Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АТВ от КАВАЗАКИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: АТВ от КАВАЗАКИ

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
    Тази вечер мисля да поработя по АТВ-то.
    Снимки довечера.
    Давай колега и да не забравиш да пускаш снимки че форума взе да замира. Скоро иаз щесе включа сега обмислям новата задница,събирам малко части и почвам.
    Поздрави.
    Въчо Иванов Tel. 0899 837 607

Коментар

Re: АТВ от КАВАЗАКИ

Чакаме!

Коментар

Колега какво стана със снимките даи да видим докаде я докара сигорно вечеси на превършванер.
        Поздрави и оспех.

Коментар

Ето какво свършихме днес по АТВ-то.
          Прикачени файлове

Коментар

...бая работа сте отхвърлили,браво.Тия дни и времето беше на ваша страна...Май сте на финалната права.
            HUSGVARNA 630 SMR
            PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Работата ти варви поздравления.Лошото е че накрая остава наи пипкавата работа.

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
                ...бая работа сте отхвърлили,браво.Тия дни и времето беше на ваша страна...Май сте на финалната права.
                Не тиа дни а днес от обяд до 5 ч е свършена тази работа.

Коментар

Първоначално публикуван от vacho Преглед на мнение
                  Работата ти варви поздравления.Лошото е че накрая остава наи пипкавата работа.

Да сега са най пипкавите работи но се радвам че съм стигнал до тях след като сесправя с тях очаквайте клипове ане само снимки.

Като гледам и тинапредваш с пълна пара ще се радвам дасе видим с готови машини в Севлиево на събора на самоделкит успех.

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
                    Да сега са най пипкавите работи но се радвам че съм стигнал до тях след като сесправя с тях очаквайте клипове ане само снимки.

Като гледам и тинапредваш с пълна пара ще се радвам дасе видим с готови машини в Севлиево на събора на самоделкит успех.
                    Дей боже. И аз се надявам да стане готова до тогава машината,но сега тепърва започвам изработката на новата задница .

Коментар

Първоначално публикуван от vacho Преглед на мнение
                      Дей боже. И аз се надявам да стане готова до тогава машината,но сега тепърва започвам изработката на новата задница .
                      Ще натискаш повече на работа и щестане работата все пак има 6-7 месеца.
                      Виж темата ТРИКОЛКА ОТ ЗАЗ кога я почнах и за 20-ти МАЙ бях на събора на Монтана.
                      За 5-месеца беше на трасето в движение.
                      Сега за АТВ-то нещо ме домързя ако бях натиснал на работа сега щях да се возй така че действай.

Коментар

Браво Вальо ...харесва ми как напредваш и с този проект ....определено ще има какво пак да покажеш на събора за който надявам се до месец да сме набелязали как ще протече тази година .За сега мога да коментирам само датата която е от 26 до 28 август 2011 , но като изясним всичките въпроси по които работим в момента ще пусна отделна тема за да може да се разчуе по от рано и да се получи вече нещо много по-интересно и стойностно .Успех на теб и на всички които не се страхуват да се изцапат с масло и ръжда .
                        Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

Първоначално публикуван от charlie19 Преглед на мнение
                          Браво Вальо ...харесва ми как напредваш и с този проект ....определено ще има какво пак да покажеш на събора за който надявам се до месец да сме набелязали как ще протече тази година .За сега мога да коментирам само датата която е от 26 до 28 август 2011 , но като изясним всичките въпроси по които работим в момента ще пусна отделна тема за да може да се разчуе по от рано и да се получи вече нещо много по-интересно и стойностно .Успех на теб и на всички които не се страхуват да се изцапат с масло и ръжда .

Мерси.
                          До август със сигорност ще съм готов на мен и тази година ми беше много интересно и весело.
                          Ти кави ги вършиш.

Коментар

Може и да се стори на някого странно ,но от сега сме се юрнали да подготвяме и стягаме събора както вече съм писал в темата за самоделки сформирахме клуб който се казава " БЕЗ СТАНДАРТ" ето и официалния му сайт http://nostandard.comyr.com/ ... Иначе преправям и моята машина като сменям двигател и перка като съм приготвил едно скромно моторче пак от SUBARU само че този път впрягам едни 100 коня да ритат че със предното само се излагаме пред гостите , а и нали трябва да усъвършенстваме техниката за да е интересно
                            Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

Ето какво направихме днес.
                              Монтирахме радиатора и наредихме кормилото с нужните конзоли.
                              Прикачени файлове

Коментар

Ето как ще изглежда АТВ-то .
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X