Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зверино 4х4 Екстрийм -2013 /5-6 октомври/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Зверино 4х4 Екстрийм -2013 /5-6 октомври/

Не знам Витан (ВИртуалния Трейл АНонимник),дали знае точно с кого се подиграва с тази купа,и дали знае кой е Калин Митов и какво общо има с офроуда.Ако не,да види кои бяха механиците на нашите на Дакар и други международни състезания,и да погледне предаването на живо от подготовката на колата за Малайзия.Не мисля,че някой,за когото никой не е чувал нищо в офроуд средите има право да се подиграва с този човек.Това,че е събрал тази тръбарка (в която,между другото има гениални технически решения) от скрапа и от моргите и тя го е предала не значи,че някой трябва да си прави бъзици с него!
    Мисля,че ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНИШ ВИТАНЕ!!!
    Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
    Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
    Враца

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
      Не знам Витан (ВИртуалния Трейл АНонимник),дали знае точно с кого се подиграва с тази купа,и дали знае кой е Калин Митов и какво общо има с офроуда.Ако не,да види кои бяха механиците на нашите на Дакар и други международни състезания,и да погледне предаването на живо от подготовката на колата за Малайзия.Не мисля,че някой,за когото никой не е чувал нищо в офроуд средите има право да се подиграва с този човек.Това,че е събрал тази тръбарка (в която,между другото има гениални технически решения) от скрапа и от моргите и тя го е предала не значи,че някой трябва да си прави бъзици с него!
      Не си разбрал Генчо, купата не е нарочена за конкретен участник. Витан я беше пратил за 7-мо място в Експерт, по неясни за мен причини и затова е за Калин, не мисля че е с цел подигравка.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
        Не си разбрал Генчо, купата не е нарочена за конкретен участник. Витан я беше пратил за 7-мо място в Експерт, по неясни за мен причини и затова е за Калин, не мисля че е с цел подигравка.
        Дори и така да е.Който и от Експерта да е на 7мо място не заслужава такава подигравка!
        Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
        Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
        Враца

Коментар

Дори и така да е.Който и от Експерта да е на 7мо място не заслужава такава подигравка!
          Не мисля, че който и да е от състезателите заслужава подигравки, не само от клас Експерт. Номера е да не се приема за подигравка и въобще - обръщайте по-малко внимание на трол-атаките в Интернет.
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Аз сега се сетих каква беше идеята на купата, много по функционална алтернатива на моделчето ми на ГАЗ-69, което се даваше в клас Хоби. Аз пък и дадох смисъл, на дебют на нова тръбарка.

Коментар

Наградата си е награда пък било то купа за салата или дори чифт чорапи да беше и не виждам смиъл да се търси скрит контекст в нея.
              >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
              Защото така ми харесва...
              Телефон: НЯМАМ
              Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Витан/ка нито може да прочете този пост, нито да се извини поради причина ме настъпи БАН-ана и "отлЕтЕ" у лево, точно заради писанията си в тази и няколко други подобни теми.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                  Витан/ка нито може да прочете този пост, .
                  Чете, чете..., но за щастие не може да пише. Сега пълни фейса със своите знания.

Коментар

В новините на Хоби ТВ е намерило място и нашето състезание!
                    Материала започва на 22.40мин.
                    http://www.hobbytv.bg/news.php
                    Последно редактирано от Светозар Стеев; 11-10-13, 21:18.
                    ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Първоначално публикуван от Даниела Борисова Преглед на мнение
                      Чете, чете..., но за щастие не може да пише. Сега пълни фейса със своите знания.
                      Я пусни ако знаеш ника под който се подвизава тук да и намажем найлона с олио.
                      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                        Я пусни ако знаеш ника под който се подвизава тук да и намажем найлона с олио.
                        https://www.facebook.com/vitan.vitanov.79?fref=ts
                        Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                        Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Първоначално публикуван от optisprint teteven/Пламен/ Преглед на мнение
                          Още не са ни дали права във фейса.

Коментар

Малко материал и от местните медии:

Започва на 7,50мин.
                            https://www.facebook.com/photo.php?v=579753685419133&set=vb.100001535208565&type=2&theater

ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Блажени са безпросветните:

derhunter: "Витан/ка нито може да прочете този пост, нито да се извини поради причина ме настъпи БАН-ана и "отлЕтЕ" у лево, точно заради писанията си в тази и няколко други подобни теми."

Не знам кои подобни теми има предвид derhunter-ът - вероятно смехорията със съжденията на форумния Магелан за "фестивала", посетен от 30 души?

Госпожа Б.: "Чете, чете..., но за щастие не може да пише. Сега пълни фейса със своите знания."

Та:

1. Витан няма за какво да се извинява
                              2. Ако госпожа Б. не знае, то derhunter-ът, като модератор, би трябвало да знае, че бан-ът нищо не решава - ни четене, ни писане, ни 118 регистрации...

Модерацията на #овцефорума е достатъчно нескопосана, правила няма. За какво да трупаме излишни импресии?
                              — in Sofia, Grad Sofiya, Bulgaria.

Витан вижда и чува всичко
                              Газ 69 2.4i
                              Густо майна, пътят свърши !!!
                              GSM: О895 7О6О59

Коментар

Не можеш да спреш някой да чете. Единствено можеш да му пречиш да пише.
                                Но това не е толкова важно - на троловете трябва да се обръща минимално внимание - по възможност: 0

Малко по темата:
                                Искам да благодаря на организаторите за смелото им решение да направят експериментът "Ентусиаст". Радвам се, че чрез участието си съм допринесъл, макар и малко, за големия интерес към този клас. За мен беше интересно да се пробвам на трасето с джипката, която ми е за всекидневна употреба.
                                Постигнах целите, за които бях отишъл:
                                Да стартирам 2 пъти и да финиширам 2 пъти. Също така и да се прибера на собствен ход. Като бонус към това бих отбелязал, че дори не съм последен - при положение че бях единствената дълга база.
                                Радвам се, че успехът Зверино 4х4 Ентусиаст доведе до спонтанното обявяване на Разград клас Ентусиаст. Според мен това е един подценен клас - доста хора биха искали да се пробват "ей така" с машината, с която разполагат. И смятам че това ще е интересно.

Ще се радвам, ако хората, които снимаха клас Ентусиаст публикуват малко снимки. Сигурно не са го направили, защото смятат, че на фона на "големите батковци" ще е безинтересно. А аз мисля, че на доста хора ще им е интересно да видят как стокови джипки се справят с трасето на Хоби - без екстремите.

Пожелавам успех на Ентусиаст и в Разград - аз за мое съжаление няма да дойда, прекалено скоро ми е, и прекалено далече.
                                Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X