Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • До: Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА

    поздравления за пловдивската група и най вече за екипажа на МИТАКА И КАЛАША за достойното представяне!!!БРАВО МОМЧЕТА!!!
    СТРАХОТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ!!!От името на екипаж №36 искам да изкажа благодарности на екипажа на БОЯН И ВУШЕВ ,които ни теглиха като черво и благодарение на тях успяхме да финишираме ,благодаря и на колегите със софийския Нисан ,които също много ни помогнаха с телено въже да излизаме от коловозите.Благодаря на организаторите и на всички ,които по някакъв начин помогнаха да си прекараме страхотно с много кал и адреналин!по
    БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
    TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
    Съби Радев А(-) 0895745706

    Коментар


    • До: Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА

      Първоначално публикуван от Nasori Преглед на мнение
      Явно не се разбира за какво става въпрос или не се иска просто.
      Всички разбраха, а Организаторите се извиниха и ще коригират грешката
      А ти разбра ли, че проблема е в тона и квалификациите на съпругата ти в поста й

      Коментар


      • До: Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА

        Първоначално публикуван от Nasori Преглед на мнение
        Здравейте на всички съфорумници и участници в Трявна! Пише съпругата на Наско, чийто профил използвам в момента, за да споделя с вас огромното си разочарование ...
        Уважаема госпожо, много Ви моля да не приемате всичко толкова лично и "навътре", защото предполагам, че Вие, съпругът Ви, както и всички други сте дошли, за да се забалвлявате, а не на всяка цена да окупирате престижното 18-то място в дневната класация за навигация.
        Това, че е станала грешка в класирането не означава, че светът е свършил, нали така?!?
        За това състезание всеки участник се е готвил спрямо неговите възможности, опит, финансов ресурс и е дал всичко от себе си и машината за да участва /не е най-важното да е завършил или класиран по-напред/.

        Искам да успокоя нервите Ви, като Ви спомена, че сезона едва сега започва. Ще има много и интересни състезания, които тепърва предстоят. Надявам, се че, няма де се откажете от офроуда, нали?

        Не съм адвокат на организатори и съдии, но Вие поставяйки се на тяхното място можете ли да сложите ръка на сърцето си и да гарантирате, че при толкова много участници грешки и пропуски няма да има?

        Ако отговора Ви е "ДА", имате много възможности, да организирате едно или повече състезания, или мероприятия с несъстезателен характер.

        Поздрави и от мен на организатори, спонсори и съдийски екип!
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

        "Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

        Коментар


        • До: Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА

          За всички които четат по горе ще кажа че моето мнение съвпада с това на жена ми. Бай Ганьо е всеобщото нарицание за българина, пръднята - за свършената българската работа и за съжаление и аз съм част от тази картинка защото по рождение съм българин. Това е заглавие а не лично обръщение към Йосиф. Ако той се беше постарал в приказките си поне проблем нямаше да има защото той обиди и се подигра. Не го тушира. Можеше да каже: ОК ще проверим и ще видим и ако има грешка ще поправим. Ако сте само вие сте вън, но ако има повече хора ще мислим кога и как и пак ще проверим. Приказката за благата дума всеки я знае. Но самочувствието му на организатор на нещо грандиозно и самоувереността му бяха водещи в разговора и той лесно махна с ръка върху труда на другия. Въпроса е принципен. Искате Евала за направата на голямо състезание и като брой участници и за смелостта да се организира, ама не правите Евала на тези които се осмелиха на свой гръб да направят състезанието интересно и тези в него и за тези извън него. И през ум на никой не минава че няма да има грешки спънки проблеми. Ама направи си честта да си признаеш грешката не нападай. Ние се съгласихме и доверихме, че няма трак и след старта 2рия ден ден на траяла си казахме майната му нали си е кеф. Продължихме в състезанието и си заминахме. Дошъл си премерил си сили и възможности и като машина и като шофьор. Видял си какво си постигнал със собствени сили и средства и изпитваш удоволствие че си някъде там между експерти и любители. Това го казвам по отношение на някакво класиране. А не съм мислил за предно и задно място. Гадното беше когато открих че има запис и то без прекъсване. И това че подигнахме темата тук за разискване не прави някой по малко или повече добър организатор който видиш ли знае за проблем ама го разкарва лесно с две приказки под ехидна усмивка и не прави никакъв опит да оправи. Гадното е че не съм само аз и вие можехте да кажете Ей хора имате проблем с Нувитата, нямате запис. Или преди състезанието правилата които четем за ГПС и с които всеки се съобразява да са точни и изчерпателни. И както ние ви казваме браво за усилията за подготовката на състезание така и вие кажете браво за усилията за преминаване на трасето на тези които са за първи път. Много е просто и няма смисъл от толкова приказки за мъжа и неговата съпруга щото е залитане в една или друга посока само и нищо полезно. Не става въпрос за злобно плюене а за яка критика която може поне от части да се приеме за да може следващия път да няма същия проблем. То с опит се шофира и готви джип ама и при правенето на такива мероприята трябва да се трупа опит а не да се казва Ами като сте толкова отворени направете вие.

          Коментар


          • До: Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА

            Каквото и да си говорим много е гадничко да те "порежат" незаслужено,а още по-гадно е отношението и коментарите след това!
            Така не се популяризира спорта(ако това е целта)-напротив!
            Абе хубава работа,ама българска...
            много автомати-слаби резултати!

            Коментар


            • До: Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА

              Nasori, аз присъствах на целия спор между вас и Лагадов. Не чух той да се е изказал подигравателно, освен може би момента, че не може да искате евтино нюви предназначено за по пътя да хваща добър сигнал и в гората. Вярно, че Йосиф каза, че всички които са били с нювита са имали проблем из балкана, но никой не е преполагал, че това може да се случи, нали? Намирам грешка в начина на решаване на проблема с непрочетените тракове, но нищо друго укоряващо организатора не видях. И други го казаха вече-представи си да трябва да се оправяш с над 80 джипа, повечето от които са за пръв път на състезание. И представяш ли си какъв огън му е горял на главата? Убеден съм, че никой не е имал за цел да обижда и подиграва когото и да било. Просто сте афектирани от случилото се, и с право разбира се, но не си мислете, че това е направено нарочно. А и Сабин вече каза, че грешката е била изцяло негова, прави му чест това...

              Искам да обърна внимание на един друг пропуск. По пътна книга, там където ние-любителите пропуснахме екстрема за профитата, и трябваше да се влеем в общото трасе разстоянието е 3 350 метра. По спомен. Аз нямам трип, но и двата джипа пред мен имаха, и после казаха(и двата екипажа), че на точния метраж има точно същото отклонение като на картинката, и пак по асфалтов път, и те без никакво колебание се мушнаха в него, аз след тях, и посе още доста екипажи-станахме може би повече от 10-15... Помотахме се из разни селца, и като решихме, че това не е верния път, се върнахме на първоначалния път. Слязохме още надолу по асфалта, и там след 300 метра беше вярната точка, После имаше коментари, че няколко човека са измерили въпросното разстояние, и на всички е показало едно и също-300 метра. Вярно, че на брифинга вечерта Йосиф няколко пъти повтори, че на отбивката има автобусна спирка, и ще има чекпойнт, но нали вярваме на пътната книга и трипа...
              Нейсе, аз не се задълбавам, защото бях на състезанието не толкова за класиране, отколкото за тръпката и изживяването да карам на истинско състезание. Но все пак ми е интересно да разбера имало ли е грешка с метрите в пътната книга?
              Поздрави на всички участници и организатори.
              Последно редактирано от VE LA; 15-03-10, 15:38.
              Има ли желание-има и начин!

              Коментар


              • До: Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА

                Първоначално публикуван от Nasori Преглед на мнение
                За всички които четат по горе ще кажа че моето мнение съвпада с това на жена ми. Бай Ганьо е всеобщото нарицание за българина, пръднята - за свършената българската работа и за съжаление и аз съм част от тази картинка защото по рождение съм българин. Това е заглавие а не лично обръщение към Йосиф. Ако той се беше постарал в приказките си поне проблем нямаше да има защото той обиди и се подигра. Не го тушира. Можеше да каже: ОК ще проверим и ще видим и ако има грешка ще поправим. Ако сте само вие сте вън, но ако има повече хора ще мислим кога и как и пак ще проверим. Приказката за благата дума всеки я знае. Но самочувствието му на организатор на нещо грандиозно и самоувереността му бяха водещи в разговора и той лесно махна с ръка върху труда на другия. Въпроса е принципен. Искате Евала за направата на голямо състезание и като брой участници и за смелостта да се организира, ама не правите Евала на тези които се осмелиха на свой гръб да направят състезанието интересно и тези в него и за тези извън него. И през ум на никой не минава че няма да има грешки спънки проблеми. Ама направи си честта да си признаеш грешката не нападай. Ние се съгласихме и доверихме, че няма трак и след старта 2рия ден ден на траяла си казахме майната му нали си е кеф. Продължихме в състезанието и си заминахме. Дошъл си премерил си сили и възможности и като машина и като шофьор. Видял си какво си постигнал със собствени сили и средства и изпитваш удоволствие че си някъде там между експерти и любители. Това го казвам по отношение на някакво класиране. А не съм мислил за предно и задно място. Гадното беше когато открих че има запис и то без прекъсване. И това че подигнахме темата тук за разискване не прави някой по малко или повече добър организатор който видиш ли знае за проблем ама го разкарва лесно с две приказки под ехидна усмивка и не прави никакъв опит да оправи. Гадното е че не съм само аз и вие можехте да кажете Ей хора имате проблем с Нувитата, нямате запис. Или преди състезанието правилата които четем за ГПС и с които всеки се съобразява да са точни и изчерпателни. И както ние ви казваме браво за усилията за подготовката на състезание така и вие кажете браво за усилията за преминаване на трасето на тези които са за първи път. Много е просто и няма смисъл от толкова приказки за мъжа и неговата съпруга щото е залитане в една или друга посока само и нищо полезно. Не става въпрос за злобно плюене а за яка критика която може поне от части да се приеме за да може следващия път да няма същия проблем. То с опит се шофира и готви джип ама и при правенето на такива мероприята трябва да се трупа опит а не да се казва Ами като сте толкова отворени направете вие.
                Колега на навигатора работата му е да следи трака и пътната книга а не да блее настрани и после да се чудите какво става GPS-са трябва да е пред очите а това за НЮВИТО не е вярно че нестава просто е трябвало да му изберете правилното място!!!

                П.П. Вземете да направите състезание на което всички да са доволни, като толкова много драскате в форума да ви в идим вас какво можете.
                Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
                тел. 0898327627
                Радослав

                Коментар


                • До: Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА

                  Г-н Nasori,мисля че ви обърнахме достатъчно внимание днес във форума.Резултатите са поправени и Вальо ще ги публикува още днес.

                  Коментар


                  • До: Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА

                    Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

                    Искам да обърна внимание на един друг пропуск. По пътна книга, там където ние-любителите пропуснахме екстрема за профитата, и трябваше да се влеем в общото трасе разстоянието е 3 350 метра. По спомен.
                    3550 m беше обявено вечерта на брифинга и наистина си беше точно толкова.
                    Последно редактирано от VE LA; 15-03-10, 15:22.

                    Коментар


                    • До: Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА

                      Колеги, нещо много се възбудихте май а?

                      Този човечец и жена му. Не се палете толкова де.Недейте така да обиждате Йоско. Бъркате. Другият път като хвърляте време и пари преценете, къде и за какво.Надявам се,че GPS-a не е бил с IGO.Мисля, че Йоско се държал много добре с вас и не е имал за цел да ви обиди.Не сте попадали на правилният организатор.Да видите тогава....

                      За грешката в пътната книга. Колега, работата на навигатора е да гледа, да слуша и да преценява ситуацията. Имало е състезания дето цялата книга, освен за подпалка за друго не става.За една грешка да го правите на проблем е доста пресилено.

                      Лагадов, състезанието беше СУПЕР.Аз лично се върнах 5-6 години назад, когато не се "биехме" 10 джипки за 1-2мин. и всички в трасето си помагахме.Верчето викаше по мен, че нямам лебедка, нямам колани и продължаваше да ме вади от поредната дупка в която съм се посадил, като борче.
                      Аз се изкефих много.
                      Ако ми е меродавно мнението де, че ние с "невероятния" автомобил финиширахме на 11км.

                      БРАВО на целият екип.
                      БРАВО на спонсорите(друг път пак).
                      Последно редактирано от VE LA; 15-03-10, 15:24.
                      WWW.FBRALLYRAID.COM

                      Коментар


                      • До: Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА

                        На мен лично състезанието много ми хареса,беше организирано перфектно. Нормално е при 80 екипажа да има и някой недоволен,но съм сигурен,че никой не е ощетен умишлено! Поздравления за организаторите и спонорите!
                        Последно редактирано от VE LA; 15-03-10, 15:21.

                        Коментар


                        • До: Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА

                          Първоначално публикуван от N.Golemanow Преглед на мнение
                          3550m беше обявено вечерта на брифинга и наистина си беше точно толкова.
                          На мен също ми излезе това разстояние. Нямах трип и ползвах 2 GPS - а. Бях преизчислил общото разстояние до някои точки с разликата (по късото трасе на Любителите) и мога да кажа, че с няколко малки изключения точките излязоха.
                          BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

                          Коментар


                          • До: Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА

                            Нормално е да има разлики,когато трасето се прави на сухо и после се минава в много кал.Тогава има буксуване и разстоянията се променят.Но нашата цел беше най-вече да се научите да използвате пътна книга ,GPS и да използвате лебедката по предназначение. Не се отчайвайте ако не стане от първия път и не се отказвайте.

                            Коментар


                            • До: Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА

                              Искам да кажа следното:
                              ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на ОРГАНИЗАТОРИТЕ!!!
                              Според мен те свършиха работа,която е за 50 човека екип организатори.
                              Извинявайте,ама какво май...си още искаме?!
                              Имаше ли състезание,имаше!.Някой да има претенции към трасето,досега не съм прочел такова мнение!Оставени по трасето.-няма!Времената не са интерестни,важното е да завършиш и да се почуствуваш удовлетворен от себе си и машината.Специално нашият екипаж не си е и представял дори през какви чудни места ще преминем и на какво сме способни.
                              Хайде спрете със споровете,а качвайте снимки,че не мога да се видя по трасето и аз каква мила картинка съм бил.№69.
                              Последно редактирано от VE LA; 15-03-10, 15:41.
                              Чавдар Владимиров
                              0887/912075
                              Ленд Ровър Диско 1
                              Самуад в проект

                              Коментар


                              • До: Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА

                                Първоначално публикуван от VE LA Преглед на мнение
                                Г-н Nasori,мисля че ви обърнахме достатъчно внимание днес във форума.Резултатите са поправени и Вальо ще ги публикува още днес.
                                Благодаря Ви госпожо Лагадова за вниманието, ала Вашите резултати от проведеното състезание отдавна загубиха смисъл и интерес за мен!

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X