Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Участие на български екипажи на Европейския траялен шампионат в Словакия /2-3.08/
Свий
X
-
От: Участие на български екипажи на Европейския траялен шампионат в Словакия /2-3.08/
И аз не харесвам лебедките по траялите, но чак да ги забраняваме. Нали си има наказание за тях, то може да се увеличи.Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнениеНе е ли време и ние да не ползваме лебедки?Те са за трофистите.
Дори да се забранят.
Коментар
-
От: Участие на български екипажи на Европейския траялен шампионат в Словакия /2-3.08/
Даже и на навигаторите да забраним да слизат от джиповете...
Да бе да- да се търкалям с Чаро -никугъж...

ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...
Коментар
-
Стояне, вие правете такива трасета, дето и коза не може да мине, пък и забранете лебедките! И аз не ги обичам никак, ама те са като презервативите - понякога не може без тях...Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнениеИ аз не харесвам лебедките по траялите, но чак да ги забраняваме. Нали си има наказание за тях, то може да се увеличи.
. А да увеличавате наказанията, според мен няма смисъл.
Георги Донев, 0889 437 687
Nissan Patrol Y60
Коментар
-

Абе ти ли ти и Андро така превземате зоните че ипьтеки не ви трябват а камоли лебедкаПървоначално публикуван от Георги Донев Преглед на мнениеСтояне, вие правете такива трасета, дето и коза не може да мине, пък и забранете лебедките! И аз не ги обичам никак, ама те са като презервативите - понякога не може без тях...
. А да увеличавате наказанията, според мен няма смисъл.
Коментар
-
Жоро ти значи не си виждал истинско трасе за траял....Трасето трябва да е проходимо с джип.Трябва на пилота да му сече пипето а не да чака навигатора да му опъне лебетката и да го усигори на страничен наклон опаааа забравих и пътечката да подложи....и това на една врата.....Трябва проходими зони със трудни врати и максимално време от 5 до 10 мин.Първоначално публикуван от Георги Донев Преглед на мнениеСтояне, вие правете такива трасета, дето и коза не може да мине, пък и забранете лебедките! И аз не ги обичам никак, ама те са като презервативите - понякога не може без тях...
. А да увеличавате наказанията, според мен няма смисъл.ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...
Коментар
-
Така ми харесваш.Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнениеЖоро ти значи не си виждал истинско трасе за траял....Трасето трябва да е проходимо с джип.Трябва на пилота да му сече пипето а не да чака навигатора да му опъне лебетката и да го усигори на страничен наклон опаааа забравих и пътечката да подложи....и това на една врата.....Трябва проходими зони със трудни врати и максимално време от 5 до 10 мин.
Коментар
-
Kитките ли ви омекват, притеснени сте да не се изморяват навигаторите или остарявате

>>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
Защото така ми харесва...
Телефон: НЯМАМ
Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят
Коментар
-
Не е много приятно 18 мин. да стоиш в една локва,да опъваш лебедка,пътеки и накрая да вземеш половината точки.Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнениеKитките ли ви омекват, притеснени сте да не се изморяват навигаторите или остарявате

Коментар
-
Мрънкаш...Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнениеНе е много приятно 18 мин. да стоиш в една локва,да опъваш лебедка,пътеки и накрая да вземеш половината точки.На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
. Право към Надин.
Коментар