Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Малко снимки от мен. Ще се постарая утре да кача още. Който му се гледа повече - тук има още https://www.facebook.com/profile.php...0644652&type=1

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0350.jpg
Прегледи:1
Размер:139.5 КБ
ID:5579758

Име:DSC_0364.jpg
Размер:162.6 КБ
ID:5579759

Име:DSC_0446.jpg
Размер:239.8 КБ
ID:5579760

Име:DSC_0515.jpg
Размер:218.8 КБ
ID:5579761

Име:DSC_0547.jpg
Размер:182.9 КБ
ID:5579762

Име:DSC_0572.jpg
Размер:224.6 КБ
ID:5579763

Име:DSC_0742.jpg
Размер:262.0 КБ
ID:5579764

Име:DSC_0779.jpg
Размер:157.0 КБ
ID:5579765

Име:DSC_0810.jpg
Размер:197.7 КБ
ID:5579766

Име:DSC_0870.jpg
Размер:195.5 КБ
ID:5579767

Коментар

Ивак,нещо много ти омаслен картера
      rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
      0898 51 31 46

Коментар

Започна се!Още на първото състезание от веригата имаше тръпка,емоции и "по български" мънички интриги.
        Важното е ,че се събрахме,посмяхме и покарахме.
        Нека не превръщаме състезанията в борба за точки,за това кой е по-велик,кой какво може да направи и т.н.
        Аз съм доволен от трасетата,от машината и навигатора.
        Призовавам организаторите да си гледат съвестно работата,т.е.да се опитат да не създават предпоставки за кавги между състезателите,защото накрая ще си карат сами по състезанията.Пиша това с пълното съзнание,че сега ще ме "грабнете на рогата",но нека всичко е по правилник,който НЕ СЕ ПРОМЕНЯ В ДВИЖЕНИЕ!
        Към Антон:На въпрос на моя навигатор от къде ще стартираме в масовата зона отговорът бе:"Още не сме решили,сега ще видим."С цялото ми уважение към него като организатор-това състезание е обявено преди доста време ,а да не знаеш откъде и как ще се стартира е меко казано несериозно.
        И към другите организатори.На това състезание правилника беше този.Добре.Например досега необявена помощ от публиката-200т,обявена 100т.А на следващото нека няма изменения в частта с наказания или да са обявени предварително.Защото се бъркаме,тъкмо научим наказанията и ето нови или изменения на старите.За "евротраял"-преди нямаше право да се преминава през една и съща врата по повече от един път,сега може.Моля уточнете си тези неща да не се драчим после състезатели и съдии.
        Чавдар Владимиров
        0887/912075
        Ленд Ровър Диско 1
        Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
          За "евротраял"-преди нямаше право да се преминава през една и съща врата по повече от един път,сега може.Моля уточнете си тези неща да не се драчим после състезатели и съдии.
          И сега не можеше да се минава през една и съща врата.

Коментар

Започна се!Още на първото състезание от веригата имаше тръпка,емоции и "по български" мънички интриги.
            Важното е ,че се събрахме,посмяхме и покарахме.
            Нека не превръщаме състезанията в борба за точки,за това кой е по-велик,кой какво може да направи и т.н.
            Аз съм доволен от трасетата,от машината и навигатора.
            Призовавам организаторите да си гледат съвестно работата,т.е.да се опитат да не създават предпоставки за кавги между състезателите,защото накрая ще си карат сами по състезанията.Пиша това с пълното съзнание,че сега ще ме "грабнете на рогата",но нека всичко е по правилник,който НЕ СЕ ПРОМЕНЯ В ДВИЖЕНИЕ!
            Към Антон:На въпрос на моя навигатор от къде ще стартираме в масовата зона отговорът бе:"Още не сме решили,сега ще видим."С цялото ми уважение към него като организатор-това състезание е обявено преди доста време ,а да не знаеш откъде и как ще се стартира е меко казано несериозно.
            И към другите организатори.На това състезание правилника беше този.Добре.Например досега необявена помощ от публиката-200т,обявена 100т.А на следващото нека няма изменения в частта с наказания или да са обявени предварително.Защото се бъркаме,тъкмо научим наказанията и ето нови или изменения на старите.За "евротраял"-преди нямаше право да се преминава през една и съща врата по повече от един път,сега може.Моля уточнете си тези неща да не се драчим после състезатели и съдии.
            Правилникът е фиксиран още от началото на годината и този сезон повече нищо няма да се променя по него. Точките и наказанията навсякъде ще са еднакви. На Сливен имаше няколко неточности по спазване на правилата, като примера ти от Еврозоната. Те вече са изкоментирани и изчистени.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
              И сега не можеше да се минава през една и съща врата.
              Почти си прав.
              Чавдар Владимиров
              0887/912075
              Ленд Ровър Диско 1
              Самуад в проект

Коментар

Почти си прав.
                Аха,захапах.

Коментар

Благодаря на всички ,които уважиха нашето състезание ,на състезатели ,на оргатима,на всички спонсори и съпричастни ,за осъществяването на това мероприятие !

Признавам ,че имаше някои слабости в организацията ,възникнали къде по обективни,къде по субективни причини !Спомогна и лошото време и дъжда още в четвъртък и петък,затова и закъсня старта в събота.
                  Отделно не ни достигна и ресурса от съдии и помощници/някои просто не дойдоха,а разчитахме на тях/ и това ,съчетано с по-големия мащаб на състезанието повлия за някои пропуски при провеждането!

По отношение на преминаването през по заден номер врата на евротраяла просто сме го изтълкували погрешно/затова и ще го доуточним в правилника / и на втория ден го карахте ,както трябва !

Меко казано е несериозно да си мислиш,че не съм знаел откъде ще стартира масовата зона !Явно с Мехата нещо не сме се разбрали,а и постоянно някой ме препираше с въпроси от най-различно естество .Просто бяхме планирали масова зона да карат първо Стандартен ,после Модифициран и накрая Прототип.Оказа се обаче ,че Модифициран не са приключили със зоните,затова пуснахме първо вас .Освен това зависеше кой ще премине пръв през калта и как ще промени тя .
                  Не виждам какво ви е объркало представянето това ,дали сте научили къде е старта малко по-рано или по-късно .

Въпреки всичко ,от друга страна съм доволен ,че приключихме без здравословни инциденти и предложихме/нека не прозвучи нескромно / на състезателите и публиката балансирани и атрактивни трасета.Пожелавам на колегите от шампионата да се поучат от нашите грешки и да ги изчистят при следващите състезания !
                  0887/400121 Антон Донев

Коментар

И понеже ми звъняха колеги състезатели и набрах още,та да продължа с критиките.
                    Защо се получи так,че наказанията са по-големи от бонуса за преминаване на определена врата.Пример:
                    Там ,където се обърнахме аз и бай Матьо вратата беше с бонус 200т.Наказанието /променено/ за поискана помощ от публиката също 200т.Питанката ми е защо трябва да правя сеир на хората,да се карам с навигатора,да отстранявам щети по джипа,при положение,че можеше да пропусна вратата и да нямам ядове.А ако публиката беше по-темпераментна/да не говоря,че постоянно се налагаше буквално да им се караме да не стоят на пътя на джипа/и ме бяха изправили на колела,наказанието за преминаване на тази врата,щеше да бъде 400т,а бонуса 200т.?!Тогава от опита ми за преминаване на вратата щях да съм с минус 200т.
                    И накрая,но не на последно място по важност/мое лично мнение/-машините с два управляеми моста поне по това ,което гледам на клипчета в Евротраял са в друг клас.Нека не се сърдят колегите,но както си говорим получава се клас "богаташи" и клас "бедняци".Знам,че е въпрос на финансови възможности,но ще цитирам отново бай Матьо-червена точка "Срещу голям х..й и много пари не се рита!"
                    Кога ще се получи така например Асенчо да заеме първо място в този клас"прото",при наличие на машини с два завиващи моста?
                    Да вземем да караме в клас "модифициран" и да не се тикаме при батковците.По-малки гуми и сме готови.
                    Последно редактирано от чаро 4х4; 15-04-14, 09:52.
                    Чавдар Владимиров
                    0887/912075
                    Ленд Ровър Диско 1
                    Самуад в проект

Коментар

И понеже ми звъняха колеги състезатели и набрах още,та да продължа с критиките.
                      Защо се получи так,че наказанията са по-големи от бонуса за преминаване на определена врата.Пример:
                      Там ,където се обърнахме аз и бай Матьо вратата беше с бонус 200т.Наказанието /променено/ за поискана помощ от публиката също 200т.Питанката ми е защо трябва да правя сеир на хората,да се карам с навигатора,да отстранявам щети по джипа,при положение,че можеше да пропусна вратата и да нямам ядове.А ако публиката беше по-темпераментна/да не говоря,че постоянно се налагаше буквално да им се караме да не стоят на пътя на джипа/и ме бяха изправили на колела,наказанието за преминаване на тази врата,щеше да бъде 400т,а бонуса 200т.?!Тогава от опита ми за преминаване на вратата щях да съм с минус 200т.
                      И накрая,но не на последно място по важност/мое лично мнение/-машините с два управляеми моста поне по това ,което гледам на клипчета в Евротраял са в друг клас.Нека не се сърдят колегите,но както си говорим получава се клас "богаташи" и клас "бедняци".Знам,че е въпрос на финансови възможности,но ще цитирам отново бай Матьо-червена точка "Срещу голям х..й и много пари не се рита!"
                      Кога ще се получи така например Асенчо да заеме първо място в този клас"прото",при наличие на машини с два завиващи моста?
                      Затова си има и награда Прототип Джуниър или Малък прототип, нея я взе Светльо. Така, че си правим отделно класиране и в този клас и накрая на годината ще си има купа Малък прототип. В него сте ти, Асенчо, Светльо, Краси, Калин и бай Матьо и ако се появят и други участници.

Обръщането на джипа е еквивалентно на невзимане на врата, а публиката не искаме по никакв начин да се намесва и затова за нея наказанието е огромно, т.е. не е изгодно да се вика на помощ.

За прототип:
                      „Необявена” помощ от публиката – 400 т.
                      Изправяне на джип от публиката – 200 т.
                      Изправяне с помощта на асистираща машина – 200 т.
                      Грубо държане, реплики към полеви съдия - 200т.
                      Последно редактирано от Стоян Францов; 15-04-14, 10:05.

Коментар

Чаро, като казваш "променен правилник" нека уточним, че тези промени са направени преди три месеца и правилника е качен оттогава във форума. Стоян ти обясни, защо сме решили така.
                        Не бъркай новите неща в правилника с пропуските на организатора. Пропуски имаше и затова си прав.

Относно "богаташите" със два завиващи моста- те са само двама и засега не можем да ги отделим в друг клас.

п.п. мога да ти съдействам да придобиеш изгодно завиващ Уазков мост и по този начин и ти да влезеш в "клуба на богатите"
                        Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                          Чаро, като казваш "променен правилник" нека уточним, че тези промени са направени преди три месеца и правилника е качен оттогава във форума. Стоян ти обясни, защо сме решили така.
                          Не бъркай новите неща в правилника с пропуските на организатора. Пропуски имаше и затова си прав.

Относно "богаташите" със два завиващи моста- те са само двама и засега не можем да ги отделим в друг клас.

п.п. мога да ти съдействам да придобиеш изгодно завиващ Уазков мост и по този начин и ти да влезеш в "клуба на богатите"

Ами и за това си има вариант.Например задният мост се застопорява само в едно положение,"напред" и проблема е решен!
                          Чавдар Владимиров
                          0887/912075
                          Ленд Ровър Диско 1
                          Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                            Затова си има и награда Прототип Джуниър или Малък прототип, нея я взе Светльо. Така, че си правим отделно класиране и в този клас и накрая на годината ще си има купа Малък прототип. В него сте ти, Асенчо, Светльо, Краси, Калин и бай Матьо и ако се появят и други участници.

Обръщането на джипа е еквивалентно на невзимане на врата, а публиката не искаме по никакв начин да се намесва и затова за нея наказанието е огромно, т.е. не е изгодно да се вика на помощ.

За прототип:
                            „Необявена” помощ от публиката – 400 т.
                            Изправяне на джип от публиката – 200 т.
                            Изправяне с помощта на асистираща машина – 200 т.
                            Грубо държане, реплики към полеви съдия - 200т.
                            А ако пропусна вратата щяхте да ме накажете,че не съм влязал .
                            Чавдар Владимиров
                            0887/912075
                            Ленд Ровър Диско 1
                            Самуад в проект

Коментар

Май няма наказание за пропусната врата в "нормална зона" ... но до колкото слушахме публиката, организаторите направиха задължително след преминаването на "тръбите" да се влиза в оврага и да се "атакува" вратата където се обърнаха Бай Матьо и Чаро.

Коментар

А ако пропусна вратата щяхте да ме накажете,че не съм влязал .
                                Да нямаше да вземеш 200 точки, няма наказание ако не влезеш във врата. Може да се пропускат врати във всички зони.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X