Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямбол - любителски траял в с.Ботево

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: с. Ботево - покана за любителски траял

Злати, вижте там, оправете я тази прогноза, че и аз съм зле с гумите...
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      Злати, вижте там, оправете я тази прогноза, че и аз съм зле с гумите...
      Ще говоря с който трябва, застудаването и дъжда ще тръгнат събота сутринта от северозапад и може да стигнат Ямболския край чак следобяда. Пък и прогнозите за времето не са това, което бяха. Бат Минчо Празников е в пенсия
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Но кал със сигурност ще има, надали от сряда до събота при тоя студ земята ще изсъхне съвсем. Та имайте едно наум.
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Студа и калта нее проблем тъсим адредалин.

Коментар

Разбрах че се тръгва от комплекс Екатерина сутринта на 22-ри,има ли промяна?.....или обявена програма?

Коментар

Първоначално публикуван от military extreme Преглед на мнение
              Разбрах че се тръгва от комплекс Екатерина сутринта на 22-ри,има ли промяна?.....или обявена програма?
              Колега, чети внимателно, например мнение 149 в настоящата тема. Там всичко е казано по часове.
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Не, няма никаква промяна, тръгваме на 22.11 в 8 часа от мотел "Екатерина" към село Бояджик. Там ще правим каквото правим и след това по черния път кам с.Ботево, кадето ни чака трасето!!. Това се отнася само за тези които ще спят петък вечерта на Екатерината!!!
                от Злати - допълвам Дженко, който няма да спи на мотел Екатерина, може към 8,30-8,45 сутринта да отиде направо в Бояджик и оттам след срещата с полицая да тръгне с групата към траяла.

Последно редактирано от zzlatev; 18-11-08, 20:27.

Коментар

Колеги в събота сутринта ще се тръгва в 8ч от мотел Екатерина през с.Бояджик но това не означава че е задължително присъствието на всички участници евентуално ще тръгнем тези които са от предната вечер в мотела а тези които ще доидат на 22 сутринта и мислят че няма да успеят да стигнат навреме може да доидат направо на трасето като се стигне до църквата в с.Ботево ще има указателни табели за ваше улеснение да го намерите по лесно
                  Бъчето

Коментар

Еее всичко вече е готово относно организацията само остана един проблем ВРЕМЕТО

Коментар

Аз мисля че е задължително. Подкрепата според мен е по важна от състезанието.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

колеги никого не задължаваме да бъде със нас през с.Бояджик невъзможное преминаването на платформи или леки коли през черния път
                        Бъчето

Коментар

всчко ще бъде трасирано от патрулка която ще води колоната няма място за притеснения ако някой закъса във промеждутъчното трасе све пак сме верига
                          Бъчето

Коментар

момчета и момичета ако има такива храбри жени не се плашете всичко е направено за удоволствие,тръпка и адреналин.Пожелавам успех на всички ви.
                            Бъчето

Коментар

ако имате някакви въпроси или допитвания моля потърсете ме на тел.0898345659 за да ви посрещнем от който и край на града да пристигнете.Моля ви само стоите на табела Ямбол за да знаем откаде пристигате . Не се притеснявайте за нашето съдействие моментално ще бъде изпратен от нас ескортиращ автомобил.Моля за тези които не познават Ямбол наистина да ни изчакат до входа на града защото има ремонти по улиците и няма да можем да ви открием лесно.Все пак имате телефоните ни за връзка така че няма никакъв проблем.Очакваме ви ще ви посрещнем ще си посръбнем и ще ви изпратим както подобава.Чао колеги.
                              Бъчето

Коментар

Кметът на с. Бояджик няма да ни посрещне на мегдана, както си му е редът... Делегат е на някакъв конгрес и няма да си е в селото, за което и той съжелява.

Много ми се щеше, да поканим полицай Чавдарое, като почетен гост на състезанието, но се оказа, че в събота е дежурен. За щастие, ще охранява нашето мероприятие! В 9.00 часа ще е на площада в с. Бояджик, а после с нас край с. Ботево, макар и служебно.

Да не забравите знамената!

П.П. За тези, които си носят радиостанциите - 8-ми канал, отворен.
                                Последно редактирано от giorgio; 19-11-08, 14:57.
                                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X