Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АТВ от КАВАЗАКИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: АТВ от КАВАЗАКИ

Браво Вальо.

Коментар

Браво за АТВ-то добре се получава. Но аз имам един въпрос не само към теб, а към всички с такива самоделки. Не ви затруднява липсата на задна скорост(нали е мотоциклетен двигател и му липсва такава), всеки път когато се налага ще трябва да слизате да тикате. А понякога това е невъзможно. Или пък един път ще ви се наложи да се извадите от някоя окопана ситуция сам, и се окаже че единствения вариант е назад. Тогава ко прайм.

Коментар

Първоначално публикуван от ludiq_selqk Преглед на мнение
        Браво за АТВ-то добре се получава. Но аз имам един въпрос не само към теб, а към всички с такива самоделки. Не ви затруднява липсата на задна скорост(нали е мотоциклетен двигател и му липсва такава), всеки път когато се налага ще трябва да слизате да тикате. А понякога това е невъзможно. Или пък един път ще ви се наложи да се извадите от някоя окопана ситуция сам, и се окаже че единствения вариант е назад. Тогава ко прайм.
        Тогава ще гомислим.

Коментар

...задната скорост и при заводски АТВ-та не се слага серийно /...има и с,и без.../ въпрос на пари и предпочитания естествено.А като попаднеш в ситуация където ти се налага просто си плуеш на ръцете или звъниш на приятел,има изход винаги...
          HUSGVARNA 630 SMR
          PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Ето един клип от вчерашната разходка.
            http://www.youtube.com/watch?v=eeXyc...layer_embedded

Коментар

Браво , АТВ-то е станало зверско , звука е баш като на Кавазаки 700 и много ми харесва ! Имам само един съвет... щом си успял да сбереш АТВ едни нерф-барове няма да ти се опрат . Това е едно от най-важните неща по АТВ-тата !Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4146.jpg
Прегледи:1
Размер:19.0 КБ
ID:5249339Натиснете снимката за да я уголемите

Име:images.jpg
Прегледи:1
Размер:11.2 КБ
ID:5249340
              Няма кал - Няма кеф !!!
              Suzuki Samurai LJ410 1984
              Suzuki LTZ400 2008
              Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Първоначално публикуван от Г. Атанасов Преглед на мнение
                Браво , АТВ-то е станало зверско , звука е баш като на Кавазаки 700 и много ми харесва ! Имам само един съвет... щом си успял да сбереш АТВ едни нерф-барове няма да ти се опрат . Това е едно от най-важните неща по АТВ-тата ![ATTACH=CONFIG]295870[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]295871[/ATTACH]

Знам че е много важно да има тези барове на първото изкарване и първия завой пуснах крак и той се озова под задна гума и аз на земята.
                Сега започвам да слагам спойлерите че вчера станах на прасе и задължително ще направя барове само кайшки (колани) незнам от каде да намеря.

Коментар

B Бриколаж има на метър некъде около 2лв. метъра мисля че бяха.
                  Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Ами така е Вале сърцето не трае.Вземи го довърши а после го карай, че ще вземе да свикнеш така даго караш и няма да го довършиш на 100%
                    Поздрави и успех.
                    Въчо Иванов Tel. 0899 837 607

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                      B Бриколаж има на метър некъде около 2лв. метъра мисля че бяха.

Мерси за информацията.

Коментар

Първоначално публикуван от vacho Преглед на мнение
                        Ами така е Вале сърцето не трае.Вземи го довърши а после го карай, че ще вземе да свикнеш така даго караш и няма да го довършиш на 100%
                        Поздрави и успех.

Колега виж трайка е направен на 100% а преди това имах няколко клипа така че ще го завърша и него поне така съм намислил.

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
                          Колега виж трайка е направен на 100% а преди това имах няколко клипа така че ще го завърша и него поне така съм намислил.

Не се съмнявам изобщо във теб.Пожелавам ти много успехи и в следващите ти проекти. По всичко се вижда че си сериозен човек.
                          Въчо Иванов Tel. 0899 837 607

Коментар

Първоначално публикуван от vacho Преглед на мнение
                            Не се съмнявам изобщо във теб.Пожелавам ти много успехи и в следващите ти проекти. По всичко се вижда че си сериозен човек.

Сериозен съм но никога не е късно да се изложа с някой проект.

Коментар

Снимки от вчерашната кална разходка .

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04924.jpg
Прегледи:2
Размер:202.8 КБ
ID:5250627Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04923.jpg
Размер:157.8 КБ
ID:5250626Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04921.jpg
Размер:118.1 КБ
ID:5250625Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04926.jpg
Размер:122.6 КБ
ID:5250624Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04918.jpg
Размер:253.9 КБ
ID:5250623Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04912.jpg
Размер:312.9 КБ
ID:5250622Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04917.jpg
Размер:264.5 КБ
ID:5250621
                              Прикачени файлове

Коментар

Браво, много радва твоето АТВ. Само спойлерите да му сложиш и ще бъде готово, дори може да се оспорва и със заводските.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X