Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЦЕНКОВ И ВАЧКОВ на DAKAR 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ЦЕНКОВ И ВАЧКОВ на DAKAR 2012

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
    Ами имаш права да забършеш глупостите тук, най-добре махни всичко.
    Ами нищо няма да трия, защото участвам в "спора". Има и други с права. Те да преценят.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
      Това е връзка към целият подраздел, касаещ миналогодишното българско участие на Дакар. Много богат раздел, със много информация, снимки, видео и пр. - Попълван в продължение на повече от година! ...Обаче. В течение на самото състезание, директната информация от "мястото на събитието" съвсем не беше по-пълна, или илюстрирана от сега.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Просто си личи нежеланието на участниците да направят съпричастни хората от форума, но загубата ще е главно тяхна!
        Това се опитвах и аз вчера да обясня,ама веднага се превърнах в недоволен мърморко.
        Явно станахме двама,а може и повече.Благодаря на Събин за краткото и директно изказване.
        __KTM__

Коментар

Ами нищо няма да трия, защото участвам в "спора". Има и други с права. Те да преценят.
          Аз съм против да се трие каквото е написано.Ако ще се бърше с голямата гума то тогава ще искам да се премахнат всички мой постове не само от тази тема но и от другата.Или е по добре направо да спрем да пишем защото после всичко ще се праемахне.

Коментар

Вачков 17ти на първия WP. Движат се на много малки разлики...

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
              Това е връзка към целият подраздел, касаещ миналогодишното българско участие на Дакар. Много богат раздел, със много информация, снимки, видео и пр. - Попълван в продължение на повече от година! ...Обаче. В течение на самото състезание, директната информация от "мястото на събитието" съвсем не беше по-пълна, или илюстрирана от сега.
              Едногодишното попълване в темата от Дакар 2011 е дело само на един човек,ако си запознат изобщо или само си пишеш наслуки.
              Правиш ли разлика от предаване за първите българи на рали Дакар и такова за Дакар и българите в него?
              Миналата година имаше кола в трасето на състезанието и АВТОРСКИ СНИМКИ И ВИДЕО.
              Друг е въпроса че състезателите идваха 5 минути преди метлата която затваря трасето.
              И тук сега не става дума за възможности за предаване на информация а за нежеланието на екипа да предава такава за форума.
              И никога не съм делил телевизията и форума защото ако бях постъпил тогава по този начин сега щяхте да сте на друго мнение.
              Жал ми е само за Ицо защото той се намира в много неизгодна позиция в момента.Но прави всичко възможно за да е в час.
              Но да не забравяме че на него това му е работата.Тоест това работи и е про в тази работа.
              Последно редактирано от IVAYLO BLIZNAKA; 07-01-12, 15:53.

Коментар

Който се интересува да погледне статистиката от миналата година. Не говоря празни приказки - цифрите говорят.

http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=468

Когато някой каже нещо толкова невярно както в случая Ицо, няма как да стоя настрана.

Всички се радваме на информацията която имаме, за това спор няма. Затова не аз а вие, "защитниците" и приказващите празни приказки разводнявате нещата и разваляте темата. Участниците губят, защото колкото повече съпричастни хора има, които да изживеят това велико състезание заедно с тях, токова повече фенове и публика ще имат - а това е което ги интересува спонсорите. Плюс това критиката винаги е била полезна - поне за хората с нормално мислене!

Ще продължите ли?
                Съби, ако имаше кой да праща снимки знаеш че щяха да са тук. Но няма как да има - знаеш тази година каква е задачата на "прес автомобила", нали? Знаеш, че Драев има минимален шанс да хване нашите в етапа за снимки, в бивака също не е голям - ако Руси цяла нощ помага на Омбрето, Стоян цял ден кара колата и не му се снима и в бивака спи. В мразения от мнозина фейсбук, Драев е пуснал няколко снимки от старта и толкова. Значи няма как да качва. Можеше и миналата година момчетата да не успеят да качат снимки, тогава какво щеше да кажеш? Просто искам да кажа, че никой не си крие инфото и не омаловажава форума... Нали не си предствяш, че цял ден ще седят на телефона и ще си бъбрим к'во става там, при положение, че едвам се движеха последните три дни?

Коментар

Първоначално публикуван от O.K Преглед на мнение
                  Не знам правилно ли те разбирам т.е ти си недоволен от наще, че не ни информират достатъчно?

Аз лично не се чувствам не информиран, даже напротив.

Като си толкова добре информиран пускай инфо и на другите,или си го пазиш само за тебе?
                  Не ме интересуват точките за преминаване защото знам че са много бъгави и грешни.
                  Няма ли кой да вдигне един телефон и да каже какво става или ще разчитаме на телефонни интервюта в края на деня.
                  Та те не знаят дори на кое място се намират в класирането по време на тези предавания.И това е нормално за това състезание.
                  Пиша ти всичко това защото съм много добре информиран за някой неща които се случват там.

Коментар

CP2

15. 261 12:57:59 01:04:29 00:13:06
                    19. 275 12:53:56 01:08:26 00:17:03
                    Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                    Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                    0885 660 613

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                      Съби, ако имаше кой да праща снимки знаеш че щяха да са тук. Но няма как да има - знаеш тази година каква е задачата на "прес автомобила", нали? Знаеш, че Драев има минимален шанс да хване нашите в етапа за снимки, в бивака също не е голям - ако Руси цяла нощ помага на Омбрето, Стоян цял ден кара колата и не му се снима и в бивака спи. В мразения от мнозина фейсбук, Драев е пуснал няколко снимки от старта и толкова. Значи няма как да качва. Можеше и миналата година момчетата да не успеят да качат снимки, тогава какво щеше да кажеш? Просто искам да кажа, че никой не си крие инфото и не омаловажава форума... Нали не си предствяш, че цял ден ще седят на телефона и ще си бъбрим к'во става там, при положение, че едвам се движеха последните три дни?
                      Ицо това е второ участие на Дакар и е нормално грешките от първото да са изчистени.Нали затова се би тъпана че сега за разлика от миналата година отива цял отбор,а не пасмината която ни информираше толкова зле миналата година.

Коментар

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
                        Едногодишното попълване в темата от Дакар 2011 е дело само на един човек,ако си запознат изобщо или само си пишеш наслуки.
                        Нямам представа коя тема имаш предвид, пиша за конкретната връзка/"линк", а тя е към цял подраздел с много теми. Нямам представа и за кой човек става въпрос, защото във тези много теми са писали много хора (може да се каже - половината активни членове на форума). Някои - много съществени неща (примерно ти и брат ти), други - не дотам, трети - дори се самокомпрометираха много сериозно. Запознат съм дотолкова, доколкото съм прочел всичко това (въпросният подраздел) - нито повече, нито по-малко.
                        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Мдаа, сега се сетих защо българският казан в ада нямал пазач....
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Сабин и Ивайло са много прави, няма желание да се сподели дори с един sms, какво и как се случва около отбора.
                            Да, наистина никой не е длъжен!
                            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
                              Сабин и Ивайло са много прави, няма желание да се сподели дори с един sms, какво и как се случва около отбора.
                              Да, наистина никой не е длъжен!
                              +1!
                              За да отиде някой на Дакар са му нужни спонсори.А за да има спонсори са нужни кибици!!! С тия партизански изпълнения не съм много сигурен дали догодина ще успеят да сглобят бюджет. Това е упрек най-вече към мениджъра на отбора в лицето на Пепи , който при презентацията на отбора дебело подчерта нуждата от човек който да се занимава с PR. Очевидно в момента такъв човек липсва което е огромен минус за отбора. На миналия Дакар имаше журналисти , които успяха да се справят до колкото им позволиха местните условия(адмирации за близнаците , Драев и Румен)-направиха се изводи,отчетоха се слабостите(основно с интернет връзката) и много хора останаха с впечатлението , че тази година ще е значително по-добре-но уви...Добре , че е Ицо иначе щяхме да си останем само с репортажите по Евроспорт. Това го казвам като градивна критика , а не като заяждане-в края на краищата наистина никой не ни е длъжен,но и наистина е важно да има българи на Дакар!
                              Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                              Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
                                Ицо това е второ участие на Дакар и е нормално грешките от първото да са изчистени.Нали затова се би тъпана че сега за разлика от миналата година отива цял отбор,а не пасмината която ни информираше толкова зле миналата година.
                                Иво, отборът отиде да се състезава! Мисля, че бе по-важно изчистването на грешки по машини и механици, нали? Никой не е казвал нищо за пасмина и информация. Точно пък аз и останалите тук Пеко няма да го нарекат така, знаеш и съм много доволен от информацията, която ни даваха. Знаете, че Ценков каза, че ще се постарае да дава информация. Ок, дава я предимно по ТВ. Ама и миналата година имаше сърдити, че нашите давали инфо само за ТВ7, нали помниш?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X