Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА - "КЪРДЖАЛИ 4Х4 - ОФРОУД ПРАЗНИК" 4-6 АПРИЛ 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА - "КЪРДЖАЛИ 4Х4 - ОФРОУД ПРАЗНИК" 4-6 АПРИЛ 2014

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
    Много видео на страницата на състезанието, вървят едно след друго...слушайте коментарите, че са хитови лафовете

Наказание??
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      Наказание??

Тази година няма наказания кой квото иска тва си прави . До година щели да гледат траковете
      ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
      тел. 0889 017703
      0897 516030

Коментар

Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнение
        Тази година няма наказания кой квото иска тва си прави . До година щели да гледат траковете
        По това май прилича на едно друго традиционно състезание за откриване на сезона
        2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Първоначално публикуван от Младен Стоянов Преглед на мнение
          По това май прилича на едно друго традиционно състезание за откриване на сезона
          КО .......... НЕ . Няма нищо общо Градовете са различни
          тел. 0889 017703
          0897 516030

Коментар

Наказания няма! Всяка помощ от публиката и от организаторите е добре дошла!
            0878 706 714

WWW.OFFROADMASHINI.COM

Коментар

За феновете на Рали-Рейда Instroi Rally Team-The Real Power ! https://www.youtube.com/watch?v=0XS51zs3OHA
              Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
              Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Малко снимки и от мен https://www.facebook.com/nuray.isufo...3418360&type=3

Коментар

Първоначално публикуван от jordansto Преглед на мнение
                  Наказания няма! Всяка помощ от публиката и от организаторите е добре дошла!
                  Що не каза по рано , че да знаем . Айде утре на Дръмса ще правим схеми за до година .
                  тел. 0889 017703
                  0897 516030

Коментар

Ето какво съм заснел в събота

Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Благодарности към целия екип на организаторите на това състезание , Трасето беше хубаво и интересно (и трите дни) макар , че не отговаряше на трофи класа в който участваме . Оценявам положения труд на организаторите и съдиите . МОЛЯ ТОВА СЪСТЕЗАНИЕ ДА НЕ СЕ ВКЛЮЧВА В ТРОФИ ШАМПИОНАТА ЗА ТАЗИ ГОДИНА . Защото не не отговаря и на най малките изисквания за провеждане на такова по формата в който се очаква да участва . Да ме прощават обидените , но така мисля .
                      тел. 0889 017703
                      0897 516030

Коментар

http://youtu.be/0XS51zs3OHA
                        Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                        Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Имам няколко въпроса към директора на състезанието г-н Тодор Христов :
                          Какво е наказанието на гръцкия екипаж за боравене с въжето под напрежение ?
                          Какво е наказанието за екипажа станал втори в крайното класиране за оказана асистенция от организатора (от вас лично !)?
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN2207.jpg
Прегледи:2
Размер:272.3 КБ
ID:5576860
                          Защо няма подробно класиране за Трофи Експерт със наказанията , или просто всички са безгрешни ?!

Защо не се спазва написаният от Вас регламент за старт по реда на класирането от ден 1 , а трябваше да се стартира по стартов списък от ден 1 ?
                          Регламента гласи :
                          В следващите етапи екипажите стартират по реда на класирането от предишния етап .
                          Защо няма наказание от 2 (два) часа за всяка непремината на контролна точка от трасето (СР) за нито един от екипажите ? Справка - азимутите и точките за ден 2 в реката бяха по двата бряга при широчина на коритото 300 - 400 метра , а доста от екипажите си караха по реката без да "покриват" точките и нито един няма наказание ?!
                          Защо не се гледат подробно траковете за да се види дали даденият екипаж е "покрил" цялото трасе и ако не е защо няма наказания ?
                          Защо трябваше да принуждавате трофи машини да карат затворено рали трасе заради Вашите медийни интереси , че дори ни убеждавахте вечерта на брифинга да се раздадем докрай за Вашият кеф ?
                          Имам и още въпроси , но държа да отговорите на тези най напред !
                          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...j%C3%A0_vu.ogg
                            Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                            Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Аз съм НИКОЙ и не разбирам но само едно нещо знам че в случая въжи "Правилата са създадени за да се нарушават" Аз лично като баш семкаджия видях доста народ да помага с какво ли не на участниците.Аз помагах само с жестове където никъде не видях да е забранено....Но как да е явно за следващото откриване в Гръцко......
                              Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                              КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                                Имам няколко въпроса към директора на състезанието г-н Тодор Христов :
                                Какво е наказанието на гръцкия екипаж за боравене с въжето под напрежение ?
                                Какво е наказанието за екипажа станал втори в крайното класиране за оказана асистенция от организатора (от вас лично !)?

Защо няма подробно класиране за Трофи Експерт със наказанията , или просто всички са безгрешни ?!

Защо не се спазва написаният от Вас регламент за старт по реда на класирането от ден 1 , а трябваше да се стартира по стартов списък от ден 1 ?
                                Регламента гласи :
                                В следващите етапи екипажите стартират по реда на класирането от предишния етап .
                                Защо няма наказание от 2 (два) часа за всяка непремината на контролна точка от трасето (СР) за нито един от екипажите ? Справка - азимутите и точките за ден 2 в реката бяха по двата бряга при широчина на коритото 300 - 400 метра , а доста от екипажите си караха по реката без да "покриват" точките и нито един няма наказание ?!
                                Защо не се гледат подробно траковете за да се види дали даденият екипаж е "покрил" цялото трасе и ако не е защо няма наказания ?
                                Защо трябваше да принуждавате трофи машини да карат затворено рали трасе заради Вашите медийни интереси , че дори ни убеждавахте вечерта на брифинга да се раздадем докрай за Вашият кеф ?
                                Имам и още въпроси , но държа да отговорите на тези най напред !
                                Аз имам един въпрос към теб, след като си наясно какъв е форматът на състезанието и че не се гледат подробно траковете, защо всяка година стигаме до тия въпроси? Ако смяташ, че това не е твоето състезание просто не участваш!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X