Браво за АТВ-то добре се получава. Но аз имам един въпрос не само към теб, а към всички с такива самоделки. Не ви затруднява липсата на задна скорост(нали е мотоциклетен двигател и му липсва такава), всеки път когато се налага ще трябва да слизате да тикате. А понякога това е невъзможно. Или пък един път ще ви се наложи да се извадите от някоя окопана ситуция сам, и се окаже че единствения вариант е назад. Тогава ко прайм.
Браво за АТВ-то добре се получава. Но аз имам един въпрос не само към теб, а към всички с такива самоделки. Не ви затруднява липсата на задна скорост(нали е мотоциклетен двигател и му липсва такава), всеки път когато се налага ще трябва да слизате да тикате. А понякога това е невъзможно. Или пък един път ще ви се наложи да се извадите от някоя окопана ситуция сам, и се окаже че единствения вариант е назад. Тогава ко прайм.
...задната скорост и при заводски АТВ-та не се слага серийно /...има и с,и без.../ въпрос на пари и предпочитания естествено.А като попаднеш в ситуация където ти се налага просто си плуеш на ръцете или звъниш на приятел,има изход винаги...
Браво , АТВ-то е станало зверско , звука е баш като на Кавазаки 700 и много ми харесва ! Имам само един съвет... щом си успял да сбереш АТВ едни нерф-барове няма да ти се опрат . Това е едно от най-важните неща по АТВ-тата !
Няма кал - Няма кеф !!!
Suzuki Samurai LJ410 1984
Suzuki LTZ400 2008
Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002
Браво , АТВ-то е станало зверско , звука е баш като на Кавазаки 700 и много ми харесва ! Имам само един съвет... щом си успял да сбереш АТВ едни нерф-барове няма да ти се опрат . Това е едно от най-важните неща по АТВ-тата ![ATTACH=CONFIG]295870[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]295871[/ATTACH]
Знам че е много важно да има тези барове на първото изкарване и първия завой пуснах крак и той се озова под задна гума и аз на земята.
Сега започвам да слагам спойлерите че вчера станах на прасе и задължително ще направя барове само кайшки (колани) незнам от каде да намеря.
Ами така е Вале сърцето не трае.Вземи го довърши а после го карай, че ще вземе да свикнеш така даго караш и няма да го довършиш на 100%
Поздрави и успех.
Ами така е Вале сърцето не трае.Вземи го довърши а после го карай, че ще вземе да свикнеш така даго караш и няма да го довършиш на 100%
Поздрави и успех.
Колега виж трайка е направен на 100% а преди това имах няколко клипа така че ще го завърша и него поне така съм намислил.
Коментар