Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АТВ от КАВАЗАКИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: АТВ от КАВАЗАКИ

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
    Никой ли не знае нищо за тези машини та не вземате отношения.
    Има 2-3 направени вече и явно народа не му се занимава. А поне първата тема стана огромна.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      Има 2-3 направени вече и явно народа не му се занимава. А поне първата тема стана огромна.

Чак пък не им се занимава аз да не ги карам да идват да ми помагат просто искам някое мнение от хора правили преди мен за да не правя проба грешка.

Коментар

Чак пък не им се занимава аз да не ги карам да идват да ми помагат просто искам някое мнение от хора правили преди мен за да не правя проба грешка.
        Намери старите теми. Има много снимки, описания и грешките в процеса на изработка. Пожелавам успех в правенето.

Коментар

Намери старите теми. Има много снимки, описания и грешките в процеса на изработка. Пожелавам успех в правенето.

Не се съмнявай че не съм ги прочел всичките но там е описано как и какво се прави в момента на работа тези теми са много назади отдавна не се пише.

А аз ми се иска да кажат през това време как е било как се е държало и дали са правени някой промени и то било дребни точно това са ми целите да не преправям после.
          С трайка имах някой дребни преправяния защото нямаше кой да каже и за това този път искам да избягам тези проблеми.

Коментар

Ми първото го прави колега от Варна. Много време и бачкане и накрая като го видях в гората, каза , че почти нищо не е останало от правените работи.

Коментар

Аз мисля,че ще се получи много добре.Продължавай в този дух.Аз съм същото диване като теб.Навия ли си нещо на пръста........УСПЕХ.Подсили малко повече захващането на задната вилка към главината.И нещо заварките не ме кефеха много.Ще те следя с интерес.Пак ти казвам УСПЕХ.
              sigpic

Коментар

Ми първото го прави колега от Варна. Много време и бачкане и накрая като го видях в гората, каза , че почти нищо не е останало от правените работи.
                Колегата е Наско Радев ако не се лъжа и ако говорим за него.
                Почти нищо не е останало от китайските части тях ги е заменил с оригинални в темата нищо не пише да е изхвърлил нещо което го е правил ръчно просто е заменял китайски части с оригинални за да е сигорен в машината.

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
                  Аз мисля,че ще се получи много добре.Продължавай в този дух.Аз съм същото диване като теб.Навия ли си нещо на пръста........УСПЕХ.Подсили малко повече захващането на задната вилка към главината.И нещо заварките не ме кефеха много.Ще те следя с интерес.Пак ти казвам УСПЕХ.
                  Мерси за пожеланията колега задната вилка ще бъде подсилена но обмислям два вариянта на усилване.
                  Ще обърна внимание и на заварките .

Коментар

Нямаш си идея какво може да произведе!
                    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Колега,кво стана с проекта,тъкмо те похвалих и взе че се скри!Пробва ли го като триколка?
                      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03929.jpg
Прегледи:1
Размер:183.6 КБ
ID:5226606Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03928.jpg
Размер:170.1 КБ
ID:5226605Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03927.jpg
Размер:158.5 КБ
ID:5226604Пристигна Кавазаки КФХ-750 за снемане на размери от предницата.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]269401[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]269400[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]269399[/ATTACH]Пристигна Кавазаки КФХ-750 за снемане на размери от предницата.

Още
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03936.jpg
Размер:138.0 КБ
ID:5226609Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03934.jpg
Размер:172.3 КБ
ID:5226608Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03940.jpg
Размер:149.6 КБ
ID:5226610

Коментар

На последната снимка се вижда много добре според мен една доста сериозна грешка ако приемаш де. Пистарките са със доста по къс ход на задния амортисьор и може би затова си го сложил по вертикално, това може много лесно на никва неравност с по голяма скорост да ти бие един камшик на задницата, потърси някой със по голям ход и оправи наклона.
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

За по ефтини ремонти може да ползваш шенкели с болтове от лада.!

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                                На последната снимка се вижда много добре според мен една доста сериозна грешка ако приемаш де. Пистарките са със доста по къс ход на задния амортисьор и може би затова си го сложил по вертикално, това може много лесно на никва неравност с по голяма скорост да ти бие един камшик на задницата, потърси някой със по голям ход и оправи наклона.
                                Ок колега и на мен ми се видя с малак ход и твърд.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X