Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коментари по правилника на РШЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Предлагам ви сериозно да сложим ламарина !
    ... на хоби класа.

Коментар

а чакай де хоби класа и те ли ще минават колата?
      ако е така наистина слагайте ламарината

Коментар

Сцеплението на гумата е 10х от ламарината!Ем пак изглежда страшно и същевременно е безопасно!
        offroad фен
        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

За ГПС-сите.

Ако някой иска да участва без претенции за първите места ГПС от 300лв ще му свърши работа. Не че Митака не стана 1-ви с ГПС за 150лв при това си беше супер доволен от машинката! За 500лв купуваш цветен гармин ГПС който е доста приличен. За 900лв купуваш топ модел на гармин с който няма кои да ти се опъне. Мисля че всички които се оплакват от въвеждането на ГПС-и го правят повече от притеснение че това е нещо сложно, а не толкова заради парите.

Въпрос: Отиваш на състезание, подготвил си се, сложил си си нови гуми и т.н.т. Инвестирал си да кажем 400лв за участие в това състезание защото искаш да биеш всички от твоя клас. Обаче. Преди теб стартира Бай Ганьо и маха маркер на възлово място - резултат: инвестираните 400лв от теб за добро представяне биват "откраднати" от някой селяндур който се е светнал как да бие системата и е горд от себе си за "хитрата" постъпка. Когато се състезаваме с ГПС-и всичко ще зависи от ТЕБ, твоята подготовка и малко късмет! Това е ГОЛЯМО пестене на пари, погледнато от тази гледна точка, не е ли така?
          Другата алтернатива е роудбук, но тя е още по сложна и скъпа.

Коментар

ОК Събине, ето една друга гледна точка:
            Имам голям мерак да участвам в ендуро шампионата без да имам претенции за първото място. Мога да инвестирам не повече от 100-200 лева, обаче ми трябва и GPS за 300.

За четящите това мнение - лично аз имам GPS и го ползвам от около 4 години, така че тази система ми дава предимство Горното разсъждение съм го дал само като пример.
            Моето мнение е, че ще пострада масовостта на шампионата.
            2010 CRF 250 R

Коментар

А ГСМ имаш ли? А мотор? А кола? Колко ти е сметката за парно за 1 месец? 300лв инвестиция за моторен спорт е може би най евтиното нещо което ще си купиш! Някой може и да не могат да си ги позволят, но в крайна сметка не може да се угоди на всички. А и какво, да ги дадем тези пари от личните си джобове за да ви направим трасе по маркери, за да не ги давате вие, така ли??? Много хитро от твоя гледна точка!

Плюс това остави някой който е в тази ситуация да пише за себе си а недей да интригантстваш! Адвокат на социално слабите ли се явяваш в момента, или какво? Ами дай на направим шампионата и да даваме мотор и ГПС под наем за 10лв че да могат всички да участват, опа ама има хора които нямат 10лв, какво правим с тях????? АБЕ СТАВАТЕ СМЕШНИ!
              Последно редактирано от sabin; 19-01-07, 12:33.

Коментар

цитат-гълабин казва:
                "Сцеплението на гумата е 10х от ламарината!Ем пак изглежда страшно и същевременно е безопасно!"

..още малко и ще поискате и по една "трофи гърлс" да ви придържа докъто минавате колата. lol

АБЕ СТАВАТЕ СМЕШНИ !!!-тренирайте lol lol

Коментар

Относно колата: Тя не е задължителна! Ако направим всички препятствия лесни и безопасни, какво ще е екстремното в нашият спорт, който се води ЕКСТРЕМЕН ако не знаете!

Ако някой не може да направи преценка за възможностите си, ще се пребие съвсем спокойно и на пътя с лекият си автомобил. Също така по добре да се пребие на колата от колкото в гората където бог знае кога ще го открием.

Тоест който преживее колата най-вероятно ще преживее състезанието

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                    .........Плюс това остави някой който е в тази ситуация да пише за себе си а недей да интригантстваш! Адвокат на социално слабите ли се явяваш в момента, или какво? Ами дай на направим шампионата и да даваме мотор и ГПС под наем за 10лв че да могат всички да участват, опа ама има хора които нямат 10лв, какво правим с тях????? АБЕ СТАВАТЕ СМЕШНИ!
                    Сега пък се оказа че интригантствам

Явно не мога да обяснявам добре - баси къф съм тъп

Спред мен е по-важно да си отговорим на въпроса за какво е цялата тази работа. За да се събира повече публика и състезатели или да си осигурим комфорт.
                    2010 CRF 250 R

Коментар

Какво не може да обясняваш бе колега, ще има хора които няма да могат да си позволят и да дойдат до състезанието, на тях транспорт ли да осигурим. Ами тези които не могат да си купят мотор, мотор ли да им подсигурим??? Не мога да разбера защо все ще се намери някой такъв като теб (Митков преди теб) дето ще ни обяснява как "някой хора" нямало да могат това или онова. А тези някой хора проявяват разбиране и нямат претенции.

Но като се замисля си прав. Баси педалите са тези от Лосабон Дакар дето искат толкова пари за участие. Нямат ли си спонсори че ни притесняват с прищявките си. Хора като мен не могат да участват - това не е честно!

Коментар

..още малко и ще поискате и по една "трофи гърлс" да ви придържа докъто минавате колата. lol
                        Ако ти плащаш за нея, само от колата ще си скачам за да ме придържа!
                        offroad фен
                        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

цитат
                          Ако ти плащаш за нея, само от колата ще си скачам за да ме придържа!Вчера 14:25

то при това положение ..е гати навалицата ше стане около колата
                          ..а видяхте ли това е идея ..за да се стимулират участниците да я минават

Коментар

между другото
                            след като тия дни стана един кофти инцедент с баща ми..
                            имам вече сериозно предложение за състезанията
                            ..а именно всеки от участниците да има някакви поне минимални средства за оказване на първа помощт
                            например -поне маркучле за кръвоспиране и някакъв бинт
                            че оня ден на баща ми в двора щеше да му изтече кръвта докато идем до него ..че срязал артерия
                            а за в гората ..
                            или поне като препоръка да се впише

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                              .........Но като се замисля си прав. Баси педалите са тези от Лосабон Дакар дето искат толкова пари за участие. Нямат ли си спонсори че ни притесняват с прищявките си. Хора като мен не могат да участват - това не е честно!
                              Вярно са педали Даже четох в едно американско списание че много скъпо било това рали Баси стиснатите американци
                              2010 CRF 250 R

Коментар

париж дакар може да е скъпо колкото си иска
                                ..то не е НАЦИОНАЛЕН шампионат нито има претенции да иска да става по масово а и е състезание от такъв ранг че самото участие там е високо престижно и гледаемо и могат да се заинтригуват и спонсори много по лесно
                                -но когато един шампионат има претенции да е национален трябва да е възможно най достъпен

а в щатите е го и за мотокрос шампионата им колко мрънкане измрънкаха отборите откак се въведоха 4т моторите че им е скъпо..
                                ..е на американците малко оскъпяване като има и мрънкат а вие искате ние нищо да не кажем
                                а и тяхната федерация -не е казала -а бе мрънкалници бедняци смотани като ви е скъпо не идвайте ставате смешни.
                                ами гледат каквото може да се направи хората ..защото знаят че участниците са което прави един шампионат жив и наистина национален и интересен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X