Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СЛИВЕН 4х4 ЕКСТРИЙМ 2013 /13-14 април/
Свий
X
-
От: СЛИВЕН 4х4 ЕКСТРИЙМ 2013 /13-14 април/
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАз да помоля ако някой има снимка или клип как от моя съединител излизат искри, и падат капки разтопен метал-да ги сложи тук, или да се обади да видим как да ги получа.
Поизнасилих го съединителя, ама докато машината върви-не се предавам, ако имам и минимални шансове. Та с повечеко газ... та доникъде. Ама и трапа си беше поизровен, и се минаваще трудно. А и като останах без лебедка, нямах друг шанс освен да изляза на ход. Е, излязох, ама ме дърпа друг джип, и след 200 метра съединителя се предаде окончателно.
Сега търся спонсори за смяна на съединителПо добре трактор
Виждам че ви е трудно класирането ето и имената .Хоби 1 и 2 място двамата Калпачки с Джимни и Витара (ако не бъркам машините) 3 място Николай Колев Самурай . Клас експерт 1 място Илиян с зелената магия 2 място Вальо с новото си творение и 3 място Чавдар с старото творение на Вальо дайхатцу рокиТова от мен за нетърпеливите а пълното класиране да го качи Антон (с) дългия
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Организацията както винаги беше на ниво, съдийството-коректно. Имам само една забележка:
Защо десет минути преди старта на ''Експерт'' в неделя бяха променени правилата, въпреки че никой от състезателите не беше съгласен? След като има обявени правила , след като сме се записали и подготвили да участваме за такъв формат, то мисля че не беше коректно спрямо нас- състезателите. И това само и единствено да се угоди на един човек за сметка на други осем. Аз лично се почувствах прецакан.
Поздрави.На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Супер състезание благодаря на организаторите за купона.Не бях ходил досега но мисля и за догодина да се повтори.Организация много добра като съдий и разяснение на дреболий.
Искам да изразя огромни благодарности на Илиян от Разград заради който влезнах в 5-цата.https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
А забравих имам молба някой ако има видео от масовата зона от днес да го качи че ми стана интересно колко ме бива за каменарhttps://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
Браво на всички пичове от оргатима на Сливен 4х4 extreme.
Специално на Тони и Емо.
Много добра работа са свършили и с двете трасета,прецизно премерени,
добре балансирани препятствия които се харесаха и на зрителите, и на почти
всички състезатели
Дано продължават така с организирането на такива сериозни, оффроуд състезания.
Браво !
Коментар
-
Страхотно състезание! Всичко беше на ниво! Благодаря на организаторите, които са се потрудили найстина много! Лични благодарности за Емо, благодарение на който ние успяхме да стартираме втория денСузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp
0888 20 93 63
Коментар
-
Първоначално публикуван от viliancars Преглед на мнениеБлагодарим на организаторите! Всичко беше на супер ниво.
Ето малко снимки на нашето Роки.
С награда за най атрактивно представяне при хоби.[ATTACH=CONFIG]569466[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]569467[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]569468[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]569469[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]569470[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]569471[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]569472[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]569473[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]569474[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]569475[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]569476[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]569477[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]569478[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]569479[/ATTACH]ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАз да помоля ако някой има снимка или клип как от моя съединител излизат искри, и падат капки разтопен метал-да ги сложи тук, или да се обади да видим как да ги получа.
Поизнасилих го съединителя, ама докато машината върви-не се предавам, ако имам и минимални шансове. Та с повечеко газ... та доникъде. Ама и трапа си беше поизровен, и се минаваще трудно. А и като останах без лебедка, нямах друг шанс освен да изляза на ход. Е, излязох, ама ме дърпа друг джип, и след 200 метра съединителя се предаде окончателно.
Сега търся спонсори за смяна на съединителГаз 69 2.4i
Густо майна, пътят свърши !!!
GSM: О895 7О6О59
Коментар
-
Първоначално публикуван от Агоп Серопян (аниматора) Преглед на мнениеКакво строши по лебедката ?
Иначе всички бяха учудени от скоростта с която лебедката ме вадеше от V-образния канал, ама това докато се строши. Нищо, сега се отстраняват детските болести, малко по малко ще започне да работи без аварии.
По ми е интересно да видя какво се е случило в съединителя, та са хвърчали искри и е капал разтопен метал.
Доста хора казаха, че са снимали, пак да помоля да сложат снимки или клип.
Ако не искат да ги слагат тук(или просто ги мързи)-може да ми ги пратят.
Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар