Обява
Свий
Няма добавени обяви.
4х4 КАРЛОВО-info
Свий
X
-
До: 4х4 КАРРЛОВО-info
В декларацията, която трябва да подпишат състезателите, има следния текст:
Само че т. 6.2 от новия Специален правилник за провеждане на състезания по офроуд гласи:... Притежавам валидна застраховка "Живот" за поне 15000 лв ...
Също така чета във въпросната декларацияВодачите трябва да имат комбинирани медицински застраховки за минимум 10,000 лв
Тъй като не е редно човек да се подписва под документ с невярно съдържание, няма да е зле да получим трак на трасето, та да можем да се запознаем с особеностите му.... Запознат съм с особеностите на оф-роуд трасето на състезанието ...
Ние не сме неутрални!
-
Грешката е моя,за което ще помоля някой от модераторите да я поправи.А това,че сме запознати с особеностите на трасето, аз го разбирам в смисъл ,че няма да се проведе състезание на самолетна пистаПървоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеВ декларацията, която трябва да подпишат състезателите, има следния текст:
Само че т. 6.2 от новия Специален правилник за провеждане на състезания по офроуд гласи:
Също така чета във въпросната декларация
Тъй като не е редно човек да се подписва под документ с невярно съдържание, няма да е зле да получим трак на трасето, та да можем да се запознаем с особеностите му.
.
Коментар
-
Станах те двама така,че обявявам търга за отворен,може да надавате.Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеАбе Чавдар е прав-искаме си трака!
Коментар
-
Маринов остаряваш!
Сигурен съм че Петър Радев,като един от нас (състезател) няма да допусне опорочаване на състезанието!
Моля в другата тема да поправите името на нашия клуб,че Злати пак ще глобява.
Правилното изписване е "Ланд Ровър Ентусиастс".Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
-
Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеМаринов остаряваш!
Сигурен съм че Петър Радев,като един от нас (състезател) няма да допусне опорочаване на състезанието!
Моля в другата тема да поправите името на нашия клуб,че Злати пак ще глобява.
Правилното изписване е "Ланд Ровър Ентусиастс".
Готово, бях го копирал от троянската тема.
Коментар
-
Тия вашите хотели искат авансово плащане за резервация на 1 стая 3 месеца напредПървоначално публикуван от Петър Радев Преглед на мнениеМоля всички които са направели резервация да се свържат управителката на номер 0888 507 508-Жулиета Денева за потвърждаване на резервацията и авансово плащане ...
Разбирам да им искаш резервация за целия хотел или за по-голяма група ...
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Чавдаре,не случайно написах ,че в Общината няма големи хотели където да се настанят всички участници и е добре да се помисли още от сега.А те ,че искат още сега капаро ги разбирам ,защото специално „ЯЕВ” е пълен постоянно в петък,събота и неделя и то с месец напред.Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеТия вашите хотели искат авансово плащане за резервация на 1 стая 3 месеца напред
Разбирам да им искаш резервация за целия хотел или за по-голяма група ...
За другите хотели мисля ,че не е така .Ако се запълнят тези хотели имам и резервен вариант за настаняване в една ОБЩИНСКА база в гр.Баня.В гр.Баня има два големи хотела където исках да се съберем всички ,но и на двете места работят с НОИ,а от март им почват програмите .
Коментар
-
Може да остарявам, но ти не четеш какво съм ти написал или си си загубил чуството за хумор. Ще го запишем докато караме на състезанието и Вие ще го получите на другия ден. За какво опорочаване става дума не разбирам.Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеМаринов остаряваш!
Коментар
-
Веднъж го попитах ,но не получих ясен отговор,ако реши да дойде е добре дошъл.Изобщо всички които дойдат ще са добре дошли.Първоначално публикуван от joro_vitara Преглед на мнениеБившият прецедател ще участва ли,за да видим какво става с карбона
Последно редактирано от Петър Радев; 13-03-09, 22:34.
Коментар
-
Цялата Ботевградска група чака с нетърпение да се нареди до карбоня.Последно редактирано от ГЕОРГИ ФИКОВ; 14-03-09, 19:33.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар