по дяволите.това си е лично мое мнение.работил съм с фибро стъкло и съм запознат минусите и плюсовете на материята.

Коментар

Таро, гледайки конструкцията на бъгито ти и с някакви малки сметчици, ми се струва, че предницата няма да издържи при здраво натоварване(скокове) и ще подаде.
                          В таз насока да ти направя едно предложение за допълнително усилване на предницата, но в крайна сметка ти си решаваш!!!
                          Говоря за натоварването в предната част на бъгито, нагоре-надолу, както съм ти го показал със стрелката.
                          Допълнителното усилване, ще утежни предната част с не повече от 15кг. по мой сметки, но ти на място ще можеш точно да разбереш, колко ще тежи, като измериш разстоянията, а кг./м. съм ти казал!
                          Прикачени файлове

Коментар

Таро, гледайки конструкцията на бъгито ти и с някакви малки сметчици, ми се струва, че предницата няма да издържи при здраво натоварване(скокове) и ще подаде.
                            В таз насока да ти направя едно предложение за допълнително усилване на предницата, но в крайна сметка ти си решаваш!!!
                            Говоря за натоварването в предната част на бъгито, нагоре-надолу, както съм ти го показал със стрелката.
                            Допълнителното усилване, ще утежни предната част с не повече от 15кг. по мой сметки, но ти на място ще можеш точно да разбереш, колко ще тежи, като измериш разстоянията, а кг./м. съм ти казал!
                            мисшо!прав си за нагоре надоло,но това което си го нарисувал не е начина,защото има друг,по хубав който аз вече съм го направил.все пак снимките които са в форума са много стари.от парно не разбирам,но от коли и КОНСТРУКЦИЙ?много.в моя случай тавана не е носещ,защото рамата е двойна в долната си част с диагонални разпънки които блокират хоризонталното и вертикално изместване на рамата.получава се ферма(много яка).а ако погледнеш китайските фабрични бъгита,ще видиш че има хора които изобщо не мислят за здравина а само за тегло.така че мойто в сравнение с тяхното е като танк.ше пусна една две снимки(по късно че малкия спи и немога взема апарата) да видиш до каде съм.между другото,нещо стана и не мога да използвам емотикони и мнго се дразня.ако можеш да ме светнеш нещо, кажи!

Коментар

Дай видим какво си направил, ама си мисля, че по-здрав вариант, в тази посока, която съм нарисувал, от моя няма.
                              Винаги е удоволствие да се поспори с човек като теб!!!
                              Е, няма да можем да го докараме като с Краси, но в края на краищата спора ражда истината!!!
                              Нали знаеш, че по професия не съм парнаджия!?

Коментар

Дай видим какво си направил, ама си мисля, че по-здрав вариант, в тази посока, която съм нарисувал, от моя няма.
                                Винаги е удоволствие да се поспори с човек като теб!!!
                                Е, няма да можем да го докараме като с Краси, но в края на краищата спора ражда истината!!!
                                Нали знаеш, че по професия не съм парнаджия!?
                                всъщност твоя вариант наистина е по здрав,но става много гроазно.в началото го мислех и него но не ми харесва,въпреки че щеше да стане по леко,щото щяха да одпаднат повечето тръби и конструкцията щеше да е друга.точно така са направени китайските мърши.на снимката ще видиш въпросната тръба която държи предницата нагоре.естественно цялата работа върши комбинацията от всичките,но това се вижда по добре като се види,и ти се проведат курсове на обучение на живо ха_ха.за сега това което виждаш е не завършен проект и не изглежда мнго добре ама накрая като му духна боята и му направя тук там по някой спойлер от фибро стъкло ще е готово като за изложба
                                .пък винаги ще има по някой незадоволен,то е като при жените.но когато го правя за мен ас определям правилата
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X