Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зверино 4х4 Екстрийм -2013 /5-6 октомври/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Зверино 4х4 Екстрийм -2013 /5-6 октомври/

В суматохата забравихме да дадем ваучерите за безплатно участие на Разград 4х4 Екстрийм, на класираните на 4-то място в клас Хоби и клас Експерт. Извинявам им се и ще им ги дам тук. Надявам се няма да се разсърдят, а напротив ще се видим в Разград.

Владимир Раденков / Любомир Паунов , Нисан Патрол, Нови Искър:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:vaucher-4x4-hobby.png
Прегледи:1
Размер:392.9 КБ
ID:5525431

Красимир Митрушев, Prototye, Казанлък:

Име:vaucher-4x4-expert.png
Прегледи:1
Размер:601.9 КБ
ID:5525432

Ваучерите направих аз, а фотограф е Vesur.

Коментар

Малко да онагледя част от горните мнения:
      Бодряшко самочувствие и безхаберие води до товаhttps://htftp.offroad-bulgaria.com/o...eteven/zzz.avi.Става непосредствено след инцидента със Старозагорския екипаж, на същото място.Втория екипаж даже се "пусна" с навигатор вътре!!!
      Публиката се опитва да убеди съдията , че не са оказали помощhttps://htftp.offroad-bulgaria.com/o...zz%20sydiq.avi
      Последно редактирано от Пламен Златарев; 07-10-13, 20:52.
      Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
      Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнение
        Може и да е обсъждано вече.
        Става въпрос за намотаване на въжето на лебедката и прибиране в купето, най-често в краката на навигатора.Често част от въжето остава да виси под автомобила, понякога се закача по клони, изкуствени препятствия или просто се намотава на колелата. Все си мисля, ако при висока скорост това въже се закачи нейде, какво ще се случи с краката (и не само) на навигатора. Плюс това въжето завършва и с масивна метална кука, която може допълнително да нанесе вреди>
        На мен ми се случи това на Шумен 2011та. Навигатора ми си беше намотал въжето под краката да му е по-лесно ако се наложи. В един момент гумата го застъпи, въжето почна да излиза навън, счупи стъклото на дясната врата и се стегна около краката му. Може би сантиметри трябваха да му начупи краката. От тогава въже в краката- НИКОГА!
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

И на мен ми се е случвало като съдия, от тогава - какво пиша си е моя работа - накрая го давам на съдийската маса
          И то не пред публика, а в дън гори тилилейски

Мисля, че посоката с повишаване на изискванията за колите ще вдигне нивото и ще намали тези участници/публика.
          Не мисляте, че ще намалее публиката - в момента доста хора не идват точно заради тези елементи!
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Виждам , че е станало чудесно състезание , жалко че не можах дойда за да помогна съдийството . Виждам че е имало няколко инцидента с пилоти и навигатори , за щастие без сериозни последствия . За да няма повече такива неприятности трябва да има строг технически преглед - колана за осигуряване с дължина минимум 5 метра , клетката да е технически грамотно направена / от собствен опит наскоро знам , че хубавата клетка , спортните колани и каските са най важното в една състезателна машина /. Всяка машина която не отговаря на тези изисквания да не бъде допускана до състезанието , а при неправилно боравене на навигатора със колана или въжето на лебедката незабавно да санкционирано от зоновия съдия като със спиране на машината и изваждането и от трасето и се анулират всички точки спечелени в зоната . Всеки опит за пререкание или въздействие по какъвто и да е начин върху съдия от състезател , неговата асистенция или група поддръжници , да се санкционира със моментална дисквалификация от цялото състезание на съответния екипаж . Вярно че по този начин ще се намали масовостта , но това е начина за да се пресекат завинаги подобни прояви . Ще ни трябват и повече маршали които да се грижат за безопасността на публиката , за агресивните лумпени ако полицията не може да се справи , ще пробваме предложението на Чаро , че може и още нещо ...
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
              Общо взето културната и компетентна публика в България е мираж, опитите да се справим с нея продължават.
              Тук мога да споря. В последните години направихме серия състезания в селата около Русе, Разград и Кубрат- Юпер, Беловец, Смирненски, Гложево... все села с предимно турско население. Нямата идея колко топло ни посрещат и как помагат- сами си предлагат услугите, носят багери, трактори, опъват маси, черпят. Кажеш им да стоят зад лентите- стоят си. Изключително културна и кротка публика.

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                Тук мога да споря. В последните години направихме серия състезания в селата около Русе, Разград и Кубрат- Юпер, Беловец, Смирненски, Гложево... все села с предимно турско население. Нямата идея колко топло ни посрещат и как помагат- сами си предлагат услугите, носят багери, трактори, опъват маси, черпят. Кажеш им да стоят зад лентите- стоят си. Изключително културна и кротка публика.
                Това е абсолютно вярно.Такава дисциплинирана публика не съм виждал.

Само не разбрах багерите и тракторите на ръце ли ги "носят"
                Сори,но не се сдържах.
                Последно редактирано от Пламен Исаев; 07-10-13, 21:09.

Коментар

А като се сетя в началото какъв отпор имаше за промените за безопасност и как се говореше за "хомологаций", "федераций" (последното с лека шега, да не се засегне някой) сега вече мисля, че две мнения няма. Който иска мъжко трасе, ще има и мъжки джип.

Коментар

Страхотно състезание!Много добре подбрани и подготвени трасета и всичко в непосредствена близост за каране и гледане.Поздрави на всички участвали в подготовката и провеждането на състезанието и на всички репортери

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                      А като се сетя в началото какъв отпор имаше за промените за безопасност и как се говореше за "хомологаций", "федераций" (последното с лека шега, да не се засегне някой) сега вече мисля, че две мнения няма. Който иска мъжко трасе, ще има и мъжки джип.
                      Прегледа за клас експерт беше на ниво (неможах ме да го минем от първия път .Бяхме забравили стойката на акомолатора(Жоро отсече като го окрепите ми се обадете)но и така трябва да бъде.Даже трябва и да черпим (както се обърнахме щеше да има -подменя се със нов ).
                      Последно редактирано от vatbali; 07-10-13, 21:58. Причина: допълване

Коментар

Аз да попитам на свой ред- Какво правят тези тримата на поляната, че не са затворени в психиатрична клиника?

Име:904335_607841839257165_92878780_o.jpg
Прегледи:2
Размер:141.2 КБ
ID:5525455

Коментар

Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение
                          Прегледа за клас експерт беше на ниво (неможах ме да го минем от първия път .Бяхме забравили стойката на акомолатора(Жоро отсече като го окрепите ми се обадете)но и така трябва да бъде.Даже трябва и да черпим (както се обърнахме щеше да има -подменя се със нов ).
                          В Експерт вече до голяма степен нещата са ясни, в Хоби обаче клетката не е задължителна и всеки може да кара с каквото си иска.

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                            Аз да попитам на свой ред- Какво правят тези тримата на поляната, че не са затворени в психиатрична клиника?
                            [ATTACH=CONFIG]635272[/ATTACH]
                            Във момента ви издирват.

Коментар

[QUOTE=vatbali;2305480]Във момента ви издирват.

Тримата са прибрани, издирва се четвъртият.
                              ТЛК-120 Николай Колев
                              0898521295

Коментар

Благодарности и от мен! Догодина пак сме при Вас,за резервация няма да ви търся,стаята ми е запазена от сега.
                                ТЛК-120 Николай Колев
                                0898521295

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X