Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямбол - любителски траял в с.Ботево

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ямбол - любителски траял в с.Ботево

Момчета изчаках търлеливо вашите мнения . Не споря че имаше грешка относно съдийството най важното е че няма пострадал зрител фотограф и т.н. и няма обърнат джип . Това го направихме защото имаше участници от доста градове и не бяхме сигурни че трасето което подготвихме ще го премине всеки за да се пребере на ход.
    Бъчето

Коментар

• lubashki777

Ти минава ли твоя джип по трасето?Какъв ти е джипа,ако беше толкова подготвен защо не участва?

Браво на всички участници,стана добро състеезание и очакваме всички участвали и нови участници на следващото състезание.

Коментар

Момчета стига сме се карали за глупости.Всички отзиви са добри , а това е наи-важното. Събираме се за удоволствие и кеф.Важно е че няма никои пострадал...

Коментар

всичко хубаво в Българиа завършва с интриги и безмислени спорове.Нали всички си чупим джипките доброволно само че някои си слагат номера по стаклата за да си ги познаят като излезнат от калта.
          СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

0878209603 0885665118 Качето русия

Коментар

Първоначално публикуван от bak Преглед на мнение
            Момчета изчаках търлеливо вашите мнения . Не споря че имаше грешка относно съдийството най важното е че няма пострадал зрител фотограф и т.н. и няма обърнат джип . Това го направихме защото имаше участници от доста градове и не бяхме сигурни че трасето което подготвихме ще го премине всеки за да се пребере на ход.
            Все още чакам да изясним грешката в съдийството и оня въпрос със измамата. Тук на място пред всички. Щото според мене грешка в съдийството няма, както съм показал и по-горе. И държа някой да ми се извини за квалификацията измамник.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Лично аз се извенявам от името на всички съдйи г-н Златев
              Последно редактирано от Djenko (Djenifar); 28-11-08, 20:20.

Коментар

Първоначално публикуван от Djenko (Djenifar) Преглед на мнение
                Лично аз се извинявам от името на всички съдйи г-н Златев
                Дженко, няма нужда нито ти, нито другите съдии, с които бяхме заедно накрая, да се извинянат за нещо. Всички си бяхте на мястото и смятахме заедно. Не си ти тоя, дето твърди, че мамя. Щото ако мамя, значи мамим и 6-мата дето бяхме там, нали? Аз благодаря за помощта Ви. Без Вас нямаше да има състезание.
                От няколко дни Бъчето говори за някаква грешка, за някаква измама, ама още нищо не е казал. Той е човека, дето чакам да докаже къде е грешката( ако има) и къде измамата(ако има). Пък ако няма, той единствено трябва да обяснява и да се извинява, не ти или някой друг. Чест ти прави, че се опитваш да направиш нещо, но проблема е негов, не твой. Като казвам, че чакам някой, имам него впредвид. Той направи спора публичен тук, той трябва да му сложи точка.
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Поздравления за трасето и организацията,но един от незавършилите трасето беше ти,може ли да споделиш причината

Коментар

Явно по въздействие на адреналина от състезанието подклаждан от някои момчета написах неща които нито им е тука мястото нито са за обсъждане след свършен фак. Най-искрено се извинявам на Вас г-н Златев ни най малко съм имал напредвид да ви нароча за измамник. Пак казвам благодарен съм за помоща която ни оказахте другото няма значение. Не искам да оставаме с лоши впечатления и в утрешния ден да се гледаме накриво.С въпроса които повдигнах повлякох след себе си и други безмислени според мен спорове. Момчета хайде да не се караме и спорим повече.
                    Бъчето

Коментар

Макар и извън класирането не завърших състезанието поради факта че се счупи джипката ми
                      Бъчето

Коментар

Благодаря за извинението и го приемам безрезервно. Случаят е приключен окончателно и по мъжки. Край. Догодина отнова на купона.
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Макар и извън класирането не завърших състезанието поради факта че се счупи джипката ми
                          Тц тц тц Бъче, на състезанието в Св.Влас май пак така стана... Вземи се в ръце и го стегни този Самурай че...само излагаш любимата ни марка
                          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

разгледах снимките и погледах клипчетата сега ако взема да ви казвам че всичко е невероятно и нивото е страшно ще ви излъжа нямам намерение да ви обиждам все пак постигнахте да направите още едно траял състезание което ще има с какво да се запомни.
                            за да ме разберете правилно и да си кажа мойто мнение кое не ми хъресва е трудно само ако гледаш клипчета или снимки
                            реалноста е друга от личен опит.
                            -но най важното е че зоните са много бързи и на доста места от бързината могат да се търкалят джипки.
                            -траял състезанието за мен не е за бързина а да се види техничноста на всеки един екип не само на този дето дава газ а ми и на навигатора мястото му е отвън не седнал вътре да се вози.
                            -калните локви са най голямат глупост в един траял от личен опит ако ги има на такива състезаниа не участвам
                            да си троша ролките и оптегачите лагери и незнам си ако няма шнорхел само за едното каляне не си струват.Иво ги избягва
                            и няма да направи такава гадост защото е глупост.
                            -зоните са прекалено дълги по технични зони по къси дават възможност да се проследят изцяло от публиката и останалите
                            учасници не да тичат след джипката така всеки вижда най важните места на всяка една зона и преценя как да заходи
                            естествено първият губи но след като първо минава джипка на организатора е лесно.
                            -публиката седи като изгонена ако тук стане така нима да утидат повече нито аз да зяпам от 100метра а ми ше си седя в къщи на топло и гледмна репортажите ако зоните са наистина траялни с 1-2метра разтояние е напълно достатъчно но това прилича малко на рали и разбирам що сте ги изпъдили там може всеки момент се катурне някой.
                            не си мислете че подготовката не една джипка трябва да е с два блокжа за да се правят по трудни зони
                            там където може да дава гас се слага един кмък или дупчица по тясно едно завойче и край на киното кои кара най бързо.
                            когато зоните са технични и навигатора е в час не вътре да се вози се получава едно стархотно състезание в което участват двамата и работата на навигатора е толкова отговорна колкото и на пилота.
                            виждат се доста навигаторки не се съмнявам ни най малко в способностите им. наскоро тук почина един от най големите навигатори в каталунския траял шампионат риска е огромен и като се има предвид че тук регламента им позволява да се катерят по джипа като маймунки се случавт случки.регламента който е направил Иво за следващото му състезание се забранява на навигатора да докосва джипа само с помоща на въже минимум 2 метра може да го дърпа или придържа.
                            за сега си затварям човката щото май ше се обидите от толкова критика но от сега на татък поне ще знаете едно мнение от което можете да се поучите.
                            ше чакам Иво да видя какво ше каже но май аз доста попрекалих.
                            без лоши намерения само едно мнение на един траял любител
                            ако искате сега наскачайте всички срещу мен но това не е траял сътезание
                            поздрави

Коментар

Айдеее.....пак се почна.....
                              Виж сега,наистина има много логика в това което казваш,но т.нар. траяли в БГ никога не са били това което ти описваш.Всички състезания от този тип са нещо от рода на рали с траялни елементи.А в случая организаторите им е и за първи път,така че в предвид липсата им на опит в такива мероприятия не може да сме толкова критични.Доста по-врели и кипели колеги организират траялните състезания по подобен начин,така че.......
                              По-скоро критика от този тип може да се насочи към траялите в БГ въобще,а не към някое/и то аматьорско/ състезание.Поздрави.
                              NISSAN FOREVER
                              -----------------------------------------------------------------------------
                              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

1000 % съм съгласен с колегата Lubashki777.
                                Колега zenit а и всички други които са с неговото мнение погледнете името на темата - ЯМБОЛ–ЛЮБИТЕЛСКИ ТРАЯЛ , така че по малко с критиката.
                                Това си е за нас "простосмъртните" и се надявам да си остане такова, който се счита за голям "майстор" да върви при майсторите.
                                Колеги ОРГАНИЗАТОРИ нека си остане любителски траял занапред , ние сме повече и изискванията са по малки а това значи -участието ще е по голямо.

Поздрави.
                                Последно редактирано от mitaka359; 30-11-08, 09:45.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X