Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Участие на български екипажи на Европейския траялен шампионат в Словакия /2-3.08/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Участие на български екипажи на Европейския траялен шампионат в Словакия /2-3.08/

http://www.eurotrial.sk/en/registrat...ticipants-list - вече има и списъци с участниците

Също така може, който смята да ходи да се акредитира като журналист или фотограф: http://www.eurotrial.sk/en/registrat...stration-forms
    Последно редактирано от Стоян Францов; 09-07-14, 00:12.

Коментар

От: Участие на български екипажи на Европейския траялен шампионат в Словакия /2-3.08/

Стояне нали ти щеше да ни регистрираш .Аз съм много на ТИ с компа и се съмнявам да се оправя.
      ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
        Стояне нали ти щеше да ни регистрираш .Аз съм много на ТИ с компа и се съмнявам да се оправя.
        Ще ви регистрирам, само желаещи да има. Сега ще ти напиша какви данни да ми пратите на лични.

Трябват имена, адрес, пощенски код, телефон, ел. поща и дата на раждане.

Ще регистрирам като представители на www.4x4extreme.bg и форума.

Участниците са 115, както в моя клас са най-много 28. Ще се сборим с Асенчо с тях. Тракторчето много върви, няма да им се плашим на "еврогейците". При Илиян са 23 прототипа.

Коментар

По горе беше станало въпрос за някаква организация на кибиците /журналисти/ за пътуване .
          Уточнявам ,че едва ли ще мога да си го позволя,ама знае ли човек...
          Добре е да се уточни кой иска да ходи , варианти за пътуване и какви други разходи ще има .Знам ,че беше писано по -назад,но времето накъся .
          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Аз евентуално бих могъл да отида да гледам събота и неделя така ,че ако има и други като мен може да комбинираме нещо

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
              Аз евентуално бих могъл да отида да гледам събота и неделя така ,че ако има и други като мен може да комбинираме нещо
              Може да се комбинираш с Георги и Георги от Перник - 0888566192.

Коментар

Искам да запитам,какво е мненето за трасето по-което да пътуваме да Словакия ?
                през Сърбия или Румъния...?

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
                  Искам да запитам,какво е мненето за трасето по-което да пътуваме да Словакия ?
                  през Сърбия или Румъния...?
                  Е от Русе не е ли много по близо през Румъния? Дава го по картата 1200 км. Но нямам представа пътищата как са. Ако ще минавате през Сърбия, няма ли да минете през София и тогава да закачим Самурая в София?

През Русе - София - Сърбия - Жилина го дава 1400 км.

Коментар

Мисля,че ако през Сърбия се пътува по магистрала до Унгария,тези 200км. няма да са от такова значение.
                    А и по-добре ще е да пътуваме заедно заради машините и е....те унгарци,зядливи са.
                    А ти Стоянчо като водач или така казано tеаm leader,ще е добре да имаш някакви официални документи за участието ни в Словакия,понеже като ни видят катуна с BG регистрациите и ще ни спират на всяка възможна отбивка от Сърбия до Словакия и обратно...

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
                      Мисля,че ако през Сърбия се пътува по магистрала до Унгария,тези 200км. няма да са от такова значение.
                      А и по-добре ще е да пътуваме заедно заради машините и е....те унгарци,зядливи са.
                      А ти Стоянчо като водач или така казано tеаm leader,ще е добре да имаш някакви официални документи за участието ни в Словакия,понеже като ни видят катуна с BG регистрациите и ще ни спират на всяка възможна отбивка от Сърбия до Словакия и обратно...
                      Е ние си имаме документи нали подавахме заявки

През Сърбия магистралата е повече, ти и през Румъния да пътуваш пак ще се минава през Унгария. Вече сме ходили 2 пъти на Сърбия трофи с платформи и няма никакъв проблем на границите.

Ето тук гледам маршрутите:

http://www.della.bg/distance/?cities=483,30,180,422

http://www.della.bg/distance/?cities=483,422

Сега като ги загледах маршрутите, направо през Сърбия си е много по-добре.
                      Последно редактирано от Стоян Францов; 11-07-14, 09:10.

Коментар

Има някаква вероятност и ние да пътуваме.Лошото е,че можем да тръгнем в четвъртък срещу петък и във вторник трябва да сме тук.Засега сме трима,т.е. има още едно място.Планираме пътуването да е през Румъния.

Коментар

Николай от Павликени търсеше място за пътуването , скоро говорихме на тази тема.

Коментар

Илияне с Пламката решихме през Сърбия - аз сега разпитвах румънците (имам колеги там) за пътя - казаха по-добре през Сърбия, че още нямат хубави магистрали. Аз се чудех откъде да минем, защото нямаме паспорти с Пламката, но то не се искало от близо 4 години паспорти (добър сайт на мин. на външните работи) и набързо го съчинихме през Сърбия. За четвъртия човек имам някой в предвид - ако откаже ще звъннем на Николай.
                            Както каза Пламката - каним се да тръгнем в четвъртък вечер. Ако някой друг ще пътува тогава, може да се координираме да пътуваме комплект - с по една станция в кола ще е по-весело.
                            Последно редактирано от gangstah; 16-07-14, 16:37. Причина: правопис

Коментар

Данчо ме изпревари.

Коментар

Първоначално публикуван от gangstah Преглед на мнение
                                Илияне с Пламката решихме през Сърбия - аз сега разпитвах румънците (имам колеги там) за пътя - казаха по-добре през Сърбия, че още нямат хубави магистрали. Аз се чудех откъде да минем, защото нямаме паспорти с Пламката, но то не се искало от близо 4 години паспорти (добър сайт на мин. на външните работи) и набързо го съчинихме през Сърбия. За четвъртия човек имам някой в предвид - ако откаже ще звъннем на Николай.
                                Както каза Пламката - каним се да тръгнем в четвъртък вечер. Ако някой друг ще пътува тогава, може да се координираме да пътуваме комплект - с по една станция в кола ще е по-весело.
                                Добро решение момчета!
                                Ние с другарят Францов също решихме да пътуваме през Сърбия,само че ще тръгнем по-рано защото има
                                някакви изисквания за преглед и записването на място. А и нали трябва да ви запазим хубави места в бивака..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X