Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЦЕНКОВ И ВАЧКОВ на DAKAR 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ЦЕНКОВ И ВАЧКОВ на DAKAR 2012

Стига де, информация има! Снимки и миналата година се появиха след ралито, а не по време на! Да, можеше по-добре да се организират нещата, ама това е положението...

Коментар

Най сетне Пепи се появи на лаиф тракинг-а. Тези могат да докарат инфаркт на някой! 2 дена липсваше, но сега се вижда че ще стартира 7-ми етап.

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
        Стига де, информация има! Снимки и миналата година се появиха след ралито, а не по време на! Да, можеше по-добре да се организират нещата, ама това е положението...

Ако говориш за списанието съм съгласен така беше.Ти защо се върна от летището с празен фотоапарат?За летището в София те питам не за аеропорта в Буенос Айрес.
        Както и да е немисля да споря как е било тогава и как е сега.Темата е за друго и ще я следя с интерес.

Коментар

Стига де, информация има! Снимки и миналата година се появиха след ралито, а не по време на!
          Съвсем обективно си е точно така. А и телевизионното отразяване тази година е много по-адекватно.
          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Аз може би не чета където трябва, ама ще питам, ако знае някой.
            Защо Вачков има 4 часа наказание а Ценков го няма в оверала?

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
              Отчитат се бре, май пропускаш тези предавания по БНТ2 в 22:30, там всеки ден си говорят с тях по телефона и разказват как е минал деня, не с SMS на живо е по гот е
              Ето от тук http://tv.bnt.bg/bnt2/ директно.
              Да де, ама много от нас не гледат телевизия. Някой дори нямат и телевизор!

Коментар

Ице много ценим това което правиш! Добре че си ти, че иначе състезанието ще си отмине без да разберем какво става с нашите!

Що се отнася до миналата година не е баш така. Имаше близо 100 снимки от там за цялото състезание. Имаше дори видео заснето от нашите! Да не говорим че всеки ден се чувахме с Петър близнака и разправяше както - как. Имаше и спот през който ги наблюдавахме и се кефихме всички. Предаванията на тв7 можеха да се гледат през интернет. Просто си личи нежеланието на участниците да направят съпричастни хората от форума, но загубата ще е главно тяхна!

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                  Ице много ценим това което правиш! Добре че си ти, че иначе състезанието ще си отмине без да разберем какво става с нашите!

Що се отнася до миналата година не е баш така. Имаше близо 100 снимки от там за цялото състезание. Имаше дори видео заснето от нашите! Да не говорим че всеки ден се чувахме с Петър близнака и разправяше както - как. Имаше и спот през който ги наблюдавахме и се кефихме всички. Предаванията на тв7 можеха да се гледат през интернет. Просто си личи нежеланието на участниците да направят съпричастни хората от форума, но загубата ще е главно тяхна!
                  Не знам правилно ли те разбирам т.е ти си недоволен от наще, че не ни информират достатъчно?

Аз лично не се чувствам не информиран, даже напротив.
                  Последно редактирано от O.K; 07-01-12, 14:09.
                  Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Да де, ама много от нас не гледат телевизия. Някой дори нямат и телевизор!
                    Е който няма ТВ просто да кликне не линка в 22:30 и да се осведомява директно от трасето. А който не иска не е длъжен да го прави, но информация и отразяване не липсва.
                    Последно редактирано от Явор-Vromos.com; 07-01-12, 14:15.

Коментар

• От: ЦЕНКОВ И ВАЧКОВ на DAKAR 2012

Защо не си направите една затворена тема "Провокации" и там да опорочавате всичко хубаво, което се случва в последните дни. Освен няколко човека със "специално отношение" към участието на RallyRaid.bg на Дакар няма недоволни, така че не виждам как състезателите ще са губещи.
                      За щастие не познавам нито състезателите, нито недоволните и не съм наясно с треските, които ви бодат. И бих искал така да остане, за да мога да се наслаждавам на участието им на Дакар. Не опорочавайте причините, поради които 99% от хората тук следят състезанието.

Коментар

Който се интересува да погледне статистиката от миналата година. Не говоря празни приказки - цифрите говорят.

http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=468

Когато някой каже нещо толкова невярно както в случая Ицо, няма как да стоя настрана.

Всички се радваме на информацията която имаме, за това спор няма. Затова не аз а вие, "защитниците" и приказващите празни приказки разводнявате нещата и разваляте темата. Участниците губят, защото колкото повече съпричастни хора има, които да изживеят това велико състезание заедно с тях, токова повече фенове и публика ще имат - а това е което ги интересува спонсорите. Плюс това критиката винаги е била полезна - поне за хората с нормално мислене!

Ще продължите ли?
                        Последно редактирано от sabin; 07-01-12, 14:33.

Коментар

Колега,
                          миналата година се проведе едно мероприятие, в което всички се включихме http://www.offroad-bulgaria.com/show...50#post1324850 и след това очаквахме нещо в замяна.

Тази година никой нищо не иска и за нищо не моли. Хората стиснаха зъби и се справиха сами. И една снимка да не изпратят аз пак ще съм благодарен за емоцията, която ми доставят с тяхното участие. Догодина, като отидеш и ти (или който и да е) по същия начин ще ръкопляскам и на теб.

Коментар

Който се интересува да погледне статистиката от миналата година. Не говоря празни приказки - цифрите говорят.

http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=468

Когато някой каже нещо толкова невярно както в случая Ицо, няма как да стоя настрана.

Всички се радваме на информацията която имаме, за това спор няма. Затова не аз а вие, "защитниците" и приказващите празни приказки разводнявате нещата и разваляте темата. Ще продължите ли?

Миналата година се събираха средства за да има репортер от форума там, всички дадохме някой повече някой по-малко.
                            Затова съпоставка с тази година е най-малкото некоректна и провокативна.

Тази година никой не е длъжен да пуска инфо тук.Въпреки това информация не липсва, темата във форума пак е източник на информация дори за евро спорт, и е най-обективна. Хората които ги вълнува Дакар и бяха пряко замесени в миналогодишното отразяване и помията след това продължават да пуска интересно инфо тук.

Ти повдигна този въпрос сега !!!

И изведнъж кой разводнява темата ????

Затова не аз а вие, "защитниците" и приказващите празни приказки разводнявате нещата и разваляте темата. Ще продължите ли?

Коментар

Яворе, я прочети защо и на кой съм го написал това и ще си отговориш сам на въпроса "защо?"

Мисля че всичко е ясно - има доволни има и недоволни - нищо ново на белият свят. Сега искате недоволните да станем доволни ли???
                              Стига сте спамили темата!!

Коментар

Яворе, я прочети защо и на кой съм го написал това и ще си отговориш сам на въпроса "защо?"

Мисля че всичко е ясно - има доволни има и недоволни - нищо ново на белият свят. Сега искате недоволните да станем доволни ли???
                                Стига сте спамили темата!!
                                Ами имаш права да забършеш глупостите тук, най-добре махни всичко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X