Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АТВ от КАВАЗАКИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: АТВ от КАВАЗАКИ

http://vbox7.com/play:340e333b
    Днес му чухме и гласът.

Коментар

Браво колега добре че сте вие да отсрамите раздела нещо ни домързя и само бръмчиме много добре се получава само имам едно питане с предавките намалил ли си ги достатъчно че с оригиналните пиньони направо ще литнеш.Колко на колко зъба си.А по съборите със сигорност ще те намеря и аз щъкам като имам възможност.Успех ти пожелавам.

Коментар

Каза и го направи.Вале ми тя работата маи опря до задните калници и си готов.
        Поздражления благородно ти завиждам.

Моята задница е още във главатами ама скоро я почвам,просто тия дни имах малко повече работа във сервиза и проекта ми изостана малко.
        Въчо Иванов Tel. 0899 837 607

Коментар

Първоначално публикуван от SLAVIKA1980 Преглед на мнение
          Браво колега добре че сте вие да отсрамите раздела нещо ни домързя и само бръмчиме много добре се получава само имам едно питане с предавките намалил ли си ги достатъчно че с оригиналните пиньони направо ще литнеш.Колко на колко зъба си.А по съборите със сигорност ще те намеря и аз щъкам като имам възможност.Успех ти пожелавам.

Пиньоните са оригиналните 16-43 само разликата е като мотор е бил с 18-цола гума а сега е с 10.
          Като го подкарам ще си каже.
          Надявам се да се видим на някой събор.

Коментар

Първоначално публикуван от vacho Преглед на мнение
            Каза и го направи.Вале ми тя работата маи опря до задните калници и си готов.
            Поздражления благородно ти завиждам.

Моята задница е още във главатами ама скоро я почвам,просто тия дни имах малко повече работа във сервиза и проекта ми изостана малко.

Колега всичко съм го наможил да видя как ще изглежда просто е прикрепено за снимка.
            сега ще се почва рязане на пластмаси нагаждане и пасване на всичко докато дойде време за боя това ще е поне още два месеца като не си давам зор.
            Успех и на теб.

Коментар

Браво, оживя още една самоделка.твоята почти е готова за тест, а мойта триколка е на фаза рамка и носачи а още не съм палил и двигателя. дано се поосвободя от работа та да наваксам че събора ще долети бързо. иначе твойта ревемного добре. пусни клип при тестовете, че да се покефим и ние.
              Honda CR-V I 2000 г.
              0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

http://vbox7.com/play:4f0da6e8

Ето едно клипче но е тъмно и не се вижда но си зарадвайте ушите с гласът му .

Коментар

Бой на негри в тъмна нощ.Иначе джантите лъсват от време на време.

И кадеса ми емотиконите мам.... муууу
                  Въчо Иванов Tel. 0899 837 607

Коментар

Първоначално публикуван от vacho Преглед на мнение
                    Бой на негри в тъмна нощ.Иначе джантите лъсват от време на време.

И кадеса ми емотиконите мам.... муууу
                    С изкарването първото което гонаучихме да прави е да се върти в кръг затова джантите лъсват от време на време но утре мисля да го изкарам по светло ако е хубаво времето.
                    Емотиконите са като отидеш в напреднали ще ги намериш.

Коментар

• От: АТВ от КАВАЗАКИ

Първоначално публикуван от spoko Преглед на мнение
                      Браво, оживя още една самоделка.твоята почти е готова за тест, а мойта триколка е на фаза рамка и носачи а още не съм палил и двигателя. дано се поосвободя от работа та да наваксам че събора ще долети бързо. иначе твойта ревемного добре. пусни клип при тестовете, че да се покефим и ние.

Мерси колега но нали за това се трудим над тях за да оживеят е да се кефим с тях.
                      Аз най много се радвам че това е втория проект който изправям на крака и прохожда.

Коментар

http://vbox7.com/play:2401f773

Ето един клип с първата самоделка.

Ще ми се и втората да я науча на такива неща.
                        Последно редактирано от valio zila; 14-01-11, 22:44. Причина: допълване

Коментар

http://www.vbox7.com/play:42e03c4e

ето един днешен клип

Коментар

: http://www.vbox7.com/play:309dcb3d

ето и още един клип

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
                              : http://www.vbox7.com/play:309dcb3d

ето и още един клип
                              Браво Вальо! Машината добре се представя!
                              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Браво Вальо! За следващата разходка може и да си с ATVто.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X