Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Дааммм.Снощи наистина реших да не бъда на линия ,достатъчно нерви похабих !

И сега ви пиша от бахамските острови,почивам си със спонсорството ,което използвах по предназначение

Само едно ми отговори !
    Как можа да вложиш толкова енергия да ме очерниш тук,а не опита още веднъж да ме предупредиш ,че си ми изпратил ленпенките и гледа" сеир" до състезанието ?!
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Имам много видео материал, това са първите 2 клипа:

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
        Дааммм.Снощи наистина реших да не бъда на линия ,достатъчно нерви похабих !

И сега ви пиша от бахамските острови,почивам си със спонсорството ,което използвах по предназначение

Само едно ми отговори !
        Как можа да вложиш толкова енергия да ме очерниш тук,а не опита още веднъж да ме предупредиш ,че си ми изпратил ленпенките и гледа" сеир" до състезанието ?!
        Наистина хората до които се допитах за теб преди да предприема инициативата за спонсорството са се объркали в преценката си за теб.
        Нищо мъжко не виждам в теб.Вместо да се извиниш или да обясниш с две думи какво се е случило ти избра най-неподходящия за защита начин а именно нападението и после ми задаваш въпрос как съм вложил толкова енергия .....
        Защо не попита колко енергия съм вложил да се получат нещата???
        Защо не направи нещо следващата година всичко да си върви по мед и масло??
        Малко по-нагоре ти дадох ясен пример и те помолих да отговориш но ти пак реши че е по добре да плюеш по мен.Нали не мислиш че хората познават само теб???
        Онзи ден вечерта след личното ти съобщение до мен останах с впечатлението че сме постигнали единодушие и че си осъзнал грешката си ... но не би .
        Както виждаш разполагам и с доказателства кога и как си потърсен а ако е нужно ще взема и аудио запис на разговора ти с Еконт.
        rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
        0898 51 31 46

Коментар

Първоначално публикуван от Даниела Борисова Преглед на мнение
          Всички го прочетохме и разбрахме вече няколко пъти. Да се обеси Антон за назидание на всички комерсиално настроени организатори и да се приключва! Всички да си наемат по една секретарка да им вдига телефоните Айде, спрете се вече.
          Не разбирам защо вземаш отношение???
          Пишем тук в темата само аз и Антон да си изясним нещата и да видим кой крив, кой прав и както виждаш никой друг не взема отношение.
          По въпроса със секретарките - вземете си две че и вашето състезание наближава и да нямате такива тревоги
          rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
          0898 51 31 46

Коментар

Първоначално публикуван от edin_lyd Преглед на мнение
            Пишем тук в темата само аз и Антон да си изясним нещата и да видим кой крив, кой прав и както виждаш никой друг не взема отношение.
            Отношение в спора няма да взимам по две причини.... Не ми влиза в работата и нямам нерви да чета такива постове.
            Всеки в този форум има право да си изкаже мнението и ако искаш някой да не го прави(в случая обръщението ти към Даниела), потърси друг начин за комуникация с Антон, дали ЛС, дали телефон-това си е твоя работа .. Накрая е достатъчно да перефразираш случката в няколко реда и в рамките на едноцифрено число постове, щом тооолкова много искаш всички да знаем.
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            08седем9010З60
            MAKE RALLY NOT WAR
            Confidence in Motion

Коментар

По въпроса със секретарките - вземете си две че и вашето състезание наближава и да нямате такива тревоги
              Не знам дали си забелязал, но тук, в темата, не пишете само ти и Антон. Темата е за състезанието, не за вашите препирни. Преслав е прав, намери друг начин да се разбереш с него, тук наистина всички вече разбрахме за какво иде реч, порицахте го няколко пъти, е какво повече? Хайде тема 100 страници с негативи... Мисля, че Антон отдели повече време, отколкото трябваше да ти дава обяснения. Колкото до "нашето" състезание, аз лично ще вдигна телефона ако случайно решиш за нещо да се обадиш. И понеже от първото състезание почнахте с караниците, нашите организатори са готови да "си ги преместят в другия крачол" от сега още.

Коментар

Видеото от първия ден, без много обработка:

Коментар

Здравейте приятели съфорумци ,състезатели, съдий,фотографи и фотографки. Днес след като най сетне се сдобих с нова парола /след едноседмично чакане/ най сетне се добрах до темата....... и искам да благодаря на Антон на всички организатори и съдий,на колегите състезатели и на Жоро Донев за доброто състезание което сътворихМЕ Благодаря Ви! Искам и да се извиня на ЧИЧО МИТКО той знае защо не бях прав за момента,извинявай ЧИЧО МИТКО.

Коментар

Тук ще се появи останалата част от първия ден, след като се обработи в youtube.

Коментар

Радвам се ,че има и такива ,на които им е харесало състезанието !Определено имах нужда да го чуя

По отношение на скандала не мисля повече да пиша/макар ,че ми иде отвътре,като гледам" доказателствата" /.

Днес намерих начин да се свържа със спонсора/след като от "обвинението" не ми предоставиха координати на лични / и му се извиних за НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ,което се е получило !Извинявам се и тук,пред всички,за трети път на СПОНСОРА ,защото се извиних още в началото ,ама явно няма кой да чете !

Ще си позволя единствено да добавя снимка на квитанцията,с която ще върна сумата днес следобед /за жалост едва днес ще имам възможност /,НЯМАМ НАВИКА ДА ПОЛУЧАВАМ ПАРИ ЗА НЕСВЪРШЕНА РАБОТА !

Като малка компенсация/МИНИМАЛНА / ще остане безплатната реклама на хлебозавод Демеа в плаката .
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                        Днес намерих начин да се свържа със спонсора/след като от "обвинението" не ми предоставиха координати на лични / и му се извиних за НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ,което се е получило !Извинявам се и тук,пред всички
                        Беше достатъчно да го направиш още в самото начало а не да търсиш под вола теле и да даваш теми за размисъл на бъдещите такива спонсори.(не е в твоя полза)
                        Относно сумата ти казах че няма нужда да я възстановяваш (не прави разходи,няма да отида да я получа).Въпросът е принципно морален а не финансов.Мисля си че пак си чел между редовете и все още не искаш или не проумяваш за какво стана цялата тупурдия.

За безплатната реклама ... - лоша реклама няма.Запомни го!
                        От цялата работа ако си успял точно и ясно да обясниш и да се извиниш на когото трябва и каквото трябва си мисля че това ще е само и единствено от твоя полза за бъдещи директни контакти с тези хора.

Искренно се надявам наистина да е станало недоразумение било то по моя или твоя вина и на тебе да ти идва отвътре да се извиниш за тъпата ситуация.

В този ред на мисли да взема и аз да се извиня:

Г-н Донев най-искренно се извинявам за това че съм станал причина за забавянето на плакатите и създаденото неудобство което от моя страна беше породено само и единствено от желанието ми да Ви помогна по един или друг начин за организацията на Сливен 4х4 екстрийм 2014 на което даже и като зрител не присъствах по причини некасаещи спора който водихме до сега.
                        Обещавам повече никога да не правя така! Може и да ви звучи иронично но това е самата истина!
                        Моля,приемете извиненията ми!
                        0898 51 31 46

Коментар

Първоначално публикуван от andirz Преглед на мнение
                          Здравейте приятели съфорумци ,състезатели, съдий,фотографи и фотографки. Днес след като най сетне се сдобих с нова парола /след едноседмично чакане/ най сетне се добрах до темата....... и искам да благодаря на Антон на всички организатори и съдий,на колегите състезатели и на Жоро Донев за доброто състезание което сътворихМЕ Благодаря Ви! Искам и да се извиня на ЧИЧО МИТКО той знае защо не бях прав за момента,извинявай ЧИЧО МИТКО.
                          Чичо ти Митко ако си забелязъл ходи с широки гащи и както Даниела каза по горе играя джобен тенис.
                          ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                          ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                          0896 846 246

Коментар

Беше достатъчно да го направиш още в самото начало а не да търсиш под вола теле ...........................[/B][/COLOR]
                            Мисля,че прекаляваш.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
                              Мисля,че прекаляваш.
                              Аз мисля че и двамата прекалихме,затова се извиних и смятам въпроса за приключен,още повече че и г-н Донев направи същото!

П.П :Нищо лично но смятам за нормално като ме нападнат да се защитя.
                              0898 51 31 46

Коментар

Молба до модераторите!!

Моля,разчистете меренето на п*шки че май е крайно време да видим повече снимки и да чуем (прочетем)мнението и на другите участници от форума за самото състезание а не да ни гледат сеира.

П.П: Ако и г-н Донев е съгласен разбира се.
                                0898 51 31 46

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X