Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
    Ето да си го имаш за спомен:

[ATTACH=CONFIG]702560[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]702565[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]702566[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]702567[/ATTACH]

На Чаро му изтекоха водите от стреса...

[ATTACH=CONFIG]702568[/ATTACH]

Коментар

Благодарим на организаторите за незабравимите преживявания! Беше много весело а на Спа Рамануша си беше the best. Надявам се догодина пак да има състезание и от сега казвам че ще присъстваме с удоволствие!
      Сузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp

0888 20 93 63

Коментар

Моите петдесет стотинки по темата:
        Благодаря, че бях част от оргатима на това събитие! Видяхме се, повеселихме се, наприказвахме се на глупости, някои си покараха... Не е ли това основната цел на всяко едно събитие от този сорт?
        Който се взема по-насериозно- има си федерации, има си WRC... Тук основната цел е звучната и проста турска дума КЕФ !
        Не че нямаше пропуски и грешки- да не би другаде да няма? Я да се изправи един безгрешен и перфектен- май няма, а?
        Направо ми замяза на другарски съд. Поне 80% от пишещите и плюещите нямат ни най малка представа какво трошене на нерви, време и средства е струвало да се организира подобно състезание. А ако Антон, Емо, Бончо и компания кажат ''Ай сиктир- оправяйте се! '' ? Всички плюем , храчим и критикуваме, а колко от нас направиха нещо да се подобрят нещата? Всеки иска наготово да си плати таксата, да сложи каската и да дава газ. То хубаво, ама за да седнеш да ядеш, трябва някой да го наготви преди теб!
        Поздрави и гледайте по-спокойно на нещата.
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
          Моите петдесет стотинки по темата:
          Благодаря, че бях част от оргатима на това събитие! Видяхме се, повеселихме се, наприказвахме се на глупости, някои си покараха... Не е ли това основната цел на всяко едно събитие от този сорт?
          Който се взема по-насериозно- има си федерации, има си WRC... Тук основната цел е звучната и проста турска дума КЕФ !
          Не че нямаше пропуски и грешки- да не би другаде да няма? Я да се изправи един безгрешен и перфектен- май няма, а?
          Направо ми замяза на другарски съд. Поне 80% от пишещите и плюещите нямат ни най малка представа какво трошене на нерви, време и средства е струвало да се организира подобно състезание. А ако Антон, Емо, Бончо и компания кажат ''Ай сиктир- оправяйте се! '' ? Всички плюем , храчим и критикуваме, а колко от нас направиха нещо да се подобрят нещата? Всеки иска наготово да си плати таксата, да сложи каската и да дава газ. То хубаво, ама за да седнеш да ядеш, трябва някой да го наготви преди теб!
          Поздрави и гледайте по-спокойно на нещата.

Това си ми звучи направо като подготовка за Русенския траял
          Сузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp

0888 20 93 63

Коментар

Първоначално публикуван от SEA_WOLF Преглед на мнение
            Надявам се догодина пак да има състезание и от сега казвам че ще присъстваме с удоволствие!

Може и да няма... Трима човека направиха това състезание: Антон, Емил и Бончо. Бончо имаше доста ангажименти та останаха двама. Аз лично съм благодарен за куража които извадиха тези момчета и успяха това мероприятие да се състои.
            Антон е спонсор на почти всяко траялно състезание,човек обичащ нашето хоби. Нека спрем упреците!
            ТЛК-120 Николай Колев
            0898521295

Коментар

Боре напьлно споделям твоето мнение всеки може да си плати таксата и да кара но да организираш сьстезание е друго Тони ти и отборьт ти се справихте блестящо

Коментар

Първоначално публикуван от edin_lyd Преглед на мнение

[ATTACH=CONFIG]702548[/ATTACH]
                Ако искаш изпрати ми стикерите по Еконт: офис София Гюешево БЦ Сердика, до поискване за Яна Францова, 0889 20 42 72, за наша сметка.

Станалото, станало и не може да се промени, но така ще ги залепим на Лазарово и ще можеш да покажеш все пак кални джипки с Демеа

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                  Ако искаш изпрати ми стикерите по Еконт: офис София Гюешево БЦ Сердика, до поискване за Яна Францова, 0889 20 42 72, за наша сметка.

Станалото, станало и не може да се промени, но така ще ги залепим на Лазарово и ще можеш да покажеш все пак кални джипки с Демеа
                  Да ти обясня и на теб персонално ако не си разбрал за какво точно става дума.
                  Всъщност вече ме мързи да пиша затова ще се самоцитирам от по-горният ми пост :
                  От личната ни коренспонденция (която е поразчистена тук в темата)е видно че аз те попитах дали е проблем да обещая че ще ги включите в плаката или ще им залепите някоя лепенка по джипките (за да придам тежест на преговорите) и ти ми отговори:Няма проблем.Това е право на всеки спонсор и аз точно така направих - докато уговарям нещата небрежно споменах за рекламата и хоп работата стана.Никога не ми е било приоритет да рекламирам нещо ,еле пък хляб на оффроуд състезание .Направих го само и само да може по-лесно да се случат нещата (тази година даже и не присъствах на Сливен)

За мен темата беше приключила още снощи когато Антон Донев ми поиска на лични координати да спонсора за да обясни ситуацията и може би да се извини.Друг е въпросът че тази работа аз я свърших доста преди той да се сети за това тъй като дето се казва ,,аз от тези хора хляб ям "(работя с тях и много неща ми зависят от техните настроения).Поглеждам днес в темата ,виждам че емоционалните въпроси и отговори са изтрити,няма да се излагаме повече и след 15 мин ...... хоп ново двайсе.
                  Отвътре ми дойде да отговоря ...

П.П: Нещо го няма на линия да видя какво ще отговори ама ей така да вметна още нещо:
                  Антон Донев е уведомен със SMS на 9.4.2014 че има пратка в офис Светлина,гр. Сливен.
                  На 11.4.2014 в 12:27 на обяд е потърсен от Еконт за да го подсетят че има да получава документи (той не си вдига телефона).
                  На 14.4.2014 в 14:00 пак му се позвънявава от офиса на Еконт и той си вдига телефона.разговорът по спомен е :
                  Е:Ало,Антон Донев???
                  А.Д:ДА.
                  Е:Имате пратка с документи за получаване ...
                  А.Д:след леко замисляне .. Добре ама ще дойда утре .. и затваря
                  Пратката седи там шест дни ...
                  Последно редактирано от edin_lyd; 16-04-14, 22:48.
                  rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
                  0898 51 31 46

Коментар

За снимките с калните джипки: имам си доста добра колекция от снимки и видео (само с лично участие)
                    rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
                    0898 51 31 46

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение

Станалото, станало и не може да се промени ....
                      ... но можеше да се извини за недоразумението (което и аз бях готов да направя,въпреки че не се чувствам виновен)
                      0898 51 31 46

Коментар

... но можеше да се извини за недоразумението (което и аз бях готов да направя,въпреки че не се чувствам виновен)
                        Честно ти казвам, вече започваш да ми заприличваш на недоклатена 14 годишна.. Не се обиждай, ама дай малко по-сериозно?! Имаше десетки предложения, тия стикери да бъдат залепени за бъдещи състезания! Аз лично пък мога да ги сложа на няколко обекта, където се консумират продуктите на съответната фирма..
                        В тоя ред на мисли бих искал да кажа, че се получи едно страхотно състезание, с минимален брой недоразумения! Като за първо от веригата мога да кажа само едно - ЕВАЛА!
                        Със сигурност има пропуски, ама чак пък толкова фатални изказвания? Някой хора започват да се отвращават! (Наздраве на Витанка)
                        С Антон се чухме няколко дни преди състезанието за едни други стикери и знаеш ли какво ми каза?: "Мене ще ме намериш на Рамануша, там съм по цял ден"(или нещо от сорта).. (Гадай кво е правил)
                        Докато бях там, на състезанието, получавах по няколко съобщения, че някой ми е звънял - явно там обхват нямат операторите..
                        Евала и на теб за постигнатите успехи със спонсори! Не е леко..
                        Последно редактирано от Десислав Добрев; 17-04-14, 00:13.

Коментар

Всички, които молят за снимки-подарък от мен за вас.
                          Състезанието беше хубаво, хареса ми. Благодаря още веднъж на Антон и колегата фотограф, който ми помогна с чистенето на фотоапарата. Заслужаваше си риска... остава да ви харесат на вас.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7898.jpg
Прегледи:1
Размер:127.6 КБ
ID:5580301

Име:IMG_7899.jpg
Размер:160.2 КБ
ID:5580302

Име:IMG_7901.jpg
Размер:205.6 КБ
ID:5580303Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7914.jpg
Размер:180.7 КБ
ID:5580304Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7915.jpg
Размер:182.1 КБ
ID:5580305

Име:IMG_7920.jpg
Размер:187.1 КБ
ID:5580306Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7949.jpg
Прегледи:2
Размер:190.3 КБ
ID:5580307Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7982.jpg
Размер:179.0 КБ
ID:5580308Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7987.jpg
Размер:185.9 КБ
ID:5580309Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7999.jpg
Размер:158.8 КБ
ID:5580310Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8006.jpg
Размер:206.0 КБ
ID:5580311Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8041.jpg
Размер:234.5 КБ
ID:5580312Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8046.jpg
Размер:213.4 КБ
ID:5580313Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8049.jpg
Размер:216.0 КБ
ID:5580314Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8073.jpg
Размер:240.9 КБ
ID:5580315Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8077.jpg
Размер:239.4 КБ
ID:5580316Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8083.jpg
Размер:242.9 КБ
ID:5580317Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8097.jpg
Размер:166.6 КБ
ID:5580318Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8107.jpg
Размер:221.7 КБ
ID:5580319Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8141.jpg
Размер:218.8 КБ
ID:5580320Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8143.jpg
Размер:202.5 КБ
ID:5580321Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8156.jpg
Размер:196.8 КБ
ID:5580322

Име:IMG_8170.jpg
Размер:186.7 КБ
ID:5580323Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8180.jpg
Размер:135.7 КБ
ID:5580324Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8197.jpg
Размер:169.7 КБ
ID:5580325Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8220.jpg
Размер:219.4 КБ
ID:5580326Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8238.jpg
Размер:232.7 КБ
ID:5580327

Меха: по-тежка не можа ли да я направиш тая котва

Име:IMG_8251.jpg
Размер:204.8 КБ
ID:5580328

Име:IMG_8265.jpg
Размер:100.0 КБ
ID:5580329

Име:IMG_8266.jpg
Размер:197.1 КБ
ID:5580330Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8270.jpg
Размер:213.4 КБ
ID:5580331Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8286.jpg
Размер:200.9 КБ
ID:5580332

Докато стигна до тая зона и изтървах търкала..

Име:IMG_8298.jpg
Размер:212.0 КБ
ID:5580333Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8302.jpg
Размер:151.7 КБ
ID:5580334Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8303.jpg
Размер:196.9 КБ
ID:5580335Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8342.jpg
Размер:208.5 КБ
ID:5580336

След малко 2-ри тур.
                          Прикачени файлове
                          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                          08седем9010З60
                          MAKE RALLY NOT WAR
                          Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                            Честно ти казвам, вече започваш да ми заприличваш на недоклатена 14 годишна.. Не се обиждай, ама дай малко по-сериозно?! Имаше десетки предложения, тия стикери да бъдат залепени за бъдещи състезания! Аз лично пък мога да ги сложа на няколко обекта, където се консумират продуктите на съответната фирма..
                            В тоя ред на мисли бих искал да кажа, че се получи едно страхотно състезание, с минимален брой недоразумения! Като за първо от веригата мога да кажа само едно - ЕВАЛА!
                            Със сигурност има пропуски, ама чак пък толкова фатални изказвания? Някой хора започват да се отвращават! (Наздраве на Витанка)
                            С Антон се чухме няколко дни преди състезанието за едни други стикери и знаеш ли какво ми каза?: "Мене ще ме намериш на Рамануша, там съм по цял ден"(или нещо от сорта)..
                            Докато бях там, на състезанието, получавах по няколко съобщения, че някой ми е звънял - явно там обхват нямат операторите..
                            Евала и на теб за постигнатите успехи със спонсори! Не е леко..
                            Ти май четеш само това което на тебе ти харесва??
                            Или си пропуснал онази част която беше изтрита???
                            Или може би си въобразяваш че ме е грижа за това къде (и дали) ще са лепнати стикерите???
                            А може би си мислиш че целта ми е да се налепят въпросните лепенки???
                            Върни се малко назад в темата,прочети пак за какво иде реч,осмисли го и пак се изкажи ...
                            Всъщност накрая на мнението си сам стигаш до извода че не е леко и въпреки това го публикува.На мен това ми прилича на наливане на масло в огъня.
                            Днес сутринта всичко си изглеждаше наред - в смисъл темата разчистена,няма и следа от вчерашните емоционални изказвания и изведнъж г-н Донев изцопва поредното си недоразумение в опит да се оправдае.
                            И питам аз - ЗАЩО???
                            Нито пари го кара някой да връща нито нищо.Просто да обясни (защото може да не си вдигне тел.,да не отговори на лично но в темата пред всички ...)защо стана така.
                            За следващото състезание опитай ти да направиш следното:
                            Отиди и обясни на някой който и идея си няма какво е това оффроуд(в частност траялно състезание),че трябват едни пари за да могат едни момчета да си правят кефа и в знак на признателност те обещават еди си какво.
                            Получаваш това което си поискал но си обещал на човека еди си какво и то по една или друга причина не се случва ....
                            И като те попитат ,,Що стана така ???Нали наши момчета бяха??? Какво стана- нали стикери изпрати ???искам да видя ти как ще се чувстваш и как ще говориш тогава.Едно че ще станеш за смях,друго че и ако работата ти е свързана с тези хора си вредиш на имиджа пред тях което пък от своя страна вреди на бизнеса помежду ви.
                            Да се повторя малко - целта не са некви стикерчета да се налепят някъде а е за в бъдеще все повече и повече хора да се научат да помагат за организирането на такива мероприятия ,да се развива този спорт и на нас да ни е кеф да ходим да си трошим подобията на състезателни джипове където и когато си поискаме,само че с такива изпълнения това няма как да стане.
                            Има и още една причина за това голямо писане и тя е че лично аз не обичам да ме правят на балък а и няма да допусна утре някой друг комерсиално настроен организатор да се възползва от контактите било то моите,твоите или на някой друг оффроудър и да преебе някой било то приятел или партньор ,поради простата причина че тези неща се разчуват и като оредеят и без това малкото спонсори ще ходим да си караме на село на двора ...

Под комерсиално настроен организатор АБСОЛЮТНО НИКОГО НЕ ВИЗИРАМ!!

0898 51 31 46

Коментар

Продължаваме...

С любимата ми УАЗка

Име:IMG_8390.jpg
Размер:191.7 КБ
ID:5580338

Име:IMG_8402.jpg
Размер:194.5 КБ
ID:5580339Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8408.jpg
Размер:143.4 КБ
ID:5580340Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8438.jpg
Размер:149.8 КБ
ID:5580341Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8465.jpg
Размер:201.0 КБ
ID:5580342

Име:IMG_8471.jpg
Размер:221.0 КБ
ID:5580343

Име:IMG_8475.jpg
Размер:94.0 КБ
ID:5580344

Име:IMG_8478.jpg
Размер:94.1 КБ
ID:5580345

Име:IMG_8497.jpg
Размер:109.0 КБ
ID:5580346

Име:IMG_8501.jpg
Размер:217.3 КБ
ID:5580347

Име:IMG_8509.jpg
Размер:94.0 КБ
ID:5580348

Име:IMG_8518.jpg
Размер:229.8 КБ
ID:5580349Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8553.jpg
Размер:215.0 КБ
ID:5580350Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8581.jpg
Размер:227.8 КБ
ID:5580351Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8583.jpg
Размер:226.3 КБ
ID:5580352Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8584.jpg
Размер:210.8 КБ
ID:5580353Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8585.jpg
Размер:222.7 КБ
ID:5580354Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8599.jpg
Размер:184.1 КБ
ID:5580355

Има проблем с ъплоудъра на форума и снимките се качват изключително изнервящо... ще продължа утре..
                              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                              08седем9010З60
                              MAKE RALLY NOT WAR
                              Confidence in Motion

Коментар

Ти май четеш само това което на тебе ти харесва??
                                Или си пропуснал онази част която беше изтрита???
                                Или може би си въобразяваш че ме е грижа за това къде (и дали) ще са лепнати стикерите???
                                А може би си мислиш че целта ми е да се налепят въпросните лепенки???
                                Върни се малко назад в темата,прочети пак за какво иде реч,осмисли го и пак се изкажи ...
                                Всъщност накрая на мнението си сам стигаш до извода че не е леко и въпреки това го публикува.На мен това ми прилича на наливане на масло в огъня.
                                Днес сутринта всичко си изглеждаше наред - в смисъл темата разчистена,няма и следа от вчерашните емоционални изказвания и изведнъж г-н Донев изцопва поредното си недоразумение в опит да се оправдае.
                                И питам аз - ЗАЩО???
                                Нито пари го кара някой да връща нито нищо.Просто да обясни (защото може да не си вдигне тел.,да не отговори на лично но в темата пред всички ...)защо стана така.
                                За следващото състезание опитай ти да направиш следното:
                                Отиди и обясни на някой който и идея си няма какво е това оффроуд(в частност траялно състезание),че трябват едни пари за да могат едни момчета да си правят кефа и в знак на признателност те обещават еди си какво.
                                Получаваш това което си поискал но си обещал на човека еди си какво и то по една или друга причина не се случва ....
                                И като те попитат ,,Що стана така ???Нали наши момчета бяха??? Какво стана- нали стикери изпрати ???искам да видя ти как ще се чувстваш и как ще говориш тогава.Едно че ще станеш за смях,друго че и ако работата ти е свързана с тези хора си вредиш на имиджа пред тях което пък от своя страна вреди на бизнеса помежду ви.
                                Да се повторя малко - целта не са некви стикерчета да се налепят някъде а е за в бъдеще все повече и повече хора да се научат да помагат за организирането на такива мероприятия ,да се развива този спорт и на нас да ни е кеф да ходим да си трошим подобията на състезателни джипове където и когато си поискаме,само че с такива изпълнения това няма как да стане.
                                Има и още една причина за това голямо писане и тя е че лично аз не обичам да ме правят на балък а и няма да допусна утре някой друг комерсиално настроен организатор да се възползва от контактите било то моите,твоите или на някой друг оффроудър и да преебе някой било то приятел или партньор ,поради простата причина че тези неща се разчуват и като оредеят и без това малкото спонсори ще ходим да си караме на село на двора ...

Под комерсиално настроен организатор АБСОЛЮТНО НИКОГО НЕ ВИЗИРАМ!!

Всички го прочетохме и разбрахме вече няколко пъти. Да се обеси Антон за назидание на всички комерсиално настроени организатори и да се приключва! Всички да си наемат по една секретарка да им вдига телефоните Айде, спрете се вече.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X