Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тетевен 4х4 2013 - Коментари
Свий
X
-
От: Тетевен 4х4 2013 - Коментари
В Петък официалния старт ще бъде даден от площада в Тетевен, както е по обявената програма. Пускам координати на реалните стартове. Мястото на реалния старт за Крос - кънтрито в Петък (Пролога) ще бъде обявено допълнително. В Неделя стартовене на затворените трасета са на същото място като в Събота.BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...
Коментар
-
BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...
Коментар
-
подадени заявки за участие до момента :
КЛАС ТРОФИ
Живко Бакалов/Георги Василев -Nissan Patrol
Ваню Иванов/Любомир Димитров-Nissan Patrol
Николай Ненов/ Георги Георгиев-Suzuki Vitara
Илиян Илиев/Младен Стоянов-Jeep Wrangler
Димитър Димитров/Денислав Карапейков-Nissan Patrol
Владимир Димитров/Константин Панайотов-Suzuki Samurai
Кирил Цветанов/Митко Митков-ГАЗ 69
Светослав Дончев/Мирослав Станев -Mercedes G
Иван Попов/Асен Иванов -Chevrolet Tracker
Любен Динев/Диян Динев -Toyota Land Cruiser
Гюнайдин Мурад/Делян Димитров -JEEP Wrangler
КЛАС КРОС-КЪНТРИ-ОТВОРЕН
Николай Колев/Димитър Колев-Mitsubishi Pagero
Методи Паунов/Асен Василев-Nissan Patrol
Станислав Стоянов/Павел Радев-Nissan Patrol
Бойко Манчев/Николай Къшов-Nissan Patrol
Евгени Младенов/Борислав Фарчилов-Nissan Patrol
Николай Василев/Владимир Андреев-Suzuki Samurai
Цветан Моллов/Владимир Големанов-Mercedes G
Коментар
-
Интересна конкуренция и в двата класа ... има още няколко атрактивни екипажа но май са подали заявки след обявяването на участниците. Който още се чуди да побърза, до колкото разбрах и наградният фонд никак няма да е лош
BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...
Коментар
-
Е, на това му се вика подсказване...!!!Първоначално публикуван от yosko Преглед на мнение

0889/ 634 448 - за приятели по всяко време...
Коментар
-
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ
Местата за настаняване в хотел "Олимп" свършиха....окончателно.
За всички,които правят планове да бъдат част от "Тетевен 4х4 -2013",но не са се организирали навреме,на разположение ще бъде хотел "Тетевен". Връзка може да направите с мен/0887666688-Гергана/ ,на рецепция на тел:0678/52482 или на GSM:0885901881.Цените на стаите там ще бъдат същите - /70 лв студио 2+1/ и /60лв - двойна/.Рецепцията е запозната и ще очаква обажданията ви.
Коментар
-
Информация за палатковия лагер!
Организаторите окончателно решиха палатковия лагер да бъде на възможно най-доброто за Звездобройците място в града ни!
А именно-в центъра на града, точно срещу централния площад; на отсрещния бряг на река Вит. Така хем ще сте в епицентъра на събитията, хем ще се радвате на спокойстие и пространство в "парк". Мястото е леснодостъпно, голямо и ще има сянка за всички. Вече е заградено, окосено, обезпаразитено и ви очаква. Има чешма с изворна вода, с доказани лековите свойства. В близост е заведение на наш колега- офроудър, което ще е на ваше разположение, за каквото се сетите: кафе, напитки, супи - много добра кухня...!
Риболовците да си не забравят такъмите, че ако им остане време, могат да се пробват "кво кълве У Вита"...
До бивака на състезанието се стига за около 5-6 минути пеша(може и с автомобил, разбира се)
Коментар
-
-
Така, както се бях настроил отдалеко да бъда зрител и отпочиващ по време на тазгодишното издание на състезанието се оказа, че ще съм за трети пореден път участник в това невероятно приключение. За мен това състезание е свързано с особен сантимент, макар, че на предните две издания бяхме сполетени от технически проблеми по машините, и то когато сме първи във временното класиране до тогава. Дори миналата година това се случи на 4 км преди финала. Няма да казвам в кой клас и с кой джип, пък дано този път изгоним каръка(дано не съм аз де) и имаме повече късмет да видим финала със здрава машина.Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
Коментар
-
Да,Живко, предвидено е и място за бегачките и платформитеПървоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнениеТанче , а има ли място до палатковия лагер за платформите и бегачките ? А също да попитам в палатковия лагер ще има ли откъде да се вземе ток ?
. И въпроса в нуждата от ток вече е решен - ще има, само си носете удължители, че нашите ще са по друго предназначение...!
Насе, нямаш си представа аз колко приятно съм изненадана..направо нямам думи...СУПЕР!Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнениеТака, както се бях настроил отдалеко да бъда зрител и отпочиващ по време на тазгодишното издание на състезанието се оказа, че ще съм за трети пореден път участник в това невероятно приключение. За мен това състезание е свързано с особен сантимент, макар, че на предните две издания бяхме сполетени от технически проблеми по машините, и то когато сме първи във временното класиране до тогава. Дори миналата година това се случи на 4 км преди финала. Няма да казвам в кой клас и с кой джип, пък дано този път изгоним каръка(дано не съм аз де) и имаме повече късмет да видим финала със здрава машина.
Под знака на тази хубава новина ще премине целия ми ден! Добре сте ни дошли - чакаме с нетърпение...!
Коментар
-
Ице, пак изпускаш купона...! Иначе за тениската, нямаш проблем - след три седмици лично ще ти я подаря!Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнениеТанче, няма да мога да дойда, че ще пътувам, но искам да си купя тениска xxl. Кажете как. Мога да си я взема и на старта на Бреслау Балкан...
Коментар
-
Това май е част от трасето в съботния ден веднага след старта //htftp.offroad-bulgaria.com/optisprint_teteven/biwola.wmv
Здрав път, но сигурно ще има "заигравки" напряко през гората, а там многогодишната нападала и изгнила шума може да поднесе изненади...
Тук е трасето на пролога от петък - спускането към Гориньовоhttps://htftp.offroad-bulgaria.com/o...n/gorinovo.wmv
Дълбоки урези по средата на пътя, не е изключено да има и преки участъци през гората.Важно е да се хване правилният път от билото на "ЧЕТИРИ ПОЛЯНИ" надолу,малка грешка в посоката може да отведе екипажа на десетки километри встрани....Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
Пламен Златарев 0888 66 03 18
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар