Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Първоначално публикуван от edin_lyd Преглед на мнение
    Молба до модераторите!!

Моля,разчистете меренето на п*шки че май е крайно време да видим повече снимки и да чуем (прочетем)мнението и на другите участници от форума за самото състезание а не да ни гледат сеира.

П.П: Ако и г-н Донев е съгласен разбира се.
    Днес се чух с г-жа Десислава Танева шеф на тукашният клон на споменатата фирма,която е дала паричките,обеща ми, че лично ще се извини на колегите си от Варна от трибуната на"народното събрание"....... Извинявам се, шегувам се разбира се,не можах да се сдържа.Първо искам да ти кажа,за споменатите пари Антон съобщи веднага щом сте му казали,второ искам да знаеш,че Антон е последният човек ,който да обвиниш за комерсялност. Мога да ти кажа, че всяка стотинка която е влязла или излязла от клуба се отчита и последо, ако не е Антон няма да има състезание в Сливен, но не го прави само той можеше да звъннеш на Емо на Радо метъла или на мен и сега този разговор нямаше да го видим.Просто е станало недоразомение за, което се извиняваме!
    Бончо Бонев
    0887530661
    0878184630

Коментар

Състезанието премина изцяло в другарски дух,беше едно хубаво и разпускащо мероприятие.Познавам Антон от доста време и мога да заявя че винаги е бил коректен,той също е ставал спонсор не веднъж,конкретно за Състезанието мисля че сътвориха чудо с толкова малък екип и заслужават похвала за всеотдайността си,но и критика че не се обадиха да осигурим повече съдии.Убеден съм че ако е допуснал г-н Донев пропуск,то е защото главата му пушеше през цялото време,няма да е умишлено,вероятно не бяха спали като хората поне седмица и им личеше.
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от batboiko Преглед на мнение
        Просто е станало недоразомение за, което се извиняваме!
        .... колко лесно можеше да стане ....
        rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
        0898 51 31 46

Коментар

Айде и моите две стотинки-Състезанието ми хареса.Зоните бяха готини.Отначало се шашках по кои табели да водя Чаро ама после свикнах.Може би трябваше брифинг за зоните ама и там се справихме -просто се оглеждах за някой от клас Прото. Кой крив кой прав ама аз бях най-ощетен от Сливен 4х4-беше ми изядена тортата .Щях да подам констатация ама благодарение на приятели от лагера на Рамануша се размина.На следващата вечер бях изненадан със нова торта за което БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ.Благодаря на орга тима за незабравимите мигови -благодаря на Чаро че ме слуша и обърна джипа- че не се сърди че го овиках за неработещата лебедка.Живот и здраве догодина пак ще съм там дали като зрител или участник- там съм.
          ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
            Благодаря на Чаро че ме слуша и обърна джипа- че не се сърди че го овиках за неработещата лебедка
            И от време на време го проверявай,дали си включва предния мост.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
              И от време на време го проверявай,дали си включва предния мост.
              О за тази зона бях забравил-Не ми го припомняй че сега ще му звънна и пак ще го овикам....
              ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от edin_lyd Преглед на мнение
                .... колко лесно можеше да стане ....
                Дидо успя ли най накрая да получиш емоционален оргазъм. ?...
                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                  Дидо успя ли най накрая да получиш емоционален оргазъм. ?...
                  А ти защо наливаш масло в огъня?

Писна ми от хора,които си нямат идея,за какво става въпрос,но не пропускат да си дадат мнението.Или трупат мнения?
                  Последно редактирано от Пламен Исаев; 17-04-14, 20:30. Причина: добавяне

Коментар

А ти защо наливаш масло в огъня?
                    Защото са от един град и се бъзикат. Всъщност от цялата дандания извлече полза фирма ,,ДЕМЕА,, за която ( нека ме извинят) не бях чувал, а сега знам ,че се занимават с хлебопроизводство. Убеждавам се, че наистина няма лоша реклама.
                    Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                    Стефан Арзатов

Коментар

А ти защо наливаш масло в огъня?Писна ми от хора,които си нямат идея,за какво става въпрос,но не пропускат да си дадат мнението.Или трупат мнения?
                      Гн.Исаев точно аз си имам доста на идея за какво става на въпрос.....но ще си спестя мненията по нататък!
                      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Вече наистина ми е смешно ...
                        г-н Францов моля да разчистите темата!!!
                        rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
                        0898 51 31 46

Коментар

Първоначално публикуван от VULKAN Преглед на мнение
                          Защото са от един град и се бъзикат. Всъщност от цялата дандания извлече полза фирма ,,ДЕМЕА,, за която ( нека ме извинят) не бях чувал, а сега знам ,че се занимават с хлебопроизводство. Убеждавам се, че наистина няма лоша реклама.
                          Гледам от Варна си а не си чувал...ами мини утре през някой магазин,купи си хляб и козунаци и ще добиеш представа
                          0898 51 31 46

Коментар

Освен за спонсори и тоалетни нещо друго да имате да кажете?
                            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                            Дий Снайдер

Коментар

Видео от ден 2:

Коментар

[QUOTE=edin_lyd;2480828]
                                Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                                Благодаря на всички ,които уважиха нашето състезание ,на състезатели ,на оргатима,на всички СПОНСОРИ и СЪПРИЧАСТНИ ,за осъществяването на това мероприятие !

Мдаа.И на тебе ти благодарят някои спонсори за това че не благоволи да си вдигнеш телефона едно мерси да им кажеш,за това че като спонсори имаха право по една лепенка да им сложиш (поне на личния си джип),в плаката да ги споменеш (макар и с дребен шрифт)за това че даже и лепенки напечатаха и ти ги изпратиха за тяхна сметка а ти от офис Светлина си взел само паричния превод ...........
                                Лошото е че в така създалата се ситуация негативите ще рефлектират и върху други надявам се коректни организатори,на които няма да им стигнат финансовите ресурси да си организират състезанията .
                                П.П :Нищо лично.Просто това е първото състезание за годината,ти си първия организатор и като такъв обираш всички положителни и отрицателни емоции.
                                Всичко започна оттук !
                                Нека колегите преценят това ли беше начина да уточним недоразумението,или първо трябваше да провериш някои факти/включително и аудиото на телефонния запис ,който визираш -ПРОВЕДЕН Е НА 14.04.2014. ПОНЕДЕЛНИК / и преди да се ОПИТАШ публично ДА МЕ УНИЖИШ ,да ги изчистим помежду си !

Бъди сигурен ,че щях да се извиня и на теб , и на спонсора веднага и без никакво колебание ,дори и само защото съм замесен изобщо в недоразумението !Знам ,че искаше да помогнеш ,за което ти благодаря,но начина ,по който искаше да ме "заковеш " беше брутален !

Нещо не си ме разбрал Не се извиних на теб,а на СПОНСОРА !

В заключение прилагам разписката за паричен превод ,която бях обещал !
                                Ако не искаш да ги вземаш ,дай ги на някое друго състезание ,на което прецениш !
                                Прикачени файлове
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X