Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4х4 ЕКСТРИЙМ 2013 /13-14 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4х4 ЕКСТРИЙМ 2013 /13-14 април/

Благодарности и от мен към всички. Поздрав за орга тима, много труд положиха но резултата е на лице. Браво момчета!
    Радвам се че успях да участвам в това състезание, щастлив съм че се преборих за третото място в класа.
    Живи и здрави! Успех и късмет на всички!
    ТЛК-120 Николай Колев
    0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

А не е правилно. На състезание се слуша главно навигатора. Ако вече явно не действа адекватно-тогава може да послушаш и съвет от публиката, но пък нали знаеш защо човек не чука публично...
      Знам, но при мен действа лафа за патилото.. За това се вслушах в съветите ти.. И съм сигурен, че точно те, помогнаха да те изпреваря в класирането!

Коментар

Ако не се беше счупила лебедката-нанайси щеше да ме изпревариш, ама късмет...

Нищо, ще се срещнем на друго трасе.
        А и е крайно време да докараш витарката да се види със стария си собственик и да се разходи пак из шуменските кални дупки.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Нищо, ще се срещнем на друго трасе.
          Силно се надявам..Както каза Борко - Влезе ми кал между зъбите!
          А и е крайно време да докараш витарката да се види със стария си собственик и да се разходи пак из шуменските кални дупки.
          Ако до тогава не е сменила собственика си, въпреки любовта ми към нея, ама мотора иде малък! А лагера, дето мислих да го сменям, ще го сменя, ама стария ще го вкарам в рамка, щот такова животно няма!!! Коле, за частите дето ти трябват, пиши на лични, ще помагам с каквото мога!

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
            Незнам но всички според мен трябва да бъдем благодарни на целия ОРГА тим.Направиха всичко да бъде перфектно.
            Асенчо така беше и предните 2години.(не случайно ги давам за пример постояно).Затова бях толкова сигорен че ще се включат във веригата.

Коментар

Свилен. Сърдити няма! Ще ми бъде приятно да се запознаем. Майтапа беше много тънък. Далеч сме от мисълта да се сърдим на някой. Да поспорим може ама без сърдене. Това съм успял да снимам от търчане след Величко. Само да вметна защото повечето не знаете. Името на автокъща "Вилиан" е съставена от две имена Величко и Илиан който е плътно зад гърба на Величко. Нищо че не се показвам много. По принцип във Форума пише Илиан. Величко чете и кара. Респект на всички за положените усилия и колегиално отношение!

Коментар

Още малко от клас "Хоби" в събота.

екипаж номер 15

Честито бойно кръщение на дебютантите!

И Пламен Исаев, който извън класирането тества своето ново творение...

Съжалявам, че така пускам заснетото видео - без обработка и на час(ден) "по лъжичка", но видеото е много, а компа нещо се пъне, но се надявам да издържи няколко дни... Утре продължавам с клас "Експерт" и от двата състезателни дни.
                Последно редактирано от Таня Кълева; 16-04-13, 19:42. Причина: грешка
                0889/ 634 448 - за приятели по всяко време...

Коментар

Здравейте,за съжаление не успях да присъствам на цялото мероприятие/нещо в последно време все ми се случва да съм съботен ден на работа,като има някакво мероприятие/,но все пак в неделя се насладих на заключителния етап.Организацията беше на високо ниво и шоуто беше готино!
                  Ето малко снимки и от мен...

Мястото освен подходящо за мероприятието беше и много просторно и красиво.

Борко от Русе откровено се опита да свие една гума,ама...счупи се и остана без предно и това осуети плановете му...

Колето и Белата обаче не дадоха шанс да се изнесе нещо от инвентара...

Следва....
                  Последно редактирано от lubashki777; 16-04-13, 17:31.
                  NISSAN FOREVER
                  -----------------------------------------------------------------------------
                  Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Втори пост започвам с една чаровница,която харесва офроуда и мероприятието...

Продължаваме с...

Указания...."напред и само напред"....

Преместих се за малко на трасето на "Хобито" и тъкмо навреме, за да чуя крилатата фраза "...и какво от това,нали имаме още 3 гуми"...
                    Кораво излезна Рокито,а за пилота и навигатора пък да не говорим.Пожелавам им успех и занапред и да не ги напуска този хъс който видях в очите им!

Вижте внимателно колко високо стои лебедката...че за следващия кадър ще ви трябва за сравнение....

....ха сега къде е лебедката....Абе пак си е там,ама потъването е хубаво....

Следват кални бани....,но купона е на макс

Тук искам да прикова вниманието ви....забележете към какъв камък се насочва следващия състезател....

..следващата снимка умишлено я изсветлих повече,за да може да се види ясно какво се случва с дифа и камъка...

А ето и по-подробно какво се случва....корав диф,камъка се предаде първи

През калния участък пък мина на самоход без лебедка...Браво!

А след това с всичката гас към финала...

Малко снимки и от общия старт,който поради това,че се наложи да издърпам една закъсала кола в калта му пропуснах началото...

От там...гас на моя паркетник към финала за награждаването!

На старт финала,хората в очакване на крайното класиране,вече товареха машините по платформите.

В очакване на класирането имаше организирано и още едно състезание.Падна много смях и емоции...

Времената са изчислени и крайното класиране е вече факт...

Следва продължение с награждаването....
                    Последно редактирано от lubashki777; 16-04-13, 18:46.
                    NISSAN FOREVER

Коментар

Страхотно сътезание се получи.Поздравления на организаторите и всички съпричастни с провеждането на това мероприятие.Направи ми голямо впечатление перфектната организация Браво! Благодарско и на тези който отразяват мероприятието тук със снимки и коментари

Коментар

Евала добре сте се позабавлявали в калта

Коментар

Последната част от снимките които имам ще започна с....финала естествено

Всички се събраха на това място в очакване на крайното класиране.Докато чакахме имаше раздумки между приятели....

Наградите чакаха нетърпеливо вече да бъдат връчени на победителите.

Препятствията и те безмълвно стояха в очакване да станат свидетели на това кой е успял най-успешно да ги пребори през този интересен и изпълнен с емоции ден.

И така момента настъпи....Победителите бяха оповестени и награждаването започна!

Ето и победителите в клас "Хоби" !
                          Честито....

А ето и победителите в клас "Експерт".
                          Честито и на тях

Еуфорията беше голяма,но пък и имаше защо!

Кмета на гр. Сливен закри официално състезанието.

И така завърши това чудесно мероприятие.Мероприятие с една невероятно добра организация,добре ръководено от орга тима и донесло много емоции и адреналин както на състезателите ,така и на нас публиката!
                          Да правите все такива хубави мероприятия момчета!
                          Поздрави на всички!
                          NISSAN FOREVER

Коментар

Ще си позволя извън останалата част от снимките да споделя и още няколко...
                            Снимки на...главния организатор и "виновник" да се случи всичкото това.
                            Антон...

-Дали всичко се получи както трябва????

-Да взема да звънна на Ренито от Хоби ТВ да питам за рейтинга....

-Абе...какво ще звъня...Тъй като гледам май се справихме..

- Мда...май се получи.Така като гледам....

Ами да Антонски...получи се.Място за съмнения няма.Всички са доволни от прекрасните два дни емоции и адреналин.
                            Браво за положение труд и многото мерак!

П.П.Не можах да се включа и да помогна,че в съботата бях на работа,но искрено се надявам за следващото мероприятие това да не е така!
                            Поздрави!
                            NISSAN FOREVER

Коментар

Снимки от телефона на моя колежка.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0154.jpg
Прегледи:1
Размер:142.4 КБ
ID:5472641Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0155.jpg
Размер:172.1 КБ
ID:5472642Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0156.jpg
Размер:162.3 КБ
ID:5472643Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0157.jpg
Размер:237.4 КБ
ID:5472644Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0161.jpg
Размер:205.0 КБ
ID:5472645Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0163.jpg
Размер:243.2 КБ
ID:5472646Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0164.jpg
Размер:294.3 КБ
ID:5472647Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0167.jpg
Размер:305.3 КБ
ID:5472648Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0170.jpg
Размер:168.9 КБ
ID:5472649Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0171.jpg
Размер:162.8 КБ
ID:5472650Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0174.jpg
Размер:275.6 КБ
ID:5472651Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0179.jpg
Размер:187.6 КБ
ID:5472652Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0182.jpg
Размер:212.0 КБ
ID:5472653Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0185.jpg
Размер:202.7 КБ
ID:5472654Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0187.jpg
Размер:179.5 КБ
ID:5472655Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0189.jpg
Размер:190.6 КБ
ID:5472656Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0190.jpg
Размер:141.4 КБ
ID:5472657Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0191.jpg
Размер:107.1 КБ
ID:5472658
                              Нека силата да бъде с нас!
                              Suzuki Grand Vitara
                              +34 642 91 4154

Коментар

И да започна от самото начало. Ето как беше тази година на Сливен, през моя поглед.

Откриването

Малко веселба по пътя до палатковия лагер...

Първо хванах Светльо от Видин с новия проект "Таласъм"-страхотна машина!

Асенчо

Здравко

Чаро

И Бай Матьо скоро трябва да изпълзи от тубата.....
                                Ето го

Утре продължението....
                                Последно редактирано от Таня Кълева; 17-04-13, 21:29. Причина: добавяне
                                0889/ 634 448 - за приятели по всяко време...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X