Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Да считаме,че темата за "едни пари и едни стикери" е приключена.Матьо отвори нова тема-за предложения и критичти бележки,нека там да пишем нашите коментари.Тук да се виждат само снимки и клипове от състезанието.Иначе става една мешавица.Като човек от кухнята на състезанието и аз направих за себе си някои изводи,обобщих и становищата на участници и зрители.Вярвайте ми,съвсем добронамерено ще ги споделя и с останалите организатори от веригата,но в личен разговор.За съжаление от това състезание нямам нито една снимка мое производство,затова ще гледам вашите.След малко си измивам очите и заминав на Рамануша да си покарам,че през тия дни само гледах.Поздрави на всички и весели празници!
    п.п.Ако някой се чуства засегнат от личната ми персона,от някое мое действие или приказка-извинявам се на всичи.
    Нека силата да бъде с нас!
    Suzuki Grand Vitara
    +34 642 91 4154

Коментар

П.П : Аз не съм врачка да гадая кой ти е крайния вариант за плакат.Този който аз цитирах е на 22 страница в темата и е обявен за официален от Радо Метала.
      Продължавам да си мисля че ти подходи много несериозно към нещата и сега се опитваш да замажеш нещата и да се изкараш невинен,вместо да наведеш глава и да се извиниш за пропуска си (не си убил човек все пак).
      Постави се на мое място - ходиш да ходатайстваш за някого когото не познаваш даже лично,обещаваш нещо което ти е обещано от непознатия и накрая същия поради незнам какви причини не си държи на думата ..... а де???
      Ти ако си в тази ситуация какво ще направиш???

Щом държиш аудиторията тук да прецени кой е крив и кой е прав ,моля отговори на въпроса по-горе но точно и ясно (по същество) а не да развиваш теории кой е сериозен и кой не е .Също така можеш и да цитираш разговорът си с Димитър Монов.
      Относно парите ... казах ти да не правиш излишни разходи.
      И още нещо - след като си имал желание да се разберем нормално защо не ми звънна по телефона а плюеш в темата???
      Последно редактирано от edin_lyd; 18-04-14, 11:02.
      rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
      0898 51 31 46

Коментар

Не знам какво не и харесвате на опцията "Лично съобщение" или други форми за пряка комуникация. Стига сте ни занимавали с тази история, всеки си е направил изводите вече и почва да става силно досадно.

На мен мероприятието много ми хареса, за забележки изобщо няма да си отварям устата, защото само който не прави нищо, той не допуска грешки.

Понеже пропуснах да благодаря на Антон, Емо и останалите, хвърлили сили, нерви и средства за да може да си направим кефа сега ще го направя:

БЛАГОДАРЯ ВИ!

Само позитивни впечатления и хубави спомени останаха и силно се дразня от всички опити някой да помрачи това. Още веднъж апелирам да пренесете спора си на ниво, недостъпно за масовата публика.

Поздрави на всички!
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

я едно видео и от мен http://youtu.be/XCP05TM5Km4

Последно редактирано от Стоян Францов; 18-04-14, 18:56.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
            Не знам какво не и харесвате на опцията "Лично съобщение" или други форми за пряка комуникация. Стига сте ни занимавали с тази история, всеки си е направил изводите вече и почва да става силно досадно.

На мен мероприятието много ми хареса, за забележки изобщо няма да си отварям устата, защото само който не прави нищо, той не допуска грешки.

Понеже пропуснах да благодаря на Антон, Емо и останалите, хвърлили сили, нерви и средства за да може да си направим кефа сега ще го направя:

БЛАГОДАРЯ ВИ!

Само позитивни впечатления и хубави спомени останаха и силно се дразня от всички опити някой да помрачи това. Още веднъж апелирам да пренесете спора си на ниво, недостъпно за масовата публика.

Поздрави на всички!

Толкова си права..., ма кой да чуе! Направо да му писне на човек, то не бе веднъж, два пъти, цяла седмица едно и също се дъвче... Как не се усещат някои хора, че накъртва вече от претенциите им. Понеже и аз от тези глупости пропуснах да благодаря на малобройния екип сътворил това голямо по мащаб мероприятие, ще го направя сега - Благодаря ви Тони, Емо, Бончо и бат Радо! Догодина отново сме при вас, дано дотогава горчилката в душите ви да е отминала.

Пък който може по-добре - да се хване и да направи нещо.
            На клавиатурата и аз съм мноооого добра!
            Последно редактирано от Даниела Борисова; 18-04-14, 13:18.

Коментар

БЛАГОДАРЯ ВИ!

Поздрави на всички!
              Мисля, че Вива е много права. Ние не сме другарски съд за да отсъждаме кой крив кой прав. Моля модератора най после да се намеси и да поразчисти.
              ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
              ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
              0896 846 246

Коментар

И ОЩЕ ЕДНО ВИДЕО/ ДА МИНЕМ ТРАСЕТО НА ЕКС / http://youtu.be/6yAl2lssCQc

Последно редактирано от Стоян Францов; 18-04-14, 18:57.

Коментар

Ами аз спрях ,бях обещал да пусна разписката за превода и го направих ,да не ме обвини в нещо друго .
                  0887/400121 Антон Донев

Коментар

Молба за :
                    Ако някой има сниман масовият старт в клас прото ще съм благодарен да го видя...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                      Видео от ден 2:

В този клип ги има всичките. 1:45 някъде е протото.
                      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Мама му стара, ако някой неприсъствал на състезанието чете темата, ще остане с впечатлението, че нещата са били нередовни.
                        Обяснявам за неприсъствалите /и за някои активни "писатели" тук/:
                        1. Трасето беше супер избрано, карах с огромно удоволствие, даже получих похвала от навигатора си, за пръв път, откакто сме екип! / не коментирам, че 4-5 пъти ми се скара, че не давам газ, обещах му да се поправя /.
                        2. Сами можем да си караме навсякъде. Съвсем друго е да се съберем, да видя на едно място моите "идоли", да попивам опит от тях, независимо дали са съдии, организатори, състезатели, или фотографи /последните са важни колкото всички останали, нали така?/ Общуването с всички вас ме прави по-добър и по-богат. Да карам ми прави страхотен кеф, да гледам другите екипажи как се справят, е съпоставим кеф!
                        3. Организаторите се справиха блестящо, предвид обстоятелствата. Толкова по тази точка.
                        4. С нетърпение очаквам следващото състезание догодина, даже си харесах едни урви, дано да ги вкарат в трасето!
                        5. Тони, бате Радо, и другите организатори, да сте живи и здрави, догодина пак!!!

Абе, да питам нещо съвсем настрани: защо на тортата на Мехата има 50 свещи? Той не стана ли на 32? А?
                        Георги Донев, 0889 437 687
                        Nissan Patrol Y60

Коментар

Писахме му 50 точки бонус ,той затова е доволен от организацията
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

В този клип ги има всичките. 1:45 някъде е протото.
                            Благодаря...

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
                              Молба за :
                              Ако някой има сниман масовият старт в клас прото ще съм благодарен да го видя...
                              Друга гледна точка
                              http://video.offnews.bg/video/Masov-...399a901f790666

Коментар

Аз пък имам една похвала !
                                Стоян се отказа не само от класиране в шампионата ,но и от класиране в състезанието !Май не съм аз човекът,който трябваше да го похвали,но все пак никой не се сети тук !
                                А иначе както ти казах Стояне,прецака всички организатори,които искат да карат !Тъй като не карам
                                трофи,остава ми някоя селска кушийка
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X