Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4х4 състезание в с.Лазарово

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 4х4 състезание в с.Лазарово

Дойде реда за стартиране на Маркан и той направи показно минаване.

От публиката се чу "Тава а като планинскъ козъ бе, да го е#а."

Малко преди финала обаче...

..се стигна до лебедка. Първо беше сузуки, после УАЗ - Вранглера ги придърпваше кротко с лебедката към себе си.

Накрая дойде тежката артилерия.

Кики стартира като тапа от шампанско.

Докато се завъртя да смимам втори път и той се беше гмурнал.

И една страхотна руска машина.

Рапорт даден.

Евала на организаторите. Изкарах една страхотна неделя.
    “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
    Walter Rohrl
    GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

специални благодарности и от ямболската група организацията беше на ниво трасето ни поизпоти и малко дадохме фира но следващият път ще сме без забележки самураите не са за подценяване агънцето беше много вкусно благодарим за невероятният ден
      Бъчето

Коментар

Не успях да присъствам, за което много съжалявам. Явно се е получило добър траял. Дано хората които се мъчеха да организират траял шампионат, цяла година извадят някаква поука.БРАВО на организаторите!!!
        Цялото състезание ми прилича на едно, което се провежда в Македония(Берово), на което учасвах и аз миналата година. Много от участниците на това състезание също са участвували в Берово.Там обаче трасето се минаваше три пъти и се взимаше обиколката с най-добро време, така всеки можеше да си направи сметката как да кара слдващата обиколка.
        Пожелавам това състезание да стане традиция.
        p.s.Виждам че това състезание има почти съшият интерес, като тези от шампионата , а това все пак е първо състезание.

Коментар

Благодаря на всички участници зрители гости и организатори на Лазарово Екстрийм 2008г! Специални поздрави за Георги Василев-главен съдия и за кмета на с.Лазарово защото идеята за това състезание беше негова! Поздрави на всички и през 2009г. да се видим отново на трасето в с.Лазарово!
          Последно редактирано от dragomir_68; 12-05-08, 16:49.
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

До организаторите - Състезанието е било невероятно.....
            Кога ще има пак такова?

Коментар

Бях в чужбина и ме е яд, че пропуснах. Браво на Жоро, Кмета и Драго за отличната организация. Село Лазарово вече е утвърдено средище на офф роуда в Северозападна България! Честито!!!
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

От мен едно ГОЛЯМО браво на организаторите и на всички участвали в състезанието.На мен лично ми се искаше да има и втори манш за повечето но стана късно и .........!Но беше перфектно!Пак браво.Дано има и други подобни състезания!
                https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Асенчо, ти ли беше тоз, меко казано КАЛЕН или давен мъник, който беше сутринта пред мотела? Аз все си мисля, че не ти беше кафяв джипа Кой успя да те накара да му смениш готиния цвят?! Да не би организатора да има пръст в тая работа В 4ч. сутринта се смях с колкото глас ми беше останал
                  sigpic

Коментар

Успях да кача и някое друго клипче..
                    Това е бялото самурайче, което подведе крак за скоците в трапа
                    Й.Лагадов - 152мб
                    Иван Попов се забавлява от сърце, независимо от счупения преден мост.
                    следва продължение.. но утре
                    sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
                      Асенчо, ти ли беше тоз, меко казано КАЛЕН или давен мъник, който беше сутринта пред мотела? Аз все си мисля, че не ти беше кафяв джипа Кой успя да те накара да му смениш готиния цвят?! Да не би организатора да има пръст в тая работа В 4ч. сутринта се смях с колкото глас ми беше останал
                      След като се прибрахме в Бяла Слатина към 24ч. решихме с Георги Василев и Асен да посетим нашето Рио де Лайнаре та затова Самурая беше си сменил цвета.Имаме и снимки
                      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Аз също благодаря на организаторите за това ,което ме пренесе години назад в хубавите години на офроуда,когато не се мереха кесиите,а възможностите на пилота и винаги завършваше с купон,а не с контестации.Драго,чух,че продаваш парчета кит със зелена боя като сувенири,искам процент !

Коментар

Видя се че и със малко средства при добро желание се постига ниво.Нямаше джипове за милиони ,но имаше зрелище.Желая успех на всички,сътезатели,организатори и кметсвото .Удовлетворен съм ,че нямаше недоволни което не се среща по тези събития.

Коментар

не истина е било голям купон ,поздравления за организаторите,всички явно са много доволни.

Коментар

БРАВО
                              SUZUKI SAMURAI
                              http://htftp.domainbg.com/icofresh/a...m/new-logo.jpg

Коментар

Ето и класирането
                                Прикачени файлове
                                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X