Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шести кръг от ендурошампионата - Севлиево !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

бе направо вземи да участваш
    не се притеснявай
    никой няма нищо да ти каже
    точно тва е една от целите ни да се популяризира мотоспорта
    мотора ти в общи линии не е лош
    намери си другарче и се включвай
    е ако ще ти е по спокойно ако искаш първия път ела само да гледаш да видиш как е хавата
    така ще знаеш какво да очакваш

Коментар

То ако ставаше с гледане кучето щеше да е месар отдавна Взимай моторетката и идвай!Другарче ще ти се намери (надявам се).
      К. Кулев

Коментар

това се вика разузнаване
        или навлизане в обстановката
        но наистина най добре е направо да си участваш
        хич да не ти пука

Коментар

Митков, този път с кого ще караш
          Дейвид Найт пак бил зает. Сега пък щял да консервира курнишони

Коментар

да бе наистина че му пратих малко курнишони,ма ти от къде разбра
            еии опасен човек си
            ми как с кого
            с ненко сме се разбрали и за севлиево то е много близо до тях та сигурно и у тях пак щте спим
            ма нещто си е ударил ръката дано се оправи до тогава
            ако не ще се разбера с кокера и ще видите тогаз

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
              ако не ще се разбера с кокера и ще видите тогаз
              Нямаш шанс. Жасмин се връща за състезанието от Украйна и каза, че цял месец е тренирал тежък off road с украинките, та бил много във форма

Коментар

хи хи хи,много ме обнадеждавате.Благодря ви от сърце!Ама мисля първо да погледам.Има една поговорка " там където си мерят пишките,не си слагаи дупето" Не се сърдете за лошия език,просто ще пасувам парвият път Има още много да уча,ама уча бързо,да знаете Не разбрах-каде по точно ще е,и има ли бунгала или хижа там?
                Вчера ходих да карам около Варна-сам,ама като навлязох навътре в гората малко ме достраша и се върнах.Не е за сам човек!! Иначе си карам редовно.Е не като вас по 100км на ден,ама все пак се старая Днес си купих очила,щото нямах."Progrip"-PG3300BX.Не мисля че са кои знае какво,ама за любител стават Абе тези ризници много скъпи тук!!Искат ми за UFO около 350лв!Нормално ли е това,или надуват цените?Иначе каската ми е CMS.Много съм доволен и не сажаляжам.Аиде чао за сега че моита ме чака! Нали си я обичам...

Коментар

по честичко я обичай и по малко я карай да чака
                  ако искаш да станеш добър оффроудаджия
                  ако се питаш това пък защо
                  много скоро ще разбереш
                  просто иди няколко недели подред на офф роуд без нея
                  и ще разбереш що е то мрънкане

Коментар

Хей, HAGEN, не го слушай Митков! Ако искаш да станеш No.1 в ендурото, ще трябва от много неща да се лишиш, а и семейството си. Това трябва да го знае и семейството ти и да те разбира. Стигне ли се до това да ти обявят: "Мотора или мен!", знаеш какво да избереш.
                    На мен така ми казаха преди години: "Музиката или мен!" Познай к'во избрах Музиката е магия, ей човече
                    ... и ендурото е така.

Коментар

аз същото имах предвид но в малко по друга светлина
                      понеже ще ти се налага да отсъстваш когато си там трябва да си много свестен

Коментар

Вие пак се отплеснахте, но понеже аз заминавам, бих искала да помоля отсега да ме запишете за нощувка, за да не трябва да се правя пак, че "съм от Нова телевизия", за да получа стая. Благодаря предварително!
                        [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Първоначално публикуван от Galabin
                          Дали не можем да изтеглим състезанието на 3-ти и четвърти примерно,защото 10-ти е работен ден,отработват се за 5-ти?
                          Гълабине доколкото знам отработването ще е съботата на другата седмица 17-ти а не на 10-ти
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Sofia
                            Вие пак се отплеснахте, но понеже аз заминавам, бих искала да помоля отсега да ме запишете за нощувка, за да не трябва да се правя пак, че "съм от Нова телевизия", за да получа стая. Благодаря предварително!
                            споко София, като трябва и у нас ша те зема
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

На 17 доколкото знам ще се отработва 23-ти

Коментар

Първоначално публикуван от краси
                                Първоначално публикуван от Sofia
                                споко София, като трябва и у нас ша те зема
                                Ох, ама и аз съм един заплес... Верно, че имам връзки в Севлиево
                                [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X