От: Зверино 4х4 Екстрийм -2013 /5-6 октомври/
Коле Разград не льже днес се изплаших имам чуството че танкове ще минават
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Зверино 4х4 Екстрийм -2013 /5-6 октомври/
Свий
X
-
И аз искам да благодаря на Боби за помощта!!! Без него нямаше да се справим днес. Зоните за експерт вече са на 90% готови, а Хоби и Ентусиаст почти на 100%.
Тука малко се престарахме, пихме бира и се унесохме та забравихме да кажам на Пачо (багериста) кога да спре да копае, а той копае до откат. Но не се шашкайте след първият, който там ще си остане защото няма да има с какво да го извадим, другите ще минават като на парад.Първоначално публикуван от Светозар Стеев Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]629148[/ATTACH]Последно редактирано от Стоян Францов; 21-09-13, 23:40.
Коментар
-
-
Тъй като дотук не видях последователен и еднозначен отговор на господа организаторите, повдигам отново следните въпроси (Развитието на "дискусията")Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнениеКакво стана с ограниченията за гумите на "Ентусиаст"?
Размера е ясен, но с асфалтови определено не става, а аз имам само такива и от "забранените".
1. Какъв е максимално допустимият размер на гуми за клас Ентусиаст?
2. Кои са "забранените" за ползване гуми в клас Ентусиаст?
3. Ще бъдат ли измервани изобщо преди старта гумите на машините в клас Ентусиаст?
4. Ако да, с какво? С разтегателния аршин 82" (в който се побраха гуми 84") от Лазарово, изобретен от доайена на аршините?
5. След като за пореден път организаторите на различни стартове от веригата подготвят екстреми заедно, и отново сами ще оценяват себе си, кога ще отпадне коефициентът?
доп: 15:31: Тъй като от записалите се участници до момента, има такива, които сами заявяват, че не отговарят на условията - ще бъдат ли допускани до старт?Последно редактирано от Vitan; 23-09-13, 15:32.
Коментар
-
Отговорът конкретно за теб е: Ела на Зверино и ще разбереш!Първоначално публикуван от Vitan Преглед на мнениеТъй като дотук не видях последователен и еднозначен отговор на господа организаторите, повдигам отново следните въпроси:
1. Какъв е максимално допустимият размер на гуми за клас Ентусиаст?
2. Кои са "забранените" за ползване гуми в клас Ентусиаст?
3. Ще бъдат ли измервани изобщо преди старта гумите на машините в клас Ентусиаст?
4. Ако да, с какво? С разтегателния аршин 82" (в който се побраха гуми 84") от Лазарово, изобретен от доайена на аршините?
5. След като за пореден път организаторите на различни стартове от веригата подготвят екстреми заедно, и отново сами ще оценяват себе си, кога ще отпадне коефициентът?
За останалите - това е правилникът по който ще карат класовете Хоби и Ентусиаст:
правилник Хоби .pdfПоследно редактирано от Стоян Францов; 23-09-13, 17:17.
Коментар
-
Гуми "разрешени" си подсигурих.
Не съм сигурен обаче за таксата, която внесох точно на 20-ти, дали е пристигнала навреме. Ако има разминаване ще доплатя на място.
Поздрави!Приятели не се печелят - губят се завинаги.
УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
Времето е ценно, само ако не бързаш.
0889623098
Коментар
-
Всичко е наред с таксата.Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнениеГуми "разрешени" си подсигурих.
Не съм сигурен обаче за таксата, която внесох точно на 20-ти, дали е пристигнала навреме. Ако има разминаване ще доплатя на място.
Поздрави!
Коментар
-
Специално за Колето прилагам снимка с реалната дълбочинаПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеИзроди сте вие...
Хубаво, че сте ми далеч
!
ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!
Коментар
-
И днес поработихме малко по трасето и по-точно зоната с камъните.Вече хобито си има своя зона с камъни и съответно експерта ще се бори с по-големите камънаци.
Новата хоби зона.
От това място ще стартират експертите.
Това е част от същата зона но вече има и камънак!
ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!
Коментар
-
Kоле !Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеИзроди сте вие...
Хубаво, че сте ми далеч
траяла в България започват да се индивидуализира и конкретизира,дистанцира от (селските кошии )
в тази връзка 'франко' трябва да претърпи сериозни реформи и да ти дава повече в битките при "експертите"
ако има 
с добри пожелания
Коментар
-
Тениските за състезанието са готови. Съдиите и състезателите ще получат по една подарък, а всеки друг който иска да помогне за провеждането на състезанието може да си поръча на лично съобщение.
Разполагаме с размери:
за деца: S, M
за възрастни: : L, XL
Цена: 15 лв.
Последно редактирано от Стоян Францов; 26-09-13, 17:52.
Коментар
-
Дано да е достатъчно.Днес мерихме Врангела-2,17м.Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнениеШирината на вратите е съобразена с големите траляки и е над 2.20 м
Коментар
-
Нищо не е товаПървоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнениеДано да е достатъчно.Днес мерихме Врангела-2,17м.
Коста и Илиян са по 2.20.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Доста е трудно,но за сметка на това - интересно !
Коментар