Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4х4 ЕКСТРИЙМ 2013 /13-14 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4х4 ЕКСТРИЙМ 2013 /13-14 април/

Пилота е разбрал,че тази кал не е лековита.....

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
      Забелязвате ли какво се е случило вече на тия снимки???
      Жокер:
      Нещо не е на мястото си .... и ... състезанието свърши!
      Полезно е като опит за всички от нас!!
      Пламен Исаев нарочно беше махнал шнорхела, и се пусна само за тест, джипа още не е завършен, но е факт че се напълни с кал.

Първоначално публикуван от viliancars Преглед на мнение
      Колега ти беше ли там? Видя ли изобщо за какво става въпрос. Че да ми КЪПЕШ апарат. За първи стъпки в офроуда това е много добро каране. При положение че Рокито няма блокажи на диференциалите. Ти колко участия и награди имаш?
      Вие сте си от Русе знаете си се да за пазим веселия тон от състезанието. Вече му казахме че не е прав. Величко, мисли за по-агресивни гуми и те чакаме и на другите състезания

Коментар

Е,нали това е част от удовоствието-да има кал навсякъде...
        Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Има кал от вътрешната страна на горивната камера...
          Имаме участник познал верния отговор!!

В смукателния колектор имаше поне шепа кал, а преди дроселната клапа ... половин кило ...!

Да, ама нали си има шнорхел!
          Една скоба да му изиграе .. курвенски номер!

Бях на старта на Исаев и .... не забелязах да е махнал "шнорхела" .....
          Знам, че се пусна извън класирането ... само за кеф!
          Съжалявам, че не го снимах ... можеше да се разбере ...
          Последно редактирано от CarTest™; 15-04-13, 19:38.
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от митре Преглед на мнение
            Е,нали това е част от удовоствието-да има кал навсякъде...
            Не и в цилиндрите

Поздрав за Пламен Исаев, Самурая ще стане истински претендент за призовите места в експерта!
            Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
            Mercedes w212 E350 4matic
            Ducati Monster 600
            O888795575

Коментар

Вилияне, не се пали брат. С писане не може да се изрази моментната емоция. Сигурен съм, че Свилен не е искал да те обиди или засегне, просто не е успял да се изрази правилно, и ти си го разбрал грешно.

Иначе браво за карането,бори се здраво, и си заслужи купата.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Има кал от вътрешната страна на горивната камера...
                И скъсана биела на четвърти цилиндър.
                Маркуча,го извадих нарочно,че с него въобще не откъсваше.Ама гумата се оказа много точна.Още и се чудя как успя да уцели тази малка дупка.
                Новият двигател е спазарен,така,че няма страшно.
                Имам вече два двигателя за части,ако на някой му трябва нещо да свирка.

Коментар

Относно Пламен-когато не можеше да си намери навигатор за експерт му предложих аз да му навигирам, все някак щяхме да съвместим двата ми старта(а после се оказа, че било и много лесно-аз стартирах в хобито чак към 3 следобяд), но той вече се беше примирил, че и той ще е в хобито, и не поиска да направим този вариант.
                  На зоните за експерт нямаше толкова кал, и даже да беше излязъл маркуча може би нямаше да засмуче толкова кал, ама такъв му бил късмета.

Писали сме заедно с Пламен.

Каква гума бе, да не би парче гума да е влязло в колектора?.

За части-да ти се намира феродов диск с 16 шлица? Утре ще търся такъв, но има шанс и да не намеря, а в магазина не познават числата, та се търси нещо на старо...

Коментар

Относно Пламен-когато не можеше да си намери навигатор за експерт му предложих аз да му навигирам, все някак щяхме да съвместим двата ми старта(а после се оказа, че било и много лесно-аз стартирах в хобито чак към 3 следобяд), но той вече се беше примирил, че и той ще е в хобито, и не поиска да направим този вариант.
                    На зоните за експерт нямаше толкова кал, и даже да беше излязъл маркуча може би нямаше да засмуче толкова кал, ама такъв му бил късмета.

Писали сме заедно с Пламен.

Каква гума бе, да не би парче гума да е влязло в колектора?.

За части-да ти се намира феродов диск с 16 шлица? Утре ще търся такъв, но има шанс и да не намеря, а в магазина не познават числата, та се търси нещо на старо...
                    Късмет ... иначе премина много добре улея
                    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                      иначе премина много добре улея
                      Кой това?
                      Ако е за мен-изобщо не беше добре. Плана си беше да карам по двата бряга без да падна долу, ама не стана... Дали е от навигатор, дали от мен, дали от улея-не знам, но за мен не беше добро минаване. Ако не бях строшил лебедката, после на калния праг, след като видя,ч е не мога да изляза на ход щях да се извадя с нея, и после не мисля, че щях да имам проблеми по трасето.
                      Ама нова конструкция-показва си детските болести, та се налага лекуване.

Ако е за Пламен-не знам как е минал улея, не бях там като кара, респ. не мога да коментирам.

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
                        Не и в цилиндрите

Поздрав за Пламен Исаев, Самурая ще стане истински претендент за призовите места в експерта!
                        Не ти се вярваше,че ще мина улея,но навигатора ми е печен /Вальо/. Но по едно време му звънна телефона и ме забрави.

Коментар

Кой това?
                          Ако е за мен-изобщо не беше добре. Плана си беше да карам по двата бряга без да падна долу, ама не стана... Дали е от навигатор, дали от мен, дали от улея-не знам, но за мен не беше добро минаване. Ако не бях строшил лебедката, после на калния праг, след като видя,ч е не мога да изляза на ход щях да се извадя с нея, и после не мисля, че щях да имам проблеми по трасето.
                          Ама нова конструкция-показва си детските болести, та се налага лекуване.

Ако е за Пламен-не знам как е минал улея, не бях там като кара, респ. не мога да коментирам.
                          За Пламен .
                          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Благодаря! Разбрах го правилно. Не се сърдя. Просто не е това начина да насърчаваш начинаещи.

Коментар

Първоначално публикуван от simo_tonev Преглед на мнение
                              Oгромно Браво на организаторите! За 13 години офроуд не е имало толкова атрактивен масов старт! Огромно БЛАГОДАРЯ на Илиан за спортсменсткия жест,лично,като наставник на Асенчо искам да го почерпя на следващото мероприятие!И, огромно СУПЕР СТЕ на екипажа ми ,разбрал, как се прави ОТ НИЩО НЕЩО ! Учим се
                              Благодаря за почерпката Симо , ще се възползвам от нея
                              А има и друго,че не се знае следващата такава ситуация,аз от коя страна ще бъда ????????

Коментар

Вилияне, не се пали брат. С писане не може да се изрази моментната емоция. Сигурен съм, че Свилен не е искал да те обиди или засегне, просто не е успял да се изрази правилно, и ти си го разбрал грешно.

Иначе браво за карането,бори се здраво, и си заслужи купата.
                                Величко,наистина не си разбрал,че Свилен те майтапи.Ти пък запали от четвърт и те така....Пък той сякаш има бая състезания и наистина може да "къпи" фотоапарат./не само Г-класи/
                                Чавдар Владимиров
                                0887/912075
                                Ленд Ровър Диско 1
                                Самуад в проект

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X