На 5 км. средно трябва да има контроли и радиовръзка между тях и старт-финала,така става най-лесно.
Напълно съм съгласен,освен това медицинските екипи могат да се разпределят на тези места от трасето(заедно с контролите например) които са по-екстрийм и с повишена трудност като цяло.
Там се предполага че може да има нужда от бързата им намеса
"91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
MG Racing Team
Пак непредвидени разходи
На ден дежурните лекари в Стара Загора ни взеха по 50 кинта. Бяха двама, за два дни са 200. Ако са 6 контроли+старт/финала ...
И ако няма достатъчно спонсори
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
Задължително след последния стартирал по трасето ще минават организаторите.То така става и тая година май.
По роуд бук се кара предимно в рали рейдовете.......... сегашната схема с маркирано трасе е доста добра.
С маркирано трасе ще е по-добре наистина,проблем при него обаче е че организаторите трябва да са готови с него поне 3-4 дни преди състезанието и точно в тия дни ще се намери някой тарикат който съответно да го мине и разучи и кво става тогава.....
Ама Събин хубаво беше казал че опъвал метални въженца на места..
"91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
MG Racing Team
не се заблуждавайте че тая година като беше по двойки и хората винаги по двойки са се движели
на всяко състезание срещах по време на състезанието хора които се бяха изгубили с партньора си и се щураха насам натам да го търсят
ий сега на последното състезание и аз с партньора ненко бая време се движехме в доста големи разстояния един от друг
вярно че от време на време се изчаквахме но когато паднах на 1-2 места а може и повече да бяха точно по това време нямаше никой на около
накрая партньора финишира почти 1 минута преди мене
а ако мислите че тва е изключение заблуждавате се на всяко състезание има много такива двойки
да не говоря че някой път като гледам назад за партньора пък на няколко пъти едва избегвам падания като се обръщам в последния момент и виждам че тъкмо излизам от пътя или пък съм тръгнал към някое дърво или клон
и не е необходимо да има един куп лекари къде ли не
просто трябва да се помисли предварително за евентуални пътища и места по които да се извозват пострадалите ако има такива
И НАЙ ВЕЧЕ
ВСЕКИ ДА КАРА КАТО НА ЕНДУРО
А НЕ КАТО НА МОТОКРОС
И ДА ИМА В ПРЕДВИД ЧЕ ТРЯБВА ДА ГЛЕДА ТАКА ДА КАРА ЧЕ ДА ЗАВЪРШИ А НЕ ДА СЕ НАДЦЕНЯВА И ДА СЕ МЕТНЕ НЯКЪДЕ
ТО ЗА ТОВА СЕ КАЗВА "ЕНДУРО"
Стила на каране е даста по различен
Трябва да се кара бързо но без излишни рискове ,и ако е необходимо от някъде да се мине по бъвно и внимателно но да се избегне риска от падане и загубване на много повече време,или незавършване
калине сега обмислям да направя едно предложение за правилник като го напиша ще го пусна да си кажете мнението
ще гледам да е съобразено с всички
а и да е що годе свързано и с световните стандарти
Medicinski ekipi opredeleno trqbva da ima,no te edwa li 6te mogat da stignat na mnogo mesta.Ne moga da si predstavq variant v koyto da mogat da bydat za nujnoto vreme(5minuti max) do wsqka edna to4ka,osven ako sa razpolojeni prez 5 km i budat oborudwani s motori .Iskam da kaja,4e ima nqkakva istina v dumite na Smarfa,no ako trqbwa da se syobrazim s neq,to systezaniq ne trqbva da ima.Da badem realisti.Dwa medicinski ekipa-na starta i na finala sa nujni.A pomo6ta v etapa moje da byde osigurena edinstweno i samo ot u4asnicite i organizatorite koito se dvijat po traseto.Prosto takiwa sa uslowiqta NA TRASETO.Naistina e opasno!Naistina e po-opasno ot systezaniqta po motokros naprimer koito sa napalno osigureni za6toto se prowejdat na 200dka plo6t.No ne e po-opasno ot rali reydowete kato Parij-Dakar...Wseki trqbva da osaznava opasnostta i da se saobrazqwa s neq.
Така, че според мен ако се въвежда индивидуално състезание е много добре да се помисли, за наличието на повече медицински и прочие екипи пръснати по целия маршрут!
Individualno ili po dwoyki,vaprosa s medicinskite ekipi e edin i sa6t.Opasnostta i riska sa si sa6tite.Ni6to ne ti pre4i da si "s4upi6 glawata" i da trqbwa da te iznasqt s nosilka,kogato si s partnyor?Partnyora moJe da ti pomogne,no ne i da predotwrati belqta.Po sa6tiq na4in 6te pomogne pri nujda sledwa6tiq u4astnik,koyto se dwiji po traseto,a toy e na 3min otzad
Moje i da se startira prez minuta
DVIJENIETO SAM PO TRASETO NQMA DA E ZADALJITELNO!Ako nqkoy smqta,4e taka e mnogo po-opasno otkolkoto ako e s partnyor,to neka si partnira s nqkogo.Startirat zaedno i si karat zaedno.Ako iskat i da si fini6irat edin do drug i da sa s ednakwo wreme.Kolkoto powe4e mislq,tolkowa po-dobro mi izglejda tova prawilo.Hem nqma da se ubiwa sastezanieto na injdividualistite koito smqtat,4e ima kakwo da pokajat (a mislq,4e te sa mnogo) ,hem nqma da se podlagat na izli6ni riskowe tezi koito sa do6li zaradi razhodkata,hem tezi koito vqrvat,4e wzaimopomo6tta e nay-wajna v enduroto mogat da go dokajat,kato karat zaedno i si pomagat!
С маркирано трасе ще е по-добре наистина,проблем при него обаче е че организаторите трябва да са готови с него поне 3-4 дни преди състезанието и точно в тия дни ще се намери някой тарикат който съответно да го мине и разучи и кво става тогава.....
Mdaa.Towa e taka i trqbva da re6im kak da go predotvratim,za6toto qvno e 4e ne moje da se raz4ita samo na 4estnostta i savestta na u4astnicite.Az li4no nqmam re6enie na tozi problem...
kalin4o kaza li na jorkata za gazoprovoda za kakvo stava na vapros, i za 6to niakoi hora pi6at 4e sastezanieto v buhovo ne moje da se kara ot edin 4ovek az ne mislia 4e ima niakade drudnos samo edno darvo i to se minava lesno ako znae6 kak i sas jelanie.A za galabin ako niska ekstrem da si kara po vito6ka
Суйка, съжалявам, че не покарахме на другия ден, но много ме болеше крака, дето в събота го усуках на един пън, дори още не ми е минал!
Калине, я раздуй за карането в неделя
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
Коментар