От: ЦЕНКОВ И ВАЧКОВ на DAKAR 2012
И мен много ме е яд за лошия избор на машина,така като гледам с какъв хъс и с какво темпо карат,ако имат истински машини подходящи за този терен ще са доста напред в класирането.
И мен много ме е яд за лошия избор на машина,така като гледам с какъв хъс и с какво темпо карат,ако имат истински машини подходящи за този терен ще са доста напред в класирането.
)... Дразня се от коментарите по повод проблемите на нашите, машините им и т.н. Преди тях отпаднаха състезатели и отбори с много по-големи традиции и възможности в това състезание! И те ли не разбират (това към колегата който смята, че знае повече за "Ренегат"-а, от всички механици в бивака - обслужващи такива машини)..?!! Ако наистина някой е имал полезна информация относно фабрични дефекти и недомислици по тези машини (на мен ATV-тата са ми пълна мъгла), да беше я споделил с отбора ни преди да заминат за Дакар, а не сега - когато е "след дъжд - качулка", защото изглежда като самоизтъкване, а тук не е мястото за това, нито пък му е времето! Моля подобни разбирачи да не ми пречат да си следя състезанието с "напъните си", за което предварително благодаря! Стискам палци на Пепи и останалите да стигнат до финала! Анализите и изводите се правят след това...
Коментар