Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Български отбор на RAINFOREST CHALLENGE 2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Български отбор на RAINFOREST CHALLENGE 2013

Петре, я пусни една снимка на заборника за радиатора и въобще на всичките прегради и ламарини.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Агоп Серопян (аниматора) Преглед на мнение
      Значи ли това, че има вероятност да не участвате ?

Ха ха ха ами аз съм виждал заводски отбори да отпадат минути преди старта.Има голяма вероятност джипката да е в Куала Лумпур и да отида сам да я прибера към България.Частен самолет още нямаме както и таксите за участие и асистенция.

4000 гущера е наема на асистенската машина и 2000 депозит.
      Това обаче не е най големия проблем... проблема е че си загубихме много от времето в тичане за кухи обещания.Няма значение не се оплакваме каквото такова.Ще работим до последно пък ще видим.

Коментар

Снимай и смукатела на въздушния филтър.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Е , ако не стане за RAINFOREST CHALLENGE, пона за 24 те часа на Атина ще я видим. Че и по-близко.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Много се радвам за ТиВи-то и лошото е, че ми вреди на работата, защото досега поглеждах кой какво е писал, а сега съм постоянно залепен за монитора.
            А за снимките близнак, ако можеш снимай и качвай, защото едното си е лайв, а другото-форева.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Близнак утре ще намина през базата ви да се видим на живо ако може там лично ще ти дам скромната сума която мога да заделя за вас не ми се знаимава с банки яд ме хваща като чета какви сме босяци при нас ако не клатиш фолк певачка явно трудно някоя платежоспособна фирма ти има доверие за спонсорство,дано успеете да докарате до край този проект мечта за много от нас с вас сме до колкото можем.
              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
              тел.088четири 9едно9 4нула4
              -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                Близнак утре ще намина през базата ви да се видим на живо ако може там лично ще ти дам скромната сума която мога да заделя за вас не ми се знаимава с банки яд ме хваща като чета какви сме босяци при нас ако не клатиш фолк певачка явно трудно някоя платежоспособна фирма ти има доверие за спонсорство,дано успеете да докарате до край този проект мечта за много от нас с вас сме до колкото можем.

Ще се радвам да се видим.Тази вечер започваме работата по предното окачване,бензиновите линии,компресорите,и волана.Всички работят на пълна пара.
                Утре продълажаваме с другите задачи.
                По късно Теди Велева ще пусне още инфо от деня.

Коментар

Петък вечер. Работата продължава. С малко нерви и малко кютек задачите по таблото се отмятат.

Светлината в тунела се вижда, не само поради факта, че вече имаме страхотни лед светлини.
                  Заслугата и благодарностите са за Руси Русев и целия екип на Осветителни системи 2R.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2R Galaxy.jpg
Прегледи:1
Размер:122.8 КБ
ID:5523530

Руслан Трифонов ни помогна с кабелите за лебедките.
                  Вече имаме и парно от Patrol благодарение на Дънди.
                  Пламен Тенев вдъхна оптимизъм и даде своя финансов принос към бюджета на отбора.
                  Специални благодарности и за Таня Кълева. Помощта ви е безценна.

Респект към Траян Траянов и изключителната работа, която свърши с короната, пиньона и ревизирането на задния блокаж. Всичко това напълно безплатно и в срок от няколко часа. Благодаря, шампионе.

Работата и на тихия фронт върви обещаващо. Официално подадохме заявките за участие в RFC 2013.
                  В понеделник предстои кратка схватка за издаване на АТА карнет и уточняване на последни детайли около транспорта на автомобила.

Ситуацията с асистентския автомобил е много далеч от добрите новини. Единственият ни изход е да наемем такъв от Малайзия, но трябва да предплатим депозит за него до 15 октомври. Отказите, които получаваме, станаха ежедневие. Но дядо Владо формулира ситуацията много точно.

Най-безнадеждното нещо е да убеждаваш хората в нещо. Казал го е Вежинов, а ние го изпитваме практически.

Мечтите правят хората опасни. Нашата е Rainforest Challenge 2013.
                  Последно редактирано от Teodora Veleva; 05-10-13, 00:01.

Коментар

Първоначално публикуван от Teodora Veleva Преглед на мнение
                    Мечтите правят хората опасни. Нашата е Rainforest Challenge 2013.
                    Мечти. Такива имаше и човека който искаше да стане първи български отбор на Дакар ама после някой му ги бе откраднал. Историята я знаем много добре и какво се случи накрая.

Изпълнете вашата мечта и не разочаровайте хората които ви подържат.
                    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                    Дий Снайдер

Коментар

Точно така е, всяко голямо постижение започва с една малка мечта, желание и риск. И тогава, много преди 2011 г. беше така. Отбор, какъвто на вас ви се иска във вашите представи, може и да нямаше, но първото българско участие на Рали Дакар стана факт. Едва ли знаеш истинската история по-добре от мен (зависи от коя страна и от кого си я чувал), но и тогава не беше лесно и си скъсахме задниците, за да го направим. Аз лично, не съжалявам за нищо и се радвам, че допринесох тази мечта да стане реалност. Една мечта може да ти бъде открадната, само когато я имаш.

Коментар

Много се надявам всичко да мине нормално и хората дали обещания да си държат на думата.
                        Лично Аз не мога да ви обещая средства в момента но имате моралната ми подкрепа.
                        Кефя се на размаха и хъса който имате.
                        Последно редактирано от banjo; 05-10-13, 03:03.
                        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                        Дий Снайдер

Коментар

Понеже кормилния механизъм се заменя със хидравличен, от пръта отпада управлението на мигачите, а за да е по-дизайнерско търся ключе "дърпалка" за аварийните (като на старите "Волги", "Москвичи" и т.н.) ако някой има излишен, да свирка.
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

този ли? дай адрес да го пратя
                            Прикачени файлове

Коментар

Пичове радвам се че се видях с всички вас атмосферата е като в предаване от Дискавъри,усещането не може да се опише трябва да се усети.Давайте смело напред ще успеете всички сме с вас.Успех!
                              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                              тел.088четири 9едно9 4нула4
                              -------------------------------------------------------

Коментар

Днес и аз минах на "визитация"! Искам да изкажа възхищението си от гледката която се откри "на живо"! И преди съм чувал,че пипат както трябва,ама друго си е да го видиш! Виждал съм много железа,но такова изпълнение-за сефте! Браво пичове!
                                088пет722пет99
                                http://www.hydropompi.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X