Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да направим ендурошампионата според нормите на WEC?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от mitkov
    жоре точно и за класове говорехме тогава че ако има пари и някой направи класирането щте го включим
    виж че и събин е останал с такова впечатление върни се в темата и го виж отново
    аз нали за тва се кьоря от две седмици на сам и правя класирането и ги нареждам според моторите дето са карали
    а за награди да дадем на производителите и за това се разбрахме тогава но ти явно толкова се ентусиазира от идеята че си пропуснал другата част
    Аз като всеки месец събирам, изваждам, преписвам, дописвам за новата ранглиста да си ме чул да мрънкам?
    Сигурно съм кьорав, та не мога да видя къде говорихме по въпроса за марките и класовете
    Че съм тъп, тъп съм, ама не си спомням да съм се съгласявал да делим марките чак на класове
    Като не сме го приели, няма какво да импровизираме тази година. От новият сезон съм съгласен да направим класове. За тази работа първо се иска да се обявят участниците в класовете. Например:
    450+
    Митко Драганов
    Жасмин Николов
    То това останаха в тоя клас.
    А бе, аз що не се кача на Африката и да карам в тоя клас? Ще спирам да снимам, да бера цветя и пак третото място ще ми е в кърпа вързано

Коментар

Aaaa......недей! Шъ си купъ обратно XR-a
      offroad фен
      1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
        жоре точно и за класове говорехме тогава че ако има пари и някой направи класирането щте го включим
        виж че и събин е останал с такова впечатление върни се в темата и го виж отново
        аз нали за тва се кьоря от две седмици на сам и правя класирането и ги нареждам според моторите дето са карали
        а за награди да дадем на производителите и за това се разбрахме тогава но ти явно толкова се ентусиазира от идеята че си пропуснал другата част
        Аз като всеки месец събирам, изваждам, преписвам, дописвам за новата ранглиста да си ме чул да мрънкам?
        Сигурно съм кьорав, та не мога да видя къде говорихме по въпроса за марките и класовете
        Че съм тъп, тъп съм, ама не си спомням да съм се съгласявал да делим марките чак на класове
        Като не сме го приели, няма какво да импровизираме тази година. От новият сезон съм съгласен да направим класове. За тази работа първо се иска да се обявят участниците в класовете. Например:
        450+
        Митко Драганов
        Жасмин Николов
        То това останаха в тоя клас.
        А бе, аз що не се кача на Африката и да карам в тоя клас? Ще спирам да снимам, да бера цветя и пак третото място ще ми е в кърпа вързано
        Жоро, генералното класиране си е в същност ендуро шампионЪТ, но не пречи да раздаден на момчетата по една грамота за най добър в неговият клас или виждаш проблем? Нека се радват повече хора

Коментар

Така съм съгласен!

Коментар

жорка пак се разсея нещто
            ти само печелиш от разделянето на класове щтот не стига че щте вземеш
            купа за шампион в крайното класиране ами и за шампион в "бгЕ2" клас както съм го кръстил тоест 450 4т + 250 2т
            ДЕМЕК ВЗИМАШ ДВЕ КУПИ БЕ БРАТЧЕТ
            моля ти се концентрирай се
            следи добре разискванията ако те боли коляното удри един шарк
            или иди до болницата да ти фраснат един морфин
            като си на компа кажи и на каките да не те закачат че те расейват нещто

Коментар

Чакай, има още два кръга, нищо не е сигурно, както ни е тръгнало с куцузите напоследък, като нищо ще му изядем главата
              Плюс това аз не се боря за купи. Имам достатъчно от копието и тениса.
              Ето какво става сега: Най-вероятно един ще вземе два приза. За победител в общото класиране и за победител в класа! Това никъде го няма по света
              За победител в класа е редно да се дадат само грамоти за тази година, а за догодина, ако се раздели шампионата така, да се награждават само класовете

Коментар

Това никъде го няма по света
                брей сигурен ли си
                да изравям ли снимки

ако няма да има класиране по класове то тогава аз за кво да карам

направо се оттеглям докато да събера пари за CRF
                щте идвам да ви гледам и да съм контрола евентуално на някой баир
                всички останали с бангиите същто май така щте е най добре да направят

ако няма класиране по класове колко хора мислите щте участват на световното или в ISDE
                най много 20 -30

ОТ класирането до сега по класове като гледам във всеки клас има бая повече участници от колкото са участвали с АТВ та например
                а в клас Е3 нямаш шанс да си 3 ти с африката в никакъв случай 3 ти е близнака петър с КТМехс525

но както и да е ноправо да отивам да се пиша от контролите за следващтите състезания тъкмо няма да ви вдигам пушак и дим по трасето макар че в Е1 участват и машините 250 4т а такива до сега не малко взеха участие дори на последното на 2 ро място бе човек с такова аз пък на трето с 125 2т което пак е в Е1

Коментар

Нали започнахме без класове бе, Митков?
                  К'ви са тия самодейности в края на сезона?
                  Казахме, че ще наградим класовете с грамоти. Шарени, писани, ламинирани о веки веков. Ти да не караш само за купи?
                  Догодина ще получаваш купи на корем. Само да не си вземе Кокера CRF 250 X, че има такава тенденция !!!
                  И не се жалвай толкоз. Да ти извадя Overall класиране от свтовното да видиш, че и твоят клас е давал най-добро време в зависимост от трасето

Коментар

Догодина ще получаваш купи на корем. Само да не си вземе Кокера CRF 250 X, че има такава тенденция !!!
                    хе сега с кокера ли щте ме плашиш
                    нека всеки вземе кой каквото реши

а в е1 на световното са давали най добри времена щтото 1во трасетата им не са няква дълга права с тук там гьолчета
                    и 2ро в е1 кара сервантес който както видя е с класа над всички включително е и над найт като класа
                    но и трасетата както споменах вече са екстремни а не черни пътищта с тук там асвалт

а и догодина аз е много вероятно да съм с 250 2т чисто нов кросак който е в Е2 Idea така че стягайте се щтото като съм с такъв и правите няма да ви помогнат особенно

въобщте имате тенденция много да подценявате хората с по стари и слаби машини а това не е много колегиално май
                    щте ти дам моя мотор да пробваш на едно състезание да видиш на какъв огън се печем

Коментар

Митков, а тези пичове с тежките ендура в кой клас ще ги пишем?

Коментар

хе сега с кокера ли щте ме плашиш
                        нека всеки вземе кой каквото реши

а в е1 на световното са давали най добри времена щтото 1во трасетата им не са няква дълга права с тук там гьолчета
                        и 2ро в е1 кара сервантес който както видя е с класа над всички включително е и над найт като класа
                        но и трасетата както споменах вече са екстремни а не черни пътищта с тук там асвалт
                        Видя ли, че няма много значение в какъв клас караш ако трасето е по-екстемно?!
                        А Кокера или ще вземе CRF 250X или KTM 525 EXC за новия сезон. Няма да е в нашия клас да се изтрепем!
                        И как го предлагаш това делене в класове, ако шампионатът остане "по дружки"?

Коментар

догодина аз е много вероятно да съм с 250 2т чисто нов кросак който е в Е2 Idea така че стягайте се щтото като съм с такъв и правите няма да ви помогнат особенно Idea Very Happy

въобщте имате тенденция много да подценявате хората с по стари и слаби машини Confused а това не е много колегиално май
                          щте ти дам моя мотор да пробваш на едно състезание да видиш на какъв огън се печем Idea

Коментар

шампионата и да е по дружки тва нищто не пречи на класовете

ето сега последното състезание например момчето което караше с еди бе с црф 250х тоест Е1 те бяха втори в крайното но той бе първи в клас е1
                            а аз трети но с 125 тоест 2ри в е1

в е2 геле и другото момче са първи еди е 2ри
                            ненко който караше с мен 3 ти и т.н.
                            какво сложно има не виждам

Коментар

Митков, а тези пичове с тежките ендура в кой клас ще ги пишем?
                              тея пичове отиват в клас Е3 както си му е редът
                              те между другото сега много са ощтетени щтото на последното състезание с 600кубиков мотор си беше мъки
                              трябва всичко да е честно и справедливо щтото именно несправедливостите обессърчават хората и не им се участва
                              освен това трябва на всеки да се обърне внимание да си тръгне от състезанието насърчен и нахъсан
                              а не обезсърчен и стъпкан
                              иначе да събираме хора и да ги бием та да ни е весело
                              както в мотокрос шампионата от известно време и донякъде за това хората се дърпат и не им се кара много там та сега се замисля купа за любители и т.н.
                              но там и няма много участници и пак има класове а тука бол участници
                              последния път в сопот имаше над 60 участника май
                              трябва да си има точни правила отдавна тия нещта са измислени
                              а и спонсори марки и всички печелят от тая работа
                              разширява се и кръгът
                              който има голяямо ендуро щте има интерес да участва който има малко същто
                              събират се повече хора борбата е честна всички доволни и насърчени

Коментар

Че моят WR да не е нов бе Митков? Нов се разбира 2005-та, както е на Еди CRF-a А, от догодина бягам в друг клас, щом ще минаваш в нашия Решили сме с Данчо да караме с 50 кубиковите Ямахи на децата му.
                                А като доидат напролет Сала и другите в Стара Загора с кого предлагаш да карат дружки? С мен и лукума ли примерно?!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X